Gwiazdy moga wiecej poki sklad ustala pseudo menago smolny , po co trenowac skoro wystarczy ze grzes powie jak ma byc kto gdzie gra i wszystko jest jasne
No i co kibole??Macie siedzieć na dupie i się nie odzywać bo przeszkadzacie!!!-powiedział zawodnik, który swój występ ocenił na 20%..On grał w różnych drużynach... ale tu nie grał więc niech uważa bo po którymś KFC jeszcze mu "poleci" heh
No i co kibole??Macie siedzieć na dupie i się nie odzywać bo przeszkadzacie!!!-powiedział zawodnik, który swój występ ocenił na 20%..On grał w różnych drużynach... ale tu nie grał więc niech uważa bo po którymś KFC jeszcze mu "poleci" heh
Przeczytałem ten wywiad i niech on stuli dupkę i zacznie coś grać a nie oceniać swoją formę na 20-30 procent i czepia się kibiców. Jak ma taka formę to do rezerwy, niech gra w 4 lidze i szuka tam wzrostu formy gamoń Jupi z radości podskakuje że wygrali 5-1 żeby kolejne 3 mecze - 2 przegrać i jeden zremisować.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/09/2011 00:09
To 5-1 tylko zaciemniło obraz całości, juz nie pamięta, że po 5 min goście powinni prowadzić 2-0.
Stolarczyk też wygrał kiedyś 3-0 i kazał krytykującym go kibicom stulić dziub .....
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/09/2011 07:54
Panowie, a może by zrobić taki Nasz "Mega Official Prime Piłkarzyki Balety&KFC List" czyli sumiennie analizowaną listę wykroczeń popełnianych przez Naszych piłkarzy. Niech wiedza wszyscy, ze balują, nie tylko garstka forumowiczów. Na głównej stronie zamiast transferów, to Balety i opis, kto gdzie widziany. Niech nie myślą, że są świętymi krowami...
Panowie, a może by zrobić taki Nasz "Mega Official Prime Piłkarzyki Balety&KFC List" czyli sumiennie analizowaną listę wykroczeń popełnianych przez Naszych piłkarzy. Niech wiedza wszyscy, ze balują, nie tylko garstka forumowiczów. Na głównej stronie zamiast transferów, to Balety i opis, kto gdzie widziany. Niech nie myślą, że są świętymi krowami...
taka lista by się przydała, coś w stylu "gwiazdy tańczą na baletach" zestawiałoby się wyczyna naszych kopaczy, waliło im foty jak się bawią i jakiś dwóch znanych i powszechnei szanowanych ekspertów od baletów (na przykłąd Maciek Kaczorowski i Bartek "Putas lover") wybiealiby nam "baletmistrsza tygodnia" Nagrodą dla zwycięzcy byłby "melanż dorosłych facetów" z prezesem Mroczkiem w Rockerze.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/09/2011 17:03
Patologia ja pier....Profesjonalizm tego klubu sprawia iż kurwa wstyd mi jak huj..sorry za bluzgi ale ja już nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać..Może kolega który się tu udziela a jest redaktorem "oficialki" wytłumaczy mi czy Vuk tak powiedział czy to jest Wasza ingerencja w jego słowa??Jest to dla mnie w huj istotne i czekam tu na odpowiedź.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 26/09/2011 18:17
Niech gada co chce, sram na to co mówi, dostaje grubą kasę żeby mógł to sobie przepierdolić KFC, więc niech robi to za co mu płacą a nie czeka na wiecznie odblokowanie via Klatt
Oprócz tego, mniej wiecej w okolicy 'W poprzednich spotkaniach u siebie w ogóle nie mieliśmy dopingu, dzisiaj natomiast wyglądało to bardzo słabo. Taki doping nam nie pomaga.' było jeszcze, że jeżeli tak to ma wyglądać to niech kibice siedzą cicho i oglądają mecz.
Pajac.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Sam wywiad jest - http://pogonszczecin.info/_Potrzebujemy_pomocy_kibicow_-ab1276-1276-5436.html
Oprócz tego, mniej wiecej w okolicy 'W poprzednich spotkaniach u siebie w ogóle nie mieliśmy dopingu, dzisiaj natomiast wyglądało to bardzo słabo. Taki doping nam nie pomaga.' było jeszcze, że jeżeli tak to ma wyglądać to niech kibice siedzą cicho i oglądają mecz.
Pajac.
chyba zmienili troche ten wywiad bo czytalem go pare dni temu i innaczej wygladal
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.