Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/11/2011 20:23
Nigdy więcej meczów w TVP, dobrze, że OS wygrał ten przetarg, może tam też pięknie nie jest, ale zarówno jakość obrazu, jak i komentatorzy to zupełne nieporozumienie w Tvp. Jeszcze na sam koniec ten ekspert, nie wiem kto to był, pomylił Pogoń z Piastem...
Co do meczu, to szkoda, że zwycięstwo nie było większe(a mogło być ;D), bilans bramkowy +20 wygląda naprawdę imponująco
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/11/2011 20:48
mam pytanko po kupieniu anteny pokojowej :aby odbierać tvp Szczecin" nie to żebym się chwalił oglądając mecz :ile razy był przy piłce od 72 min nasza GWIAZDA vuk spacerowicz ? prosze o konkretne wypowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Panowie widze że nie ma konkretów czyli zapodam :3 razy przy piłce ,4 razy ruszenie do piłki ,4 razy kłótnie z arbitrem 1 strzał na bramke bok: jakbym czegoś nie zauważył POPROSZE O DOPISANIE
Nigdy więcej meczów w TVP, dobrze, że OS wygrał ten przetarg, może tam też pięknie nie jest, ale zarówno jakość obrazu, jak i komentatorzy to zupełne nieporozumienie w Tvp. Jeszcze na sam koniec ten ekspert, nie wiem kto to był, pomylił Pogoń z Piastem...
Co do meczu, to szkoda, że zwycięstwo nie było większe(a mogło być ;D), bilans bramkowy +20 wygląda naprawdę imponująco
Dokładnie jakość obrazu żenująca a ci pseudo komentatorzy jeszcze bardziej..
mam pytanko po kupieniu anteny pokojowej :aby odbierać tvp Szczecin" nie to żebym się chwalił oglądając mecz :ile razy był przy piłce od 72 min nasza GWIAZDA vuk spacerowicz ? prosze o konkretne wypowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!
za duzo to nie byl ale raz w parterze walczył o piłke
Panowie widze że nie ma konkretów czyli zapodam :3 razy przy piłce ,4 razy ruszenie do piłki ,4 razy kłótnie z arbitrem 1 strzał na bramke bok: jakbym czegoś nie zauważył POPROSZE O DOPISANIE
jeszcze było, że raz wołał do arbitra kiedy koniec, bo bardzo już zgłodniał i spieszyło mu się opierdzielić jakiś zestaw
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/11/2011 22:11
ciekawe ile razy musza zjechac na jakis mcdonald w drodze na wyjazd.Pewnie teraz przed kazdym wyjazdem biora 2 godziny w zapasie zeby wieprz mogl sie nafutrowac
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/11/2011 22:27
My w ogóle nie mamy "porządnego" napastnika, tyle okazji co miał dzisiaj Donald to mógł spokojnie ustrzelić hattricka np w 6 min gdy dostał idealną piłke w polu karnym a on nawet w światło bramki nie trafił. Z Arką strzelił dwie bramki... ale do pustej to i dziecko trafi. Szkoda że wypożyczyli Lebedyńskiego bo przy takiej grze Pogoni i takich zajebi... dośrodkowań Kolendowicza on nastrzelał by tych bramek dużo dużo więcej niż Djousse. Ale co najważniejsze mamy LIDERA !!!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/11/2011 22:46
Pedro ale mi sie u Djusse podoba ze chodz marnuje te sytuacje to jednak je ma.Pilka go szuka jak malo kogo.Jakos nie wydaje mi sie ze np taki Klatt mialby tyle okazij
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 06/11/2011 23:59
Pedro ale zauwaz ze inni napstnicy nie maja az tyle sytulacji co Donald, on potrafi cofnac sie po pilke, wywalczyc coś, jakis faul pokazac sie wpolu dlatego trafia i poki tak jest nie ma co narzekac
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 07/11/2011 00:32
Jeszcze co do tego, że każde dziecko by to strzeliło. W takich sytuacjach też trzeba się umieć znaleźć, być akurat tam gdzie spadnie piłka, przewidywać wydarzenia boiskowe. Szczególnie zwróć uwagę na jego drugą bramkę z Arką. Miał obrońce [i to teoretycznie nie byle jakiego - Łagięwkę, który troche w tej swojej Krylji pograł] potrafił go zgubić i znaleźć się sam przed bramką, mimo, że ten momentami go przytrzymywał nawet niezgodnie z przepisami.
Do tego mimo, że nie wykorzystuje wielu sytuacji widać, że chłopak się stara, zapierdziela po każdą piłkę. W przerwie zimowej popracować nad kondycją i powinno być jeszcze lepiej.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Jeszcze co do tego, że każde dziecko by to strzeliło. W takich sytuacjach też trzeba się umieć znaleźć, być akurat tam gdzie spadnie piłka, przewidywać wydarzenia boiskowe. Szczególnie zwróć uwagę na jego drugą bramkę z Arką. Miał obrońce [i to teoretycznie nie byle jakiego - Łagięwkę, który troche w tej swojej Krylji pograł] potrafił go zgubić i znaleźć się sam przed bramką, mimo, że ten momentami go przytrzymywał nawet niezgodnie z przepisami.
Do tego mimo, że nie wykorzystuje wielu sytuacji widać, że chłopak się stara, zapierdziela po każdą piłkę. W przerwie zimowej popracować nad kondycją i powinno być jeszcze lepiej.
Nie wie mdlaczego ale zgadza msie z Toba w 100%..
Dodalbym jeszcze do tego to jak ładnie odwrocil sie z obronca na plecach w koncowce meczu, gdyby tamten go nei gwalcil tak ostro od tylu to bramka murowana.
Donald jest na razie materiałem na bardzo dobrego napastnika. Trzeba tylko popracować nad jego taktyką i skutecznością.
Do zalet jak na razie należy zaliczyć: szybkość, siłę, umiejętność znalezienia się w sytuacji, umiejętność przepchania obrońcy, waleczność.
Nieraz dostaje podania na dobiegniecie, np. w meczu z Zawiszą , z tym że za długie, a i tak potrafi do nich dobiec i przejąc piłkę.
Tym niemniej przydałby się jeszcze jeden napastnik, a sotirovica jak najprędzej trzeba się pozbyć.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ciekawe ile razy musza zjechac na jakis mcdonald w drodze na wyjazd.Pewnie teraz przed kazdym wyjazdem biora 2 godziny w zapasie zeby wieprz mogl sie nafutrowac
No jak lecieli by samolotem na trasie Szczecin - Krakow to miedzy ladowanie w Łodzi na zestaw
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.