Przy takich karach to u nas po trzech meczach budżet klubu wynosiłby 30 000 000 euro
Martwisz się?? Zresztą Płatek po wejściu do Warty na "dzień dobry" ukarał zawodników za dzwoniące telefony... Coś mi się widzi, że już znam przyczynę jego zwolnienia...
Przy takich karach to u nas po trzech meczach budżet klubu wynosiłby 30 000 000 euro
Martwisz się?? Zresztą Płatek po wejściu do Warty na "dzień dobry" ukarał zawodników za dzwoniące telefony... Coś mi się widzi, że już znam przyczynę jego zwolnienia...
nie martwię, tylko u nas nigdy tak nie będzie. tzn. było tak jak mówisz za Płatka ale za krotko... i sie nie podobalo. Dyscyplina to zlo jak widac... niestety.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2011 07:54
Nic nie wynikło. Podobno wśród negocjatorów z ramienia I ligi są przedstawiciele klubów, które akurat pospadały (p. Kluczbork) i nie za bardzo im zależy. Ale to opinia ze strony TVP więc byc może też nieobiektywna.
Nic nie wynikło. Podobno wśród negocjatorów z ramienia I ligi są przedstawiciele klubów, które akurat pospadały (p. Kluczbork) i nie za bardzo im zależy. Ale to opinia ze strony TVP więc byc może też nieobiektywna.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Szkoda mi ludzi którzy robią sobie nadzieje i podniecają sie np tym ze taki Piast wczoraj stracił punkty. No i co z tego, skoro nasi są niereformowalni?
My nie chcemy awansować i z taka myślą trzeba sie pogodzić. A Flota juz jest przed nami w tabeli, zmienia sie tam skład, zmienił sie i trener a prym w zachodniopomorskim sportowo dzierży w dalszym ciągu zespół z wyspy Uznam. Wielki szacun.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/09/2011 17:54
Tradycji stało się zadość, a może to faktyczny obraz Pogoni - u siebie przy wielu sprzyjających warunkach (nieskutecznych napastnikach gości) wbijają kilka bramek, robią "dobre" wrażenie, a na wyjeździe zamieniają się w drużynę z dołów tabeli, która ma spętane nogi i gra tak, aby czasem nie zrobić przeciwnikowi krzywdy.
I brawo dla Wyspiarzy.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 18/09/2011 17:55
no i kurwa znowu nie wygrywamy na wyjezdzie i znowu nie wygrywamy z Flota! jedyny pozytyw tego meczu jest ze moze predzej wyjebia tego pseudotrenera. Nie mozna liczyc caly sezon tylko na akcje indywidualne.
Jesli prezesom zalezy na awansie to powinni podziekowac Sasalowi !!!
Im przestało zależeć na awansie po wywaleniu Płatka.W żadnym profesjonalnym klubie po takiej rundzie wiosennej nie zwalnia się trenera,pozbywa się grajków ale trener zostaje i dalej buduje skład wg.swojej koncepcji no ale u nas się nie da.Do wiosny trzeba uzbierać jak najwięcej punktów bo po zimie Sasalowej może być jeszcze ciekawiej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.