Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/09/2011 22:44
witam SERDECZNIE po pierwsze porażka jest kopromitujaca, po drugie niektórym skórokopom nie chce sie bo ... jak mozna wyjśc na mecz u siebie systemem 1:4:2:3:1 .. no to sie w pale nie mieści ,Obrona do celi na 4 dni niech otrzeźwieją , p0moc do kregielni niech sie zgraja (huj wie po co ),Atak po co oni
są ?? Panowie z :MŁYNA: taka na necie była napinka a przyszła garstka ?ale było Was słychac a propo czyli OK ! panowie prezesi popełniliscie błąd i czas się przyznać do tego czyli z druzyny (Płatka)ktora miała siłe na 100 min zapierdalania zrobiliscie drużyne która ma 50 % max pracy nie będe oceniał indywidualie piłkarzy ale .....nie przyłozyli sie do meczu za bardzo nawet Edi był dzisiaj najsłabszym ogniwem w pomocy , a tak na koniec SASAL SPIERDALAJ ZE SZCZECINA NIE MA TRENERA W SZCZECINIE NIE MA TRENERA ........
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/09/2011 23:08
rozumiem że piłkarze to też ludzi i jeść muszą, ale nie tak jak to zrobił dzisiaj Vuko. Godzina 22 zajeżdża pod kfc na kościuszki swoim bialym scirocco z jakaś panną i zamawia sobie na noc tłuste kurczaki po czym z uśmiechem na ustach zajada się nimi. Czyżby forma odreagowania po porażce?
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Parodia, to jest ich zawód z tego się utrzymują powinni się temu oddawać, ograniczając do minimum albo rezygnując, z niektórych przyjemności. Kiedy można wtedy można (po sezonie), ale przecież oni się nam śmieją w żywe oczy - taki Vuk był dziś jednym z najgorszych na boisku, spartaczył najlepszą sytuację w meczu, a tu sobie spokojnie wpieprza jakieś śmieciowe żarcie. I to jest pewnie jednym z czynników dlaczego on i jemu podobni na boisku ruszają się jak muchy w smole, naprawdę szkoda, że nie ma nikogo w sztabie (zarządzie?) kto by wziął to całe towarzystwo za mordę i wreszcie ogarnął jakieś słuszne kary (najlepiej pieniężne, 'gwiazdy' na pewno by to zmobilizowało).
Abstrahując od tematów stricte piłkarskich Widzów: 1 000 sektorówka elegancka (fajnie, że na środku napis Portowcy, a nie na całą koszulkę Bosman)
Ostatnio edytowany przez: eF^, 24 września 2011, 23:31 [2 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/09/2011 23:37
Nie tylko trener nie potrafi ich ogarnąć za mordy, ale także prezesi. Powinni im takie kary wpierdolić za jedzenie śmieciowego żarcia i balety, że na drugi raz by się bali wyjść gdzies wieczorem i jeść uj wie co.
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/09/2011 23:40
Ktos napisal ze ma nadzieje ze jakby zwolnilili Sasala to mzoe by zatrudnili Tarasiewicza.Powiem tak Tarasiewicz to jest bardzo dobyr trener a na 1 lige i Pogon bylby zajebisty i z nim bylby awans.,tyle ze Zarzad go nie zatrudni bo:po pierwsze nei sluchalby sie ich (podobno to zarazd ustala taktyke i sklad a nie Sasal)a po drugie wziol by za ryj gwiazdeczki i to zarzadowi tez sie nie spodoba.Wgl z ty zarzadem to huj bedzie
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 25/09/2011 00:04
Ale ciekawie pajac odpowiedział na prośbę o komentarz na temat tego co krzyczeliśmy.. Już nie mówiąc o tym, że nie ma krzty odwagi, żeby przyznać się do popełnionych błędów. Paranoja.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Czy jest to glownie wina trenera, czy pilkarzy (i ktorych glownie?), zarzadu tego nie wiemy i pewnie niewiele sie dowiemy.
Jesli Platek zostal zwolniony podobno przez to, ze nie chcial pozwolic, aby inni ustawiali za niego sklad itp/.a nastepce wybrali takiego co sie zgodzil- to kto jest bardziej winny?
A to ze spora czesc pilkarzy gra "niezbedne minimum" to jest taka sama "oczywista czywistosc" jak to, ze tak jak w wielu innych klubach polowa z nich stracilaby robote po awansie,a na ich miejsce kupiono by nowych kopaczy za wieksza kase (choc skad ta wieksza kasa mialaby byc - tego nie wie nikt)
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 25/09/2011 00:44
Co do Sasala - wychodzi z 2 defensywnymi na Dolcan, nic nie zmienia w grze zespołu a grają coraz gorzej... na konferencji gada niezrozumiałe rzeczy- jak ten człowiek jest ślepo zapatrzony w siebie! Mówi, że nie grali nigdy 1-4-4-2, że nie ma zawodników do tego i że granie systemem 1-4-5-1 im wychodziło- pytam się kiedy im wychodziło bo ja nie mam pojęcia Zawodników na system z 2 napastników mieli ale musieli ich wypożyczyć bo się uparł na ustawienie z 1 napastnikiem- brak mi słów, tak głupiego trenera to dawno nie widziałem Tłumaczy się, że ma zawodników do ładnej gry i nie umieją grać prostymi środkami i wybijać piłki w trybuny (dziwne, za Płatka to jakoś umieli ?). Mam nadzieję, że myśli o dymisji po słowach: " Mamy jeden dzień do przemyślenia i na pewno jakieś decyzje zapadną." bo jak nie... to na następny mecz trzeba udać się z białymi chusteczkami.
PS. Sektorówka zacna! Bardzo fajnie wyglądała i oby często była na meczach!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 25/09/2011 03:01
Wracajac z kolesiem z meczu mówilismy całkowicie żartobliwie, ze Sasalinho bedzie tłumaczył sie po meczu tym, ze mamy zbyt technicznych graczy etc. A tu słysze, ze na konferencji strzela dokładnie tym tesktem...parodia. Samo to, ze mówi o braku woli walki udowania, ze jest marnym trenerem, to do niego nalezy umotywowanie gwiazdeczek. Ogółem to samo to gadanie " nie wiem o co chodzi nie wiem co sie siedzeje" powinno dac włodarzom do myślenia.. W poniedzialek chce przeczytać newsa o tym, ze Marcin sSasal zostaje zwolniony ;p Pozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.