| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:47
Dla tych co mówią, aby nie atakować Ptaka, bo odejdzie... cytat z portalu interii.pl...
"No i Mr.Bird znalazł się wśród Cieniasów tej kolejki wg portalu interia.pl. A oto uzasadnienie:
Działacze (Pogoni Szczecin)
Zarząd Pogoni Szczecin zapowiedział, że jeżeli jedna z tzw. stron nieoficjalnych nie zawiesi działalności, to właściciel klubu Antoni Ptak, zrezygnuje z finansowania klubu.
Panowie działacze!
Epoka cenzury w mediach skończyła się 15 lat temu. Jeśli fakt, istnienia najlepszej informacyjnej strony o Pogoni może spowodować odejście właściciela, to nam się wydaje, że taki działacz, tylko szuka pretekstu, aby zwinąć manatki. Więcej lodu na rozgrzane głowy! "
-----------
[ADMIN: bylo! czytaj uwazniej]
|
Do boju MKS!!!
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:48
> Ludzie trzeba miec zasady albo nie, czyli albo protest i konsekwencje za tym idace albo zegnij sie w pol i niech cie Ptak w tylek kopie.
> Przypone tylko jeden fakt: z Bekdasem Pogon zdobyla wicemistrzostwo, a potem prawie przestala istniec.
>
>
a jak tak dalej pójdzie to z ptakiem nic nie zdobedzie i przestanie istniec
|
... Burza mózgów ... NAPIERDALA
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:49
> LUDZIE ! W INTERNECIE GLUPIMI OPISAMI I TAK NIC NIE ZDZIAŁACIE ! BEDZIE TAK, JAK ZADECYDUJA NA TO ODPOWIEDNIE OSOBY A WY NA TO NIE MACIE WPLYWU ! ZAMIAST PISAC BZDURY W INTERNECIE I ROBIC OPISY KTORE NIC NIE DADZA, POMOZCIE W INNY SPOSOB, KTORY BEDZIE KORZYSTNY DLA NAS WSZYSTKICH, NP. TNIJCIE KONFETTI, ALBO DORZUCCIE SIE DO OPRAWY !
Taak.. oczywiscie.. najlepiej sie zajac cieciem papierkow.. i zgadzac sie ze wszystkim co nam ktos (w tym wypadku PTAK) poda.. nie zastanawiac sie nie myslec.. ciac papierki i cieszyc sie ze Pogon gra w 1 lidze.. a to z jakimi wladzami i na jakich zasadach to juz sie nie zastanawiac.. bo nam malym dane tylko ciac papierki.. .. geezas :/
|
Pogoń
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:49
Naszla mnie jeszcze jedna mala refleksja.
Jesli Ptak jest madrym czlowiekiem, to bluzgami sie nie bedzie przejmowal. A zwroci uwage na rzeczowe wypowiedzi. Ale sadze, ze to nie bluzgi jednak go bola, a rzeczowa krytyka. A niestety ta krytyka jest calkowicie uzasadniona.
|
Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:51
> oficjalka dziala ciagle, wchodzcie przez adres Pogońszczecin.home.pl . Pogońszczecin.pl to tylko domena wirtualna tzn alias, ktory kupili pewniew dupnej firmie i ma slabe obroty dlatego ciagle sie wiesza...
nasze forum przed chwila tez 503 zaliczylo.... wiec tu o to nie chodzi a o liczbe polaczen strona <-> baza danych
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:52
> Epoka cenzury w mediach skończyła się 15 lat temu. Jeśli fakt, istnienia najlepszej informacyjnej strony o Pogoni może spowodować odejście właściciela, to nam się wydaje, że taki działacz, tylko szuka pretekstu, aby zwinąć manatki. Więcej lodu na rozgrzane głowy! "
Ja tak samo jak wielu z was bylem pozytywnie do Ptaka nastawiony, ale facet porostu juz biegiol, a to co jeszcze dzisiaj na konferencji prasowej zrobil to juz jest ponizej wszelkiej krytyki, zeby prezes klubu pilkarskiegi probowal cale media regionalne zastraszyc. Wszystko ma swoje granice a ten facet to kompletny swir
PS jeszcze bardziej mnie Baniak rozczarowal ktory zachowal sie jak kompletny cham i buc
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:52
> Apeluje do moderatorów aby usuneli wulgarne wypowiedzi kibiców na temat Ptaka !!!Czy zastanowiliscie sie chociaz ile mozna szkód w taki sposób narobic Zastanowiliscie sie co sie stanie gdy Ptak odleci Kto bedzie finansował Pogoń Myslicie ze jestescie w stanie zrobic abonamenty na Pogon jak to zrobili na Barcelonie Nawet gdyby sie udało to wierzycie ze wszyscy beda je kupowali Bo mi sie wydaje ze nie !!!Myslicie ze przyjdzie inny biznesmen i bedzie łozył na Pogon tyle co Ptak Nasze miasto ma złą opinie wsród inwestorów.Owszem Ptakom przydaloby sie troche krytyki za to co teraz wyprawiaja , ale pomyslcie sobie co sie stanie gdy zobaczy te forum ktos z zarzadu (o ile juz nie zobaczył) i Ptak popatrzy jak wierni kibice wyzywaja jego rodzinke !!!Oczywiscie bedzie sie chciał wycofywac !!! Nie bronie pana Ptaka ale troche szacunku mu sie nalezy za to co dla nas zrobił...Nie chodzi mi o to zebyscie go nie krytykowali , krytyka jest bardzo potrzebna , ale zebyscie go nie wyzywali !!!Ludzie powstrzymajcie sie!!!!!Nic w taki sposób nie osiagniecie!!!Mam nadzieje ze to nie zabrzmialo jak usprawiedliwienie dla pana Ptaka , ale jesli tak uwazacie to juz wasza sprawa...Czekam na komentarze!!!za pół godzinki wróce!!!
