Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tarpan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7976 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 09:39

psychopig napisał:  
Czekałem od paru tygodni, z ostatecznymi decyzjami , aby coś tu na bazgrolić.
Z moich postów wynikało, że popieram rozwiązanie z gastronomikami w 2 lidze. Większość mnie tu obiechała i suchej nitki nie zostawiła. Później szok. Czytam posty "Matlak, Adamczuk, czyli PN, popiera kucharzy i podpisują się pod nimi.
Nagle na forum same plusy z faktu, że startujemy od drugiej, a sam P. uniesiony pod niebiosa, bo tacy atrakcyjni rywale kibicowsko.
Teraz, po ochłonięciu , znowu 4 liga O.K.
Jak stado baranów.
Ludzie nie możecie mieć swojego zdania, tylko zawsze ktoś musi, wami kierować?

Zaczynamy wszystko od nowa i mam nadzieję,że uda się zajebiście.
W Poznaniu byłem już kilkanaście razy na meczu, w Kamieniu Pom. wcale.
I tego się trzymajmy.

Wiesz od kilku tygodni przeglądam forum ale praktycznie się nie udzielałem w rozmowach. Myśle że przekręcasz fakty na swoją strone. Nie zauważyłem aby wszyscy z wielką radością witali II lige, ostatecznie się zgadzali pod pewnymi warunkami.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Halk
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 09:53
Dostalem informacje, ze Ptak nie sprzedal klubu gastronomikom bo dostal lepsza oferte od Tadeusza Dabrowskiego, ktory chce powrocic do duzego futbolu wlasnie z Pogonia. Ale powiem wam, ze malo mnie to juz obchodzi...

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
g
Kibic
Na forum od 7377 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 10:22
hehe a dzisiaj 4 lipca, dzien niepodległości :) moim zdaniem nie ma co płakać za 2 ligą, i tak w przyszlym roku bysmy nie awansowali, bo po prostu 2 liga w tym roku jest za mocna jak na zespol sklecony w niecaly miesiac. co do ptaka to szkoda słow, nie bede go obrazal bo jemu to chyba przyjemnosc sprawia. antos ciesze sie ze pozbylismy sie ciebie raz na zawsze i ... a co tam : CHWDP :D

- Tylko Pogoń -
spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 10:23

Hulk napisał:  
Dostalem informacje, ze Ptak nie sprzedal klubu gastronomikom bo dostal lepsza oferte od Tadeusza Dabrowskiego, ktory chce powrocic do duzego futbolu wlasnie z Pogonia. Ale powiem wam, ze malo mnie to juz obchodzi...

Ale jak wrocic z Pogonia?bo troche nie w temacie jestem..przekoszony zez ma szanse grac w 2 lidze pod nasza nazwa?

,,Vi är överallt,,- POGON
Metyl
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 10:28

Hulk napisał:  

Dąbrowski ?? Niech on stąd wypierdala. Negocjacje są zakończone na amen i kolejnego rozpierdalacza futbolu nie będzie w Szczecinie. Kupić ten pajac to sobie może od ptaka 2 lige dla swoich Czarnych Radomsko i nic więcej. ptak, stasiak, dąbrowski - ta spółka powinna dostać dożywotni zakaz działAlności w futbolu. Fuzje, korupcja, kupowanie miejsc od innych klubów to ich specjalność. Niedawno ten ostatni kupił sobie 3 lige dla swoich Czarnych. WARA OD POGONI ZŁODZIEJU

Halk
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 10:38
>Ale jak wrocic z Pogonia?bo troche nie w temacie jestem..przekoszony zez ma szanse >grac w 2 lidze pod nasza nazwa?

Niby ma szanse, bo stowarzyszenie MKS Pogon nie jest podobno chetne oddac nazwe Pogoni Nowej, bo tej znowu nie stac na placenie stowarzyszeniu. Wiec nie wygalda to za ciekawie...

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
michalpogon
Kibic
Na forum od 7786 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 11:16
ludzie do kurwy nedzy nie osłabiajcie mnie informacjami na tematy dabrowskiego malinowskiego czy innego pajaca juz .....

Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 12:04
nieoficjalnie gastonomicy chcą jeszcze rozmawiać z ptakiem.

To ja już nic nie rozumie...

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 12:07

Zen napisał:  

Dramat!

Kto nie pije ten donosi....
Ostry
Kibic
Na forum od 7542 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 12:16

muniek napisał:  

Zen napisał:  

Dramat!

Chyba komedia..

O mój MKS-ie Ja Kocham Cię !!
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 12:33
Po kiego chuja oni dalej rozmawiają?? Mogą odciac ta pepowine raz na zawsze.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Halk
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 13:00
Jest tez opcja najgorsza, coraz bardziej realna, ze MKS Pogon wogole przestanie istniec i bedzie tylko stowarzyszeniem, jesli nie dolaczy do Pogoni Nowej na co sie nie zanosi.

g
Kibic
Na forum od 7377 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 13:15

Hulk napisał:  
Jest tez opcja najgorsza, coraz bardziej realna, ze MKS Pogon wogole przestanie istniec i bedzie tylko stowarzyszeniem, jesli nie dolaczy do Pogoni Nowej na co sie nie zanosi.

moim zdaniem siejesz za dużo fermentu Hulk

- Tylko Pogoń -
gregm
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 13:20
redaktorek dopisal 'nieoficjalnie dowiedzielismy sie...' i znow szum...
to co sie dzieje to parodia jakas..zezowaty od poczatku mial plan by nas w ch.. zrobic...ech :/
pozdro z irlandii

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
batistuta
Kibic
Na forum od 6788 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 13:40
Ludzie cieszmy sie ze nie bedzie juz tego Ptaka a to przeciez najwazniejsze. IV liga jest pewna wiec nie ma co szukac sensacji. Stowarzyszenie tez sie porozumie, bo dlaczego by nie. A kto wie, moze sie uda zagrac wyzej. W kazdym razie, wreszcie bedzie po szczecinsku.

Gradus
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 14:57
Gazeta Wyborcza

Zarząd klubu Pogoń Szczecin Nowa złożył dziś w siedzibie Zachodniopomorskiego Związku Piłki Nożnej wymaganą dokumentację dotyczącą występów piłkarzy w sezonie 2007/2008 w rozgrywkach IV ligi i A-klasy

Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 15:03
Może na koniec urządzi nam tutaj w Szczecinie jakiś pożegnalny mecz benefisowy np. Zarząd i działacze-Brasil All Stars to by było coś :)

Babilon Team
Portowiec1986
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 04/07/2007 18:23
Tak.taki mecz to byloby spełnienie marzeń ;-)

Na zawsze Pogoń.....
FCS 1948
Kibic
Na forum od 7179 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 05/07/2007 13:44
Losy Pogoni nadal niepewne. Kiedy wydawało się, że decyzja o przystąpieniu klubu do IV ligi jest ostateczna - nieoczekiwanie jak się dowiedział portal Ligowiec.net pojawił się nowy inwestor, który chce odkupić akcje spółki od Antoniego Ptaka i prowadzić klub w Szczecinie - Dogadaliśmy się już z panem Antonim. Nasze rozmowy były krótkie, ale zakończone sukcesem - mówi Tomasz Szypuła, dyrektor firmy Garman Polska, która w poprzedniej rundzie była jednym ze sponsorów Pogoni. - Wczoraj poinformowałem pana wiceprezydenta Szczecina Tomasz Jarmolińskiego o tej sytuacji. Teraz czekamy na informacje czy miasto jest zainteresowane, aby klub grał w II lidze i czy akceptują właściciela klubu firmę Garman. Jak wszystko pójdzie dobrze to w przeciągu dwóch dni może dojść do transakcji - dodaje Szypuła, który przyznał, że nie zamierza tego robić za wszelką cenę. - Zależy mi, aby wszystkie opcje i środowiska się połączyły.

Ligowiec Net

cyrku ciag dalszy???

Tylko Pogoń !
Gradus
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 05/07/2007 13:52
a Garman nie jest powiazany z Edkiem Ptakiem?? Cos takiego mi sie kiedys obilo o uszy...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768783897 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005