Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ARO
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:25
> Panowie on sie nie przestraszyl. Zapewne przestraszyl sie ktos np. Baranowski. Ptak po takim ataku zwyczajnie sie zacznie wycofywac z klubu. Protest protestem ale nie mozna zrobic mega syfu bo nie bedzie co zbierac po wielkiej eksplozji jaka nastapi. Mamy pierwszoligowa Pogon. Czy dla niektorych z Was zycie w necie nie przeslania zycia w realu ? Poza zdarzeniami w necie coz wam takiego Ptak robi zlego ? Zrobil nam bilety jak na Legie ? Oslabil nam zespol ? Nie dokonal zadnych transferow (abstrahujac od ich jakosci) ? Bardzo lubilem forum na stronie Pogoń.v.pl bylem tam codziennie. Wiekszosc z was piszacych tutaj nie widzialem tam bo zwyczajnie wasze posty za swoj wulgaryzm bylyby ciete. Wy teraz sie ekscytujecie w necie tym jak Pogon zostaje rozwalana. Zastanowcie sie czemu nie odzywaja sie tutaj ludzie z PW ? Czemu nie podburzaja ? Odpowiedz jest prosta bo zdaja sobie sprawe ze to nic nie da. To moze przyniesc tylko szkode. Jednymi osobami ktore musza sobie pewne sprawy po mesku wyjasnic jest Ernest i Antoni.
>
> Pozdrawiam i zycze opamietania

No właśnie a gdzie Ci Ludzoe są z PW ? Niech powiedzą nam to co ty mówisz - że Wolność jest rzeczą relatywną ?????????????????? Wolność to jest imperatyw -rzecz nadrzędna i szacunek się jej należy bo to oznacza szacunek dla innych Ludzi także Kibiców.

Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:27
>
> > A oficjalka padła :P
>
> :D

buhahahaa
padla bo podala zle informacie i antos kazal ja zamknac

mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

ja juz sam nie wiem co mam robic!!!!

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

> Panowie on sie nie przestraszyl. Zapewne przestraszyl sie ktos np. Baranowski. Ptak po takim ataku zwyczajnie sie zacznie wycofywac z klubu. Protest protestem ale nie mozna zrobic mega syfu bo nie bedzie co zbierac po wielkiej eksplozji jaka nastapi. Mamy pierwszoligowa Pogon. Czy dla niektorych z Was zycie w necie nie przeslania zycia w realu ? Poza zdarzeniami w necie coz wam takiego Ptak robi zlego ? Zrobil nam bilety jak na Legie ? Oslabil nam zespol ? Nie dokonal zadnych transferow (abstrahujac od ich jakosci) ? Bardzo lubilem forum na stronie Pogoń.v.pl bylem tam codziennie. Wiekszosc z was piszacych tutaj nie widzialem tam bo zwyczajnie wasze posty za swoj wulgaryzm bylyby ciete. Wy teraz sie ekscytujecie w necie tym jak Pogon zostaje rozwalana. Zastanowcie sie czemu nie odzywaja sie tutaj ludzie z PW ? Czemu nie podburzaja ? Odpowiedz jest prosta bo zdaja sobie sprawe ze to nic nie da. To moze przyniesc tylko szkode. Jednymi osobami ktore musza sobie pewne sprawy po mesku wyjasnic jest Ernest i Antoni.
>

100% Racji aczkolwiek pamietaj ze zyjemy w wolny kraju ...

chicago
Kibic
Na forum od 7821 dni

Też mi Oficjalna nie działa :P

aaaa
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:28
> Też mi Oficjalna nie działa :P

Ptak się wynosi i już kompy kazał spakowac:)

chicago
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:28
Oficjalna sie do protestu przyłączyłą buehehe :P

VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:29
Dokładnie mi też nie chodzi pisze error ileś tam :D

Dokładnie tak pisze:
503 Service Unavailable
Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress

:
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:30
>

Bardzo słuszny post !!

ayerGKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Z przykroscia informuje ze chociaz macie w nas SOJUSZNIKÓW w walce nie jestesmy w stanie sie przyłaczyc z powodu..... nieobecności adminów :-(

Oto cytat z naszego forum, który mówi wszystko

"Chetnie bysmy sie przylaczyli...ale wszyscy administratorzy forum sa nieobecni.

Bajer kajs na Slowacji czy w Pieninach. Wiechul chyba nad morzem, a Waski ma net raz na miesiac"

Robiłem co mogłem, ale jestesmy z Wami !!!

www.gks.katowice.pl
www.bukowa.pl

Tylko GKS Katowice

>>>> www.bukowa.pl <<<<
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Ch.. trafił oficjalną .... :D

Seth
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:31
> Ch.. trafił oficjalną .... :D

Padla im baza :D Pieknie :D

Bonio
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:31
jest napisane ze przeładowany :) or servicing nie wiem co to znaczy :P

Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:33
LechPoznan.pl
PogonOnline.pl
LegiaLive.pl
Legia.com.pl
Legia.net
LKSLodz.pl
WislaKrakow.com
wislasoccer.com
ksd.wolsztyn.pl
polonia.slubice.pl
stal-sulecin.prv.pl
mks.nowemiasteczko.org
Legia.boo.pl
Slasknet.com
Zaglebie.Sosnowiec.pl
LechPoznan.com
kszo.net.pl
epolska.ate.pl
teraz.pasy.net
ArkaGdynia.com
Szczakowianka.jaw.pl
Drweca.90minut.pl
OdraWodzislaw.net
Cyberfani.ultras.pl

To jeszcze nie wszyscy znajomi bo na kilku stronach znalazłem kolejne adresy

Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:33
> (...) [cenzored ;) by admin]
>
> To jeszcze nie wszyscy znajomi bo na kilku stronach znalazłem kolejne adresy

to podaj te adresy :D

Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:35

> > To jeszcze nie wszyscy znajomi bo na kilku stronach znalazłem kolejne adresy
>
> to podaj te adresy :D

A myślisz ze tak łatwo mi zweryfikować które juz wpisalem a które nie?? Maj 15 okienek otwartych w tej chwili:D

www.jeziorak-ilawa.pl

kijevo
Kibic
Na forum od 7871 dni

ide spać a jak się obudze to mam nadzieje że Pogoń bedzie jeszcze istnieć
oczywiscie to żart :) niesypiam wiecznie :)

RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

> Ch.. trafił oficjalną .... :D

a chcialem sobie poczytac ehh ...

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:36
To pora Archiwum X - pierwszy odcinek ? Gdzie porwali Oficjalną ... :D

MiSiEk_sz-n
Kibic
Na forum od 8080 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 22:36
Ch... trafił oficjalke i niech tak zostanie !!!!!!!!!!

LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768895347 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005