Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 05/07/2007 21:50
Już ktoś o to pytał, to chyba oczywiste, że na głównym. Bo jak nie Pogoń to kto ma niby tam rozgrywać mecze? A murawa nie jest przygotowywana (ostatnio czasami bywam na stadionie i widzę jak ktoś zawsze kosi i pielęgnuje trawkę) po to by miała leżeć nie wykorzystana przez cały rok.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 06/07/2007 00:12
ptaka juz nie ma-nie można pisac o czyms przyjemniejszym? ja wiem że to trudno ale zaczynamy nowy rozdział i nie ma co już wracać ani powielać to co idzie w świat odnosnie tego pana
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 06/07/2007 00:39
Po kilku latach nieustannego obcowania z szambem w czystej postaci (takim zbiornikiem ptasich odchodów) ciężko tak nagle wejść na 5 minut pod prysznic i być świeżym po wyjściu z niego.
ptak jeszcze długo wszystkim nam będzie się odbijał czkawką i ciężko będzie o tym zapomnieć. Zwłaszcza, że tak zezowatej mordy nie da się zapomnieć ;]
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 06/07/2007 18:03
Antoni Ptak chce przenieść prawa do miejsca w II lidze do Jeleniej Góry!oferty właścicielowi centrum handlowego w Rzgowie k. Łodzi złożyły władze Kołobrzegu i Radomska. Łódzki biznesmen traktuje jednak te rozwiązania jako opcję rezerwową.
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Nie wiem jak Radomsko czy Jelenia Gora , ale Kolobrzeg to kaczka dziennikarska. Kto mial okazje zobaczyc stadion kolobrzeski czy to na zywo czy w tv ten wie, ze nie ma zadnych szans zeby rozgrywac tam 2 lige. Stadion ma byc nowy zbudowany od podstaw ale gotowy bedzie za 24 miesiace(przynajmniej takie sa plany)
Edit:Jakie jest zrodlo tej informacji
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 06/07/2007 18:20
Ale żeby samemu się zgłaszać do Ptaka? Nie wiem co niki kieruje i czy mało im przykładów jego działalności, która ma zbudować prawdziwy futbol w danym mieście, oczywiście nie oczekując niczego w zamian?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ale żeby samemu się zgłaszać do Ptaka? Nie wiem co niki kieruje i czy mało im przykładów jego działalności, która ma zbudować prawdziwy futbol w danym mieście, oczywiście nie oczekując niczego w zamian?
Co nimi kieruje(?) To samo co, niestety, Nami w 2003 roku :/
Co nimi kieruje(?) To samo co, niestety, Nami w 2003 roku :/
Dokładnie.Tonący brzytwy sie chwyci.Chociaż nie wiem jak wyglada sytuacja w potencjalnych klubach ktore sa brane pod uwage przez antośia.
Ciekawe jak wygladalyby losy Pogoni gdybysmy sie wtedy nie zwiazali z Ptakiem?
Podejrzewam ze najgorsze mielibysmy za soba.
Na miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 06/07/2007 22:59
Po części się zgodzę...
Tylko po części bo ten klub z Jeleniej Góry gra gdzieś tam spokojnie w niższych ligach, chyba teraz awansowali z okręgówki a w II lidze byli ze dwa sezony, a u nas było to ratowanie klubu...
Dziwi mnie to, że niestety przybywa efektów działaności ptaka a nie maleje ludzi którzy widzą w nim biznesmena, ewntulanego sponsora...
Ostatnio edytowany przez: Plum, 6 lipca 2007, 23:06 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 07/07/2007 08:24
"...- Jesteśmy zablokowani. Nie mamy prawa zgodzić się, by do IV ligi dopisać Pogoń Nową, bo nie mamy wolnego miejsca - rozkłada ręce Jan Bednarek, prezes Zachodniopomorskiego Związku Piłki Nożnej.
Tymczasem Pogoń Nowa ma nowy problem. Miasto i "gastronomicy" (Artur Kałużny i Grzegorz Smolny) naciskają na nią, by swój ewentualny czwartoligowy klub przekształciła w spółkę i oddała dużą część władzy"
Ale dzisiaj sa newsy... Nie wiem nawet co napisac...
"...- Jesteśmy zablokowani. Nie mamy prawa zgodzić się, by do IV ligi dopisać Pogoń Nową, bo nie mamy wolnego miejsca - rozkłada ręce Jan Bednarek, prezes Zachodniopomorskiego Związku Piłki Nożnej.
Tymczasem Pogoń Nowa ma nowy problem. Miasto i "gastronomicy" (Artur Kałużny i Grzegorz Smolny) naciskają na nią, by swój ewentualny czwartoligowy klub przekształciła w spółkę i oddała dużą część władzy"
Ale dzisiaj sa newsy... Nie wiem nawet co napisac...
czas mija a ptak dalej robi swoje....
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779134 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.