Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 02/09/2009 18:57
95 czerwona kartka Kolejny faul Petasza i zawodnik Pogoni otrzymał drugą żółtą, a w konsekwencji czerwoną kartkę.
94 żółta kartka Za faul żółtą kartkę otrzymał Petasz (Pogoń).
no ale nie zaprzeczysz chyba ze pozwolenie mks'owi na pierwsze zwyciestwo w lidze i to od razu nad Pogonią jest lekką żenadą, a druga żenada to petasz. typ fakt - wolne wykonuje mega, ale coś poza tym reprezentuje sobą i umie (oprócz zdobywania karteczek)?
Ciekawe, kiedy to odszczekasz...pewnie po meczu z Motorem.
Zmień ten avatar, bo jest zupełnie nieadekwatny do Twoich wypowiedzi i przykro patrzeć, że go używasz.
Żenada, nie żenada. To tylko sport. Chodzi mi tylko o to, że ludzie nie mają za grosz pokory i szacunku dla tego co mają bo mogli nie mieć nic. Też chciałbym 1. miejsce. Też chciałbym lać wszystkich na boisku i trybunach. Jednak na to przyjdzie czas. Obecnie budowa trwa. My mamy w tym sezonie się utrzymać i jeszcze bardziej potwierdzić, że Pogoń to ostatnia w Polsce marka do wzięcia!
Czekam teraz na sygnały co za debil zrezygnował z Sobczyńskiego, bo właśnie strzelił bramke dla KSZO.
Przeglądałem aktywnie te forum, ale nigdy nie widziałem kogoś komu zależało na tym, aby Sobczyński został w Szczecinie . Przecież on u nas nic nie grał xD Równie dobrze za 5 lat może Binkowski grać w Ekstraklasie i co też będziesz pisał kto z niego zrezygnował?
Czekam teraz na sygnały co za debil zrezygnował z Sobczyńskiego, bo właśnie strzelił bramke dla KSZO.
Przeglądałem aktywnie te forum, ale nigdy nie widziałem kogoś komu zależało na tym, aby Sobczyński został w Szczecinie . Przecież on u nas nic nie grał xD Równie dobrze za 5 lat może Binkowski grać w Ekstraklasie i co też będziesz pisał kto z niego zrezygnował?
Przeglądaj dalej, bo do czytania ze zrozumieniem trochę Ci brakuje..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757306316 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.