Antonio cieszy sie ze synek ma zajęcie i moze pobawić sie w menadżerke.
Niby jego pierworodny skonczył tylko podstawówke ale widać ze chłopak ma smykałke bo sprowadził do Szczecina grajków z najwyższej półki.W dodatku z Brazylii a tam wszyscy podobno sa super!(oczywiscie kiedy nie graja na zmrozonej murawie).
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 26/02/2006 15:02
odkopalem piatkowa wyborcza ze slowniczkiem polsko-portugalskim moze sie przydac
voce e um jogador ruim (vose e um żogador ru-im) - jestes beznadziejnym pilkarzem
voc jogou muito mal (vose żogou muitu mal) - zawaliłeś mecz
regresse ao Brasil (regresi au brazil) - wracaj do Brazylii
"Krzysztof Pilarz obronił rzut karny.
W sparingowym meczu rozegranym w Ostrawie miejscowy FC Vítkovice pokonał Odrę Wodzisław Śląski 1-0 (1-0). W drużynie wodzisławian testowany był Krzysztof Pilarz. "
Jesli wszyscy sa tak spragnieni jak ja, nie tyle futbolu co stadionowej atmosfery to o ilosc osob na meczach u nas nie musimy sie martwic ... przy okazji kiedys mozna bylo zauwazyc sporo plakatow z info. o meczu - czy nadal beda takowe drukowane ? (pytam z ciekawosci)
Ostatnio edytowany przez: eF^, 26 lutego 2006, 15:58 [2 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 26/02/2006 16:04
O co tu chodzi 0:3 w plecy ze Slaskiem Wroclaw... Mam nadzieje ze to wlasnie to, o czym mowil Serrao, ze sparingi zagraja cienko zeby rywale mysleli, ze jestesmy slabi,a jesli nie...
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 26/02/2006 16:48
zasadniczo mnie jebią wyniki, ale nawet ja nie jestem na tyle głupi zeby uwierzyc w 3:0 dla Slaska, mylslalem jednak ze Antek ugada sie z bratem troche inaczej... na jakies 17:0 dla Pogoni zeby troche karnetów zeszło...
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 26/02/2006 20:12
Ta córeczka trenera wcale nie jest taka ładna, szkoda czasu na umawianie "sparringów"
Wynik sparringu tragiczny, choć jakimś usprawiedliwieniem może być zabawa z grą czwórką obrońców (w Brazylii nikt tak nie gra). Dużo bardziej niepokojące jest to, że zwyczajnie nie stwarzamy sytuacji - jeżeli oficjalka w relacji wymienia TRZY okazje, w tym jedną po spalonym, to o czym tu rozmawiać?
Z Koroną baty murowane (1.65 w Betandwin, w expie tyle samo - całkiem przystępne oferty), oby mecze z Zagłębiem i Amicą zostały przełożone na późniejszy termin...
zasadniczo mnie jebią wyniki, ale nawet ja nie jestem na tyle głupi zeby uwierzyc w 3:0 dla Slaska, mylslalem jednak ze Antek ugada sie z bratem troche inaczej... na jakies 17:0 dla Pogoni zeby troche karnetów zeszło...
no kilka/kilkanascie Piknikow by sie rzucilo na karnety
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.