Brawa dostaje na zachete. Jaki pozytek z takiego zawodnika, ktory wchodzi na boisko i dostaje na twarz gwizdy od swoich kibicow?
Fakt faktem, ze nic nie gra. Donald to samo, takze trzeba sie cieszyc, ze Kolendowicz znowu strzelil.
Vuk jest dziwny Na treningach prezentuje się dobrze, na boisku porażka. Do tego doliczyć jego słabe zachowanie względem kibiców i wychodzi jaka to prawdziwa "gwiazda"
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2011 01:49
Kolejny bardzo dobry mecz. Bez większych fajerwerków, sytuacji za wiele też nie było - ale było to na co wszyscy liczymy czyli walka. Brakowało jedynie więcej spokoju i konsekwencji w rozegraniu - dlatego wpadła tylko jedna bramka. Zawisza rozczarował, spodziewałem się po nich więcej - a po za paroma akcjami skrzydłami na początku meczu nie pokazali nic.
Edi coś ostatnio zatracił skuteczność zagrań, wolne też nie wchodzą. Mam nadzieję, że to tylko chwilowa niemoc (swoją drogą i tak dalej jest jednym z lepszych na boisku). Kolendowicz się rozkręcił na dobre - zawsze był typowym jeźdźcem bez głowy, nie potrafiącym wykonać najprostszej wrzutki - a teraz? co mecz to jeden z lepszych, dobre rajdy no i kolejna już bramka. Szałek chyba znalazł swoją pozycję na boisku i na dłużej zadomowi się na defensywnym. Do tego bardzo dobra gra całej obrony. Bardzo pewnie, żadnych głupich strat. O to chodzi
Brawo za doping Nareszcie można było poczuć tą atmosferę. Na Arce musi być jeszcze lepiej!
Rogalski,bardzo dobrze dzis.Jesli chodzi o obrone i kontry.To on szczupakiem uratowal nas w 90 minucie.Nie wiadomo co by tam bylo..
Kolendowicz- nic wiecej niz po ostatnim meczu nie napisze.Poprostu klase wyzej od niektorych naszych graczy
Djusse- w odroznieniu od Vuka przynajmniej biegal,walczyl.Brakuje mu troche szybkosci i zwinosci.Za dlugo mysli co zrobic z pilka
Lawa,Pietruszka - Lawa-walczyl,biegal. Pietruszka w 1 polwie slabo.Prosil sie o czerwo.W polowce juz madrzej i dokladniej.
Noll-Jego strona jakas niewidoczna,dobrze ze nie mial duzo pracy
Edi- moze z wrzutkami gorzej ale bardzo dobry przeglad pola.Asysta przy golu jego.Przy akcjach Zawiszy wracal w nasze pole karne i zabieral im pilke...
Franczak-chyba najbardziej waleczny pilkarz.Czasem troche glupich strat,ale gdy patrzy sie jak on walczy mozna na te straty przymknac oko
Radler-bardzo pewny .Ataki Zawiszy szly ciagle jego strona,czyscil wszystko.
Petasz-Gral zbyt krotko,jakies tam 2 dryblingi zrobil rodem z Bajli,ale jednak za krotko na ocene
Vuk- bez komentarza,szkoda klawiatury.
Doping slyszalny,szczegolnie w 1 polowie bardzo dobry.Z tego co slyszalem Zawisza sie tylko spinal Mecz szybk,i dobry.Ale jesli na wyjazdach chcemy wygrywac musimy grac przynajmniej tak ambitnie jak wczoraj czy z Gks albo znow bedziemy tracic frajersko punkty
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2011 09:18
kolega spagetti to albo w TV mecz ogladal albo byl na boisku obok jak dla mnie... widze ze wszyscy na plus wg. Ciebie
ja uwazam inaczej jak dla mnie Mega słabo Frączczak byl 1 do zmiany po pierwsze 0 sił po 2 ten jego katastroflany bład (i wcale sie nie poslizgnal jak mowi Sasal tylko sie czaił jak partyzant w krzakach) mogl nas kosztowac 3 ptk. po 3 widzac lepiej ustawionych partnerow strzelał zamiast zagrywać i ogolnie mega wolny... to moje skromne zdanie. Co do Vuka tez nie rozumiem braw gdy wchodzil bili je chyba Ci ktorzy nie wiedza co on wygaduje... on ma nas w dupie a my mu brawa nie ma co ;] Donald moim zdaniem słabo ale chociaz biega walczy zmusza do bledow ale zatracił swoja szybkosc - moze efekt za ciezkich treningow do ktorych nie byl przyzwyczajony a moze juz mu za zimno Edi niestety tez dzis bez szalu widac zmeczenie i okres krotkiego odpoczynku. W sumie powiem szczerze ze spodziewalem sie wiecej ale cholernie ciesza 3 ptk i oby tak dalej styl to 2 rzedna sprawa jak dla mnie
Ps. Radek po meczu i tak wygrał "Kurrrrrrwaaaaaaaaa !!!"
