Ale nam się należał przy tej ręce w polu karnym. Zresztą Warta po tym karnym dla nich też miała taką sytuację, że jakiśtam zielony kopacz był potraktowany dosyć ostro w naszym polu karnym i wydawało mi się, że tam prędzej można było gwizdać. Więc moim zdaniem powinno być po jednym karnym i było, tyle, że nie w tych sytuacjach
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/11/2011 13:13
Edi i Fraczczak dzisiaj slabiutko.. No i Hricko chwieje sie jak choragiewka przy kazdym dryblingu Warty. Mam nadzieje ze Daniel dostanie przynajmniej 20 minut dzisiaj!
Hricko dzisiaj niepewny jak tydzień temu Pietruszka. Ten drugi dzisiaj na plus, dobry jak zwykle Kolendowicz, w obronie Radler. Frączczak marnuje dobre piłki z przodu, a Edi strasznie chrzani wolne (dośrodkowania) - dobrze, że pewnie karnego wykorzystał. Oby w drugiej strzelili, mecz jest spokojnie do wygrania. Sędziowanie po piździe - karny dla Warty z kapelusza, parę ewidentnych faulów na Djousse nieodgwizdanych, a gwiżdże jakieś cuda, delikatne kontakty.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/11/2011 13:18
Ława do wymiany. Djousse musi zostać bo na Sobieraja Vuk będzie za słaby. Jak na razie jest po prostu ok. Od 25 minuty zdobyliśmy przewagę i kontrolowaliśmy spotkanie. Trzeba teraz to przekuć na gola.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/11/2011 13:22
Karny Warty z takiego chuja ze masakra, jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem zeby "poszkodowany" wskazywal ze bedzie rozny ,a sedzia karnego dytkowal w zamian
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/11/2011 13:23
Na razie mecz taki jak godzina rozgrywania. Ot, tam biegają i jedni i drudzy, kopią sobie (częściej we własne czoła). Ładnych akcji mało, sytuacji podbramkowych dokładnie ZERO w całej pierwszej połowie. Jedyne dwie zapewnił sędzia.
Karny dla Warty z kapelusza, karny dla nas już miał bardziej solidne podstawy, choć trzeba przyznać, że Djousse wyraźnie szukał tego kontaktu i padł natychmiast jak poczuł, że Szamotulski go dotknął.
Edi dzisiaj wyraźnie słabszy dzień, mało zagrań mu wychodzi. Djousse odbija się jak od ściany od Sobieraja, który fizycznie go tłamsi. Frączczak spartaczył chyba wszystko co mógł. Ława kupa strat. Kolendowicz dobrze, szarpie z lewej strony.
Ofensywa nie wygląda najlepiej. Obrona lepiej daje radę na tle słabej Warty.
Na razie mecz typowy na 0-0. Dzięki sędziemu jest 1-1. Ale remis i tak oddaje przebieg gry. Zobaczymy co będzie w drugiej połowie.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/11/2011 13:25
wg mnie Frączczak gra na + . Może z przodu troche gorzej ale wraca sie często i walczy! Edi słabe podania. Donald robi swoje i narazie jest ok!
Czekam na zmiane Ława-Aka i na wejście Daniela!
Dokładnie, Frączczaka to widzę raz z przodu raz z tyłu Szkoda, że tyle pary nie ma po raz kolejny przesłaby Ława. Zanotowałem jego jeden odbiór i od uja strat...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.