MAM KURWA DOSYC TYCH BEZNADZIEJNYCH TLUMACZEN. My chcemy tylko wygrac z drugo ligowa druzyna. Niech nie wciskaja juz kurwa takich rzeczy bo to jest Z A L O S N E. Cisnienie mi skacze jak takie cos czytam. Przypominam ze gracze slaska tez graja na TAKIEJ SAMEJ murawie. Czy oni nie wiedza o tym ze w rundzie wiiosennej niektore boiska nie beda lepsze ?!?!?!
Dobra nie wazne
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 26/02/2006 14:22
przestancie już z tymi zasłonami bo to wkurwia na maksa są zajebiście słabi i tyle kozłem ofiarnym oczywiscie bedzie bramkarz ,ale prawda jest taka że nie mamy zespołu i pewnie jeszcze długo nie bedziemy go mieli
O....panowie i wszystko jasne....ja sie nie dziwie ze przegrywamy.....mecz wyrównany.....tylko boisko jest "przYmarznięte" - chyba przymarzło do butów naszych piłkarzy...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 26/02/2006 14:28
Jesli te poprzednie wyniki byly niepokojace to ten jest alarmujacy! Na tydzien prze liga dostajemy baty od Slaska i zmieniamy taktyke gry w obronie. Po skladzie widac ze graja 4-4-2 a caly okres przygotowawczy grali trojka z tylu. Co to w ogole ma byc?
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 26/02/2006 14:34
A oni z uporem maniaka tlumacza sie zmrozona murawa juz mam tego dosc .Ciagle im cos nie pasuje tak jak by caly swiat byl przeciwko nim.A wystarczy powiedziec :jestesmy slabi,niezgrani lub cos w podobie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.