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2011 10:06
czy ktos z Was wie, czy jest gdzies do sciagniecia z netu wczorajszy mecz?
jestem za granica, na meczu nie moglem byc, ani obejrzec w tv, a chetnie bym zobaczyl to spotkanie oraz jak wygladal nasz doping
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2011 11:35
Napisze tylko odnośnie Ławy i Ediego. Ława bardzo,ale to bardzo dużo biegał, byl po jednej stronie boiska za chwile na drugiej,szkoda tylko,ze mial dosc sporo niecelnych zagrań,mimo to za walke i serce ogromny plus. Ediemu piłka dzisiaj wyraznie nie siedziała,ale jedno czarodziejskie dotkniecie i chyba 10 asysta w sezonie. Brawo !
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2011 12:25
do Edi'ego jeszcze- taki lider powinien wiedziec o swojej wartosci i nie narazac sie na żółtko za dyskusje z sedziami.
Tym bardziej, ze nie jest zadnym smarkaczem,a doswiadczonym i inteligetnym graczem
Podobnie Radek za wolne wybojanie- gry gramy z przewaga i ze slabym Zawisza
Jak wyglada(laby) druzyna bez obydwu- mozna sobie wyobrazic
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2011 12:29
Co do dobrej postawy Szałka, zgadzam sie z tą opinią w 100%. Jego dobry występ wynika z tego, ze na prawej obronie mial zadania defensywne ale i sporo ofensywnych w ktorych nie mogł sie odnależć, a na defensywnej pomocy jedyne co do niego nalezalo to odbior wybicie i do przodu albo do gory. W tym realizował sie bardzo dobrze wiec wydaje mi się, ze zmiana pozycji Szałka przez Sasala może okazac sie jedna z najtrafniejszych decyzji jego kadencji
Mnie osobiscie najbardziej boli brak napastnikow w zespole, Lebedynski i Wisniewski poszli na wypozyczenia, Sasal nie chce czerpac z rezerw wiec zostaje nam Vuk na ktorego zal mi tracic czasu i Donald ktory razi nieporadnoscia i bezproduktywnoscia w ostatnich meczach, a to wszystko przez brak jakielkolwiek alternatywy na tej pozycji.... Takze skauci i Smolny juz powinni smigac po kraju w poszukiwaniu konkretnych wzmocnien. Pozdrawiam
Ps. Radek po meczu i tak wygrał "Kurrrrrrwaaaaaaaaa !!!"
A co zrobił ?
podczas dziekowania kibicom zatrzymal sie na wysokosci 4-6 zaczal machac lapkami w gore zlapal za plot zaczal szaprac i drzec pysk "kurwaaaaa" oby tylko zakazu nie dostal oczywiscie po tym wszyscy RADEK JANUKIEWICZ !!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/10/2011 14:55
Kubelek-trafiles.Ogladalem w necie i na dodatek cielo,wiec moze nie widzialem wszystkiego.Moze i Franczak mial duzo strat,ja zapamietalem jego walke o pilke do konca.Nie wszyscy moim zdaniem byli na plus jak piszesz.Vuk mizera,Pietruszka srednio,Djusse srednio.Reszta jakis wiekszych bledow nie robila zeby oceniac ich na minus,tymbardziej ze goscie zagrozili raz naszej bramce. Potrzebujemy napastnika,ale to wie kazdy
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.