Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/11/2011 14:22
haha jaki mecz beton haha.Wygladalo jak by Warta nam krzywdy nie chciala zrobic.Lawa tez w 90 minucie zamiast odegrac to oddal jakis strzal ktory ledwo do bramki doszedl.Mecz cyrk..
Sędzia generalnie najsłabszy na boisku. Wiele decyzji absurdalnych i nie ma się co dziwić Sasalowi, że nie wytrzymał. Zresztą Iwan sam zapewne pukał się w czoło widząc co sędzia wyrabia. Kupa niezrozumiałych decyzji (jak żółta kartka dla Pietruszki - to był niezły LOL).
Mecz słaby, obie drużyny grały głównie niedokładnie i remis byłby jak najbardziej sprawiedliwy.
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 20 listopada 2011, 14:34 [1 raz(y)]
Jedynie na pochwały zasługuje Pietruszka, Szałek i Kolendowicz. Reszta zdecydowanie poniżej swojego poziomu. Nawet Radler zrobił dziś w jedynym meczu więcej zonków niż w całej rundzie. Edi masa strat, w II połowie już prawie nie widoczny (głupia zmiana Aki, mógł na skrzydło Wólka wpuścić).
Dobrze, że jakimś cudem udało się to wygrać. 3 punkty są i tylko to się liczy.
Trochę żenujące, że wygrywamy po takim błędzie sędziego. Ale z drugiej strony równie wielki błąd sędziego dał gola Warcie.
Przecież w akcji na 2:1 nie było spalonego, bo leżał na ziemi jeszcze piłkarz Warty, którego nie objęła kamera. Gol jak najbardziej zdobyty prawidłowo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.