Masz u mnie Ignora - lubisz być szantażowany ? uważasz to za zgodne z moralnymi zasadami etycznymi ? Forum to, to może ostatnie miejsce wolności dla Nas Kibiców. Co do wyzwisk - sprawa indywidualna każdego który takie rzeczy wpisuje. To żadna reprezentacyjna sprawa dla ogółu. Więc przestań i nie poielaj tego co inni już pisali wcześniej.
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:53
> > LUDZIE ! W INTERNECIE GLUPIMI OPISAMI I TAK NIC NIE ZDZIAŁACIE ! BEDZIE TAK, JAK ZADECYDUJA NA TO ODPOWIEDNIE OSOBY A WY NA TO NIE MACIE WPLYWU ! ZAMIAST PISAC BZDURY W INTERNECIE I ROBIC OPISY KTORE NIC NIE DADZA, POMOZCIE W INNY SPOSOB, KTORY BEDZIE KORZYSTNY DLA NAS WSZYSTKICH, NP. TNIJCIE KONFETTI, ALBO DORZUCCIE SIE DO OPRAWY !
>
> Taak.. oczywiscie.. najlepiej sie zajac cieciem papierkow.. i zgadzac sie ze wszystkim co nam ktos (w tym wypadku PTAK) poda.. nie zastanawiac sie nie myslec.. ciac papierki i cieszyc sie ze Pogon gra w 1 lidze.. a to z jakimi wladzami i na jakich zasadach to juz sie nie zastanawiac.. bo nam malym dane tylko ciac papierki.. .. geezas :/
sorry chyba do konca nie wytrybilem o co chodzi w twoim wpisie.. jesli chodzi o Opisy na GG to to juz zwykla przesada.. a co do pisania w necie.. to po to wlasnie jest FORUM bym mogl sie wypowiedziec..
|
Pogoń
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:55
> A ja napisze tak,moze sie ktos z tym zgodzic lub nie...
>
> Ptak sadzi ze nikt nie docenia tego co on zrobil,ze dal kase,ze wpriwadzil Pogon do 1 ligi.Jest wszystko > ok.Tylko takimi tekstami ze v.pl to nie klibice tylko klamcy,podjudzacze itp psuje to wszystkko.Psuje >czlowiek ktory ta pilke niby dla nas stworzyl.Nie zna sie na niektorzych rzeczach a wydaje wyrok.Niech > to korde wreszcie zrozumie,bo on uwaza tylko ze mamy w dupie jego wklad a to do konca nie jest > prawda.Bo to nie my mamy jego w dupie tylko on nas a p[rzez to my jego Pozdro.Mysle ze troche pokory sie przyda i cala sytuacja sie zalagodzi mam na mysli powrot v.pl i nie mieszanie sie Ptaka w >rzeczy na ktorych sie poprostu nie zna!!
100 Racji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:56
> ps : Wole czysta Pogon w nizszej klasie rozgrywkowej..
A utrzymasz ja ? Piszesz tak jakby to byl pewnik ze ktos tobie taka Pogon stworzy. Podadza ci na tacy i zagwarantuja awans co sezon. Bedziesz mial klub z ktorego co sezon odchodza wybijajacy sie zawodnicy do silniejszych klubow bo nie bedziesz mial nic im do zaoferowania. Zobacz na Gwardie Koszalin na ktora przychodzilo juz w 3 lidze garstka kibicow. Teraz to ich sa sladowe ilosci. Pilka nozna w Koszalinie umarla. I pytam sie jaka czysta ? To utopia. Ktos bedzie tym klubem musial rzadzic i bedzie na dokladke na kazdym kroku obwiniany za zadluzanie klubu za niepowodzenia za brak transferow za odejscia zawodnikow itd. itp. To co postulujesz czy postulujecie to utopia. To mrzonki z czasow sportu amatorskiego. Mam tylko nadzieje ze przed odejsciem Antka przeprowadzone zostanie to zapowiadane "referendum" wsrod kibicow.
Do chleb:
Owszem Ptak nawazyl tego piwa ale my jako kibice Pogoni powinnismy mu pomoc je wypic bo przeciez jestesmy ponoc z Pogonia na dobre czy zle. A w tej chwili Pogon to niestety pieniadze Antosia i my kibice.
Ps. wiecej sie nie bede wypowiadal raczej w tym watku. Ci do ktorych mialy trafic moje slowa mam nadzieje trafily.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:57
> ja też uważam ze ptak szuka pretekstu do odejscia z klubu, specjalnie cofnoł v.pl bo wiedział co tym wywoła i ze każdy bedzie go bluzgał a potem powie ze w szczecinie go nie chcą bo jest ponizany
niby dlaczego miałby odchodzić z klubu(oczywiście przed ta cała sytuacją)
|
... Burza mózgów ... NAPIERDALA
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4