Jeśli to prawda to całe szczęście że miasto nie podpisało jeszcze umowy z tym cyrkiem, choć wiadomo że w tamten piątek było już blisko porozumienia. Teraz pozostaje mieć nadzieje że nie podpiszą i ten koszmar sie skończy. A swoją drogą sam Radek Majdan na konferencji stwierdził że ten klub to pośmiewisko a w następnym sezonie na mecz przyjdzie z 200 kibiców.
"Pogoń przegrała, ale zebrała po meczu w Warszawie dobre recenzje. Legia wygrała, ale grą i skutecznością nie zachwyciła. Mecz z trybun obserwował m.in. Sabri Bekdas. Były właściciel Pogoni jest sondowany, czy nie byłby zainteresowany ponownym zaangażowaniem w klub. Niewykluczone, że Bekdas będzie w środę w Szczecinie na meczu z Odrą Wodzisław (godz. 19).
A pod koniec tygodnia do Gutowa ma zawitać grupa 20 młodych Brazylijczyków, których wyselekcjonował Bohumil Panik. W Gutowie młodzi piłkarze przejdą aklimatyzację, a następnie Dawid Ptak będzie im organizował spotkania sparingowe w Europie. Najlepsi zostaną sprzedani."
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 07/05/2007 11:27
Przed chwila obejrzalem powtorke wypowiedzi Majdana z Ligi+ extra, az sam sie teraz wstydzi ze namawial miasto do porozumienia z Miedziakiem, swoja droga kawal chama i cwaniaka z tego prezesika,pieprzony kombinator,wydzwania do Baniaka i namawia go zeby wypromowac GU bo mecz bedzie na zywo co tu promowac jak on nigdy zawodowo w pilke nie gral,do tego jego ``zlote rady`` podczas treningow kurwa za kogo on sie tu uwaza,pierdolony dzialacz ze Rzgowa niema kompletnie pojecia o treningach i realiach w futbolu, dobrze ze na antenie padlo kilka dosyc mocnych slow od Radka obudzil sie troche pozno ale przynajmniej tyle....Ciekawe jaka bedzie reakcja wladz klubu ,kara finansowa napewno,przeniesienie do rezerw? wyrzucenie z klubu? bo z zarzadu raczej tak...
A pod koniec tygodnia do Gutowa ma zawitać grupa 20 młodych Brazylijczyków, których wyselekcjonował Bohumil Panik. W Gutowie młodzi piłkarze przejdą aklimatyzację, a następnie Dawid Ptak będzie im organizował spotkania sparingowe w Europie. Najlepsi zostaną sprzedani."
To są słowa oczywiście Miedziaka <lol> To jak Radek jest bez formy to co powiedzieć o magicznych brazylijczykach !!!!!!!! Tego już się nie da słuchać <stop>
Osobiście, jestem gotów zaufać Radkowi, bo nie dość, że Gu(wno) gra jak amator, to jeszcze ta łódzka pała Miedziak panoszy się na każdym kroku. Sprawdzić bilingi jego, żony i calej rodziny, łacznie z numerem domowym. I oby się podał do dymisji...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 07/05/2007 16:09
Oj no ludzie przestancie juz , tacy naiwni jestescie czy udajecie? P.Ptak sciaga tu chlopaczkow z Brazyli(za marne 50 $ albo i za darmo) , placi im 1500 zl miesiecznie, trenuja w gutowie wiec nic go to nie kosztuje. Pograja troche u nas i dostaja "papierek" ze grali w zespole europejskim 1 ligowym. wartosc takiego zawodnika wsrasta! I Pan Ptak sprzedaje go znowu do Brazyli czerpiac z tego niemale profity (tylko dlaczego kosztem naszego klubu ? ). Mecz z Legia byl idealna promocja dla brazylijczykow( transmisja telewizyjna! ) . Tak ze na pilce to on sie nie zna i on to dobrze wie... ale w biznesie poruszac sie umie...
Mecz z Legia byl idealna promocja dla brazylijczykow( transmisja telewizyjna! )
Akurat taki pokaz umiejetnosci mozna nazwac ANTYPROMOCJA. Ciezko jest wypromowac towar marnej jakosci. Pilkarzy o takich umiejetnosciach jak Campos czy Otawio spotkasz nawet na boiskach naszej 3 ligi.Z bramka to samo.Wliczajac wypozyczonego Fabiniaka , w klubie jest 4 lepszych bramkarzy od naszego kanarkowego bramkarza.
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 07/05/2007 16:37
jakoś dziwnie analogicznie sytuacja z Majdanem przypomina mi wątek Drumlaka i Moskalewicza...Ptak jest nierefirmowalny i obawiam sie ze męka bedzie trwała jeszcze długo.a my kibice niestety poza pisaniem na forach i nie wywieszaniu flag na meczach nie możemy nic zrobić..osobiscie ja posunąłem sie troche dalej mianowicie przestałem dotować klub swoja absencja na tych widowiskach z prozaicznych przyczyn-szkoda mi czasu i pieniedzy i przede wszystkim zdrowia
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
dziwne bo ten koles to prezes Serbskiego Związku Piłkarskiego... i nie slyszalem zeby kiedykolwiek byl trenerem ale Sz. P. Antoni lubi promowac nowych ludzi - syn Dawid, przyjaciel Jan, kolega Kazimierz...
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 08/05/2007 10:15
wiecie moze jak tam jutro z cena biletow na mecz? beda jeszcze po 5 zl czy juz nie? bo 15 za takie "widowisko" dawac sie nie oplaca a jak za 5 mozna isc posmiac sie
Odp: Nasza (nie) normalna Pogoń? - 08/05/2007 11:28
Na onecie właśnie przeczytałem, że Gu sprzedawał garnitury... No to go nieźle Panik wyselekcjonował, chciał kupić garniak i zobaczył jak szybko przemieszcza się nasza gwiazda między wieszakami?
20-letni Gu nigdy nie bronił w profesjonalnym klubie, a w ojczyźnie jeszcze kilka miesięcy temu był ekspedientem w markecie.
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
wiecie moze jak tam jutro z cena biletow na mecz? beda jeszcze po 5 zl czy juz nie? bo 15 za takie "widowisko" dawac sie nie oplaca a jak za 5 mozna isc posmiac sie
za 5 zika nigdize lepszego kabaretu jak przy ulicy Twardowskiego nie znajdziesz.
Wpadaj smiało , Gu i jego banda z obrony szykuja nowe skecze , ciekaw jestem czym nas teraz zaskocza.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.