Domyślałem się, że Sasal zechce wystawić Frączczaka w pierwszym składzie ze względu na dobre występy w sparingach ale zakładałem wariant z Frączczakiem na prawym skrzydle a Budką na prawej obronie. Nie sądziłem, że posadzi Kolendowicza na ławce i mam nadzieję, że w następnych spotkaniach nie popełni już tego błędu.
. A ja myslalem ze posadzenie go na lawke to element taktyki,zeby wpuscic go na podmeczonego Piasta.Ale jesli naprawde stracil miejsce w wyjsciowej 11 na rzecz kogos to glupota i blad tego co to wymyslil.Na tle pozostalych o 1 klase lepszy.Ale co ja tam wiem...,wazne ze trenerzy widza lepiej
Tyle razy poprawiane, a ludzie dalej nie kumają.
Może to Wam ułatwi zakodowanie.
Zawisza Czarny
Napisane z rozpędu. Wiem, wiem Zawisza to ON!
Trener Sandecji:
- Będą zmiany na mecz z Pogonią?
- Oczywiście. Nie ma zgody na postawę podobną do tej prezentowanej przez drużynę w Bytomiu. Każdy zawodnik ma grać z pełnym zaangażowaniem od 1 do 95 minuty.
Czuję że to będzie kolejna ciężka bitwa. Przeciwnik może troszeczkę mniej wymagający niż Piast, lecz atut własnego boiska
stawia Sandecję wsród wyrównanych przeciwników. Korci mnie aby napisać jedną rzecz, ciekawy jestem jak byśmy zagrali 1-3-4-3?
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 21/03/2012 09:35
Hahaha 3 obrońców 0 defensywnych świetny pomysł, może zagrajmy jeszcze bez bramkarza?
Spaghetti moim zdaniem Kolendowicz powinien grać od początku bo on potrafi zrobić przewagę na skrzydle nie tylko przy zmęczonych obrońcach, a Frączczak jak widać już nie bardzo i to on ewentualnie mógłby wejść w końcówce jeżeli Kolendowicz by siadł.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 21/03/2012 12:12
Zacznę od tego że to był pierwszy mecz i Sasal wystawił taką jedenastkę jaką wystawił, nie wiem czy ktoś z was pamięta ale Kolendowicz opuścił chyba połowę meczów sparingowych ze względu na jakieś tam drobne urazy , Frączczak natomiast dobrze spisywał się w sparingach szczególnie w Polsce dlatego trener postawił na niego a nie Roberta od i tajemnica rozwiązana . W meczu z Sandecją nie zagra ani jeden ani drugi więc tu może mieć Sasal lekki ból głowy ale myślę że na pozycji lewego pomocnika zagra Pietruszka no bo kto inny mógłby zagrać oprócz Przemka i Mateusza Lewandowskiego to ja za bardzo nie wiem? Na lewej obronie zobaczymy pewnie Nolla bo nie sądzę aby Marcin zaryzykował i postawił na Wójcika.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 21/03/2012 14:47
wedlug mnie na ta pozycje kazdy nadaje sie lepiej niz noll . Moim zdaniem mogl by wyjsc Sobolczyk w 1 skladzie na boku obrony a srodek edi lawa akahoshi . Bo w to ze Ława usiadzie tam gdzie jego miejsce to nie chce mi sie wierzyc
Zacznę od tego że to był pierwszy mecz i Sasal wystawił taką jedenastkę jaką wystawił, nie wiem czy ktoś z was pamięta ale Kolendowicz opuścił chyba połowę meczów sparingowych ze względu na jakieś tam drobne urazy , Frączczak natomiast dobrze spisywał się w sparingach szczególnie w Polsce dlatego trener postawił na niego a nie Roberta od i tajemnica rozwiązana . W meczu z Sandecją nie zagra ani jeden ani drugi więc tu może mieć Sasal lekki ból głowy ale myślę że na pozycji lewego pomocnika zagra Pietruszka no bo kto inny mógłby zagrać oprócz Przemka i Mateusza Lewandowskiego to ja za bardzo nie wiem? Na lewej obronie zobaczymy pewnie Nolla bo nie sądzę aby Marcin zaryzykował i postawił na Wójcika.
Frączczak w sparingach o których mówisz grał w ataku a nie na skrzydle, tam zawsze lepiej radził sobie Robert ale mniejsza o to. Ja uważam, że Pietrucha zagra na obronie a w pomocy Lewandowski.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Frączczak w sparingach o których mówisz grał w ataku a nie na skrzydle, tam zawsze lepiej radził sobie Robert ale mniejsza o to. Ja uważam, że Pietrucha zagra na obronie a w pomocy Lewandowski.
Kolendowicz prawdopodobnie nie wystąpił od początku meczu chyba jednak ze względu na jakieś kontuzje. Tak słyszałem. Wydaje się to logiczne, że może nie był w pełni gotowy do gry od początku meczu. Tak wyróżniającego się zawodnika trener raczej nie sadzałby na ławce w innym przypadku...?
na lewej może zagrać Budka a na prawej Frączczak. Ja bym zmienił środek i wypier***ł Ławę a za niego niech gra Aka. W ataku za Donalda mógłby zagrać Zwoliński, NA zmianę Donald (szybki jest i umie się dobrze zastawić).
No ale czas pokaże i odpowiednio zweryfikuje
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 23/03/2012 10:47
No zobaczymy co zagraja.W tamtej rundzie kazdy mecz wyjazdowy oznaczal przewaznie gre na remis i obrone.Nie wiem czemu ale w moich oczach nasza druzyna w kazdym meczu wyjazdowym nie jest faworytem:/ Tylko walka wygraja i oby z takim nastawieniem pojechali
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 23/03/2012 11:06
A wiadomo w jakiej formie oni sa teraz? Bardzo czesto naszym na wyjazdach brakowalo zaangazowania..Niech chociaz zagraja jak w tych ostatnich meczach a bedzie dobrze
A wiadomo w jakiej formie oni sa teraz? Bardzo czesto naszym na wyjazdach brakowalo zaangazowania..Niech chociaz zagraja jak w tych ostatnich meczach a bedzie dobrze
Bo będzie będzie dobrze i tylko w to trzeba wierzyć. Mecz będzie trudny ale do wygrania. Sandecja jest nieograna i ma sportowo niewiele atutów. Będzie dobrze, nie martw się
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 02:59
Nie ma sie co ogladac na rywala bo graja u siebie,graja z liderem.Nasi kopacze potrafili lekcewazyc slabszych ,dlatego jestem pesymista jesli chodzi o wyjazdy.U siebie za to jestesmy w stanie wygrac z kazdym bez dwoch zdan
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/03/2012 13:09
moim zdaniem nie był to brak zaangażowania. Po prostu to jest polska liga. Wystarczy siąść w środku na zawodników i się gubią, nie potrafią utrzymac piłki na dużej presji. W Pogoni powinni to umieć Aka z Edim. Tyle że Edi już tyle sił nie ma żeby wystarczało. Na wyjazdach, przy większym zaangażowniu gospodzrzy zawsze gra sie trudniej. Sandecja zawsze była mocna u siebie. A przynajmniej zawsze walczyła. Pogoń jeżeli chce wygrać, musi zagrać twardo w środku.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.