Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/09/2009 19:05
zobaczyłem wynik i na usta ciśnie mi się tylko jedno k...a mać!
Ale trudno. J...ć jakiś tam Kluczbork. W II lidze, też na początku się nie wiodło... pózniej było lepiej.
Nie ma co płakać z Motorem trzeba się spiąć i wygrać.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/09/2009 19:08
Cóż nie tak miało być, ale taka jest piłka, porażki się zdarzają, chociaż taka z ostatnią drużyną tabeli jest wyjątkowo przykra. Petasz znowu czerwona pewnie za nie trzymanie nerwów na wodzy. Nie może tak ciągle osłabiać zespołu...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/09/2009 19:17
Spaść nie spadniemy, awansować nie awansujemy. Czeka nas gra o nic w tym sezonie i kilka takich niemiłych niespodzianek nasi piłkarze zapewne nam zgotują. Ogólnie to w tym sezonie jeszcze nie zagrali jakiegoś zajebistego spotkania. A najgorsze jest to że nie widać u nich 100 procentowego zaangażowania w grze. Powinni gryźć trawe, zapierdalać. To jest POGOŃ SZCZECIN a nie jakiś Piast Gliwice. Mandrysz niech jeszcze więcej znajomych z Gliwic sprowadzi albo drugiego syna czy też kuzyna.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/09/2009 19:41
Ten mecz należało wygrać i koniec. Dotychczasowe mecze są dowodem na potrzebę zmian. Napewno potrzebne są dalsze wzmocnienia a no to z kolei potrzebna jest kasa. Nie wiem czy EPA, może ktoś inny zagwarantuje wyższy poziom sportowy. Zgadzam się, że z tym składem możemy powalczyć o górną część tabeli jednakże nie o czołówkę. Jest wiele zespołów aspirujących o awans, My nie jesteśmy najsilniejsi ("lekko" obchodząc się z tym wątkiem). Trzeba przełknąć ten wynik, i pogodzić z pewnymi sprawami a przede wszystkim uzbroić się w cierpliwość, ponieważ odbudowa Pogoni trwa i nic nie powstanie z marszu. Trzeba jeszcze pewne rzeczy poukładać w Klubie.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/09/2009 19:43
1. Co to jest Sandencja?
2. Co to jest Kluczborg?
3. Pierdolnijcie się Ci co najpierw bronicie Petasza, a później po nim jedziecie, chorągiewki jebane.
4. Tak to jest jak się "przechodzi obok" meczu
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/09/2009 19:49
Ale Wy strasznie zmieniacie zdanie, teraz płacz kolejnym razem taka euforia że niektórych grajków to moglibyście na rękach nosić ( chociażby ów Petasz ). Strasznie się w główkach poprzewracało ...
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/09/2009 19:55
Mnie tam nie przeszkadza, że będziemy na zapleczu ekstraklasy kolejny sezon, a może i dłużej.Chodziłem na Nową, jeździłem, podobnie od IV ligi też byłem prawie na wszystkich meczach u siebie i bywałem na kolejnych meczach wyjazdowych.
Chodzi o pieniążki, jeśli nie będziemy ich mieli, to będzie ciężko awansować-to przecież proste.Jeśli nie awansujemy, to nie będzie tyle kasy co przy ewentualnym awansie.
Sporo spotkań do rozegrania i trzeba pomóc piłkarzom , ale Oni też powinni dać z siebie jak najwięcej , a złapanie dwóch kartek w meczu z Sączerami za wykopanie piłki po gwizdku, to ... nie będę kończył.O Petaszu już pisałem.
To są wyrobniki jebane które za nic mają ten herb, barwy etc. Banda pedałów co przyszła odcinać kupony. Oni jeszcze ani razu nie zapierdalali na boisku. Można mecz przegrać, ale trzeba walczyć. Olek powinien po nich jechać jak po starej kurwie.
POGOŃ TO MY.
Spaść nie spadniemy, awansować nie awansujemy. Czeka nas gra o nic w tym sezonie i kilka takich niemiłych niespodzianek nasi piłkarze zapewne nam zgotują. Ogólnie to w tym sezonie jeszcze nie zagrali jakiegoś zajebistego spotkania. A najgorsze jest to że nie widać u nich 100 procentowego zaangażowania w grze. Powinni gryźć trawe, zapierdalać. To jest POGOŃ SZCZECIN a nie jakiś Piast Gliwice . Mandrysz niech jeszcze więcej znajomych z Gliwic sprowadzi albo drugiego syna czy też kuzyna.
I to najbardziej wku...ia !
To są wyrobniki jebane które za nic mają ten herb, barwy etc. Banda pedałów co przyszła odcinać kupony. Oni jeszcze ani razu nie zapierdalali na boisku. Można mecz przegrać, ale trzeba walczyć. Olek powinien po nich jechać jak po starej kurwie.
POGOŃ TO MY.
Nie powiedziałbym, że wszyscy ale na pewno zbyt wielu.
To są wyrobniki jebane które za nic mają ten herb, barwy etc. Banda pedałów co przyszła odcinać kupony. Oni jeszcze ani razu nie zapierdalali na boisku.
Prawdziwszego określenia bym nie wymyślił...
p.s. A ja ciągle jestem optymistą i wierzę że jak się chłopaki ogarną, to stać ich na wiele! (pytanie tylko CZY się ogarną...)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.