Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 23/04/2008 18:34
Po ostatnich meczach, gdzie co każdy nastepny mecz slyszymy "to byl najgorszy mecz w tej rundzie", porażki można sie było w końcu spodziewać. Kibicom gratuluje, może reszcie prezesów da to do myślenia, że wzrost ceny nie zawsze zwiększa zyski
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 23/04/2008 19:45
Lepiej przegrać teraz i budować formę na kolejne mecze niż zbudować formę na rundę i przegrać baraże Głowa do góry, porażki się zdarzają. Walba powinien jednak odpocząć, pokręcić plackami od pizzy czy cuś, bo co mecz to żółta albo czerwień...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 23/04/2008 20:28
Zgadzam sie z przedmówcą lepiej przegrać teraz niz w barażach aczkolwiek mam nadzieje ze to był wypadek przy pracy i tak slaby mecz a co gorsza porazka juz nam sie nie przytrafi no glowy do góry !Czy wygrywasz czy nie.....
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 23/04/2008 20:59
Mam nadzieję , że ten pajac dostanie w końcu zostanie ukarany finansowo i to porządnie , bo nie widzę innego sposobu , aby wyleczyć go z głupoty. Już czas na stałe poświęcić się nocnym klubom , bo na boisku nie ma on czego szukać.
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 24/04/2008 08:38
Troche słabo widze nasze wyjazdowe spotkania ... a w nich sprawdza sie wartość Pogoni.
Oj jak Kuras nie ogarnie naszych zawodnikow to zostaniemy w tym samym miejscu co teraz.
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Odp: Występy Pogoni Szczecin w IV lidze - 24/04/2008 12:33
ten mecz pokazał że moje obawy o baraże są słuszne. Powinniśmy sie domagać,aby mecze która mamy na wyjazdach tam sie odbyły. W innym przypadku walkower. Pamiętajmy że baraży obu nie zagramy w Szczecinie a przykładowo w takim Radzionkowie czy w Tychach różnie to sie może skończyć. I osobisie wolałbym drugi mecz u nas...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
eh, kurwa Walburg dał dzisiaj popis swoich umiejętności. Zawalił bramkę, potem dostał czerwoną kartkę. Oby nigdy więcej aż tak nie ponosiły go emocje.
widziales jak ta bramke zawalil ? jak nie to kurwa nie komentuj
Jest co komentowac. pierwsza bramke zawalił Walburg do spółki ze Skrzypkiem. ale za to w momencie gdy Walba dostałczerwoną kartkę popisał się niesamowitą głupotą...
ten mecz pokazał że moje obawy o baraże są słuszne. Powinniśmy sie domagać,aby mecze która mamy na wyjazdach tam sie odbyły. W innym przypadku walkower.
A co da szantaz gramy u was albo walkower. Wiekszosc klubow i tak wybierze walkowerry zamiast meczu u siebie. Lepiej zaplacic z 1000 zl kary i przegrac walkowerem niz organizowac mecz z Pogonia. Z takiego zalozenia wyjdzie wiekszosc klubow , ktore nie organizowaly spotkan z Pogonia.
A to bedzie duzo gorsze rozwiazanie , bo Pogon zamiast grac co tydzien , bedzie grala w zasadzie co 2 tygodnie . A czy to lepsze rozwiazanie , smiem watpic. Nawet nie bedziemy w rytmie meczowym.
ten mecz pokazał że moje obawy o baraże są słuszne. Powinniśmy sie domagać,aby mecze która mamy na wyjazdach tam sie odbyły. W innym przypadku walkower.
A co da szantaz gramy u was albo walkower. Wiekszosc klubow i tak wybierze walkowerry zamiast meczu u siebie. Lepiej zaplacic z 1000 zl kary i przegrac walkowerem niz organizowac mecz z Pogonia. Z takiego zalozenia wyjdzie wiekszosc klubow , ktore nie organizowaly spotkan z Pogonia.
A to bedzie duzo gorsze rozwiazanie , bo Pogon zamiast grac co tydzien , bedzie grala w zasadzie co 2 tygodnie . A czy to lepsze rozwiazanie , smiem watpic. Nawet nie bedziemy w rytmie meczowym.
i co z tego?? co to wogole za dziwne sceny?? nie potrafia zoorganizowac meczu to walkower i tyle,a nie jakies wiochy beda warunki dyktowac...to chyba jakas pomylka, a i tak duza czesc osob z tego forum nawet na mecze nie chodzi u Nas to niech pilkarzyki maja wtedy normalne treningi i tyle..
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768765916 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.