Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 20:37
No to 4ego sierpnia Granatowo - Bordowa inwazja na Choszczno Teraz trzeba pójść drogą Korony Kielce i jak najszybciej powrócić tam gdzie nasze miejsce... I ciekaw jestem w ile lat zezol zniszczy piłkę w Zielonej...
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 20:39
Koniec żydowskiej okupacji stał się faktem! Jeszcze nie mogę uwierzyć w to co wierzyłem do samego końca (chociaż po tych czwartkowych debatach już pomału traciłem nadzieję)... jak koleżka zadzwonił i podał mi to info poprostu zwarowiałem,jakby mi ktoś "miodu do serca nalał" jak to mawia moja Mamuśka
Tą drogą właśnie powinniśmy pójść cztery lata temu ale...ludzką rzeczą jest błędy popełniać,niewybaczalną jest je powielać...
Dlatego cieszmy się iż stało się tak a nie inaczej,wierzę iż wspólnymi siłami osiągniemy wiele...
...oj z radości chyba nie zmrużę oka
Identyczne miałem wrażenia...po Twoim telefonie - dosłownie, po ciężkim i ogólnie dołującym dniu
taka informacja to po prostu COŚ PIĘKNEGO! Teraz zostaje nam odbudować siłę Klubu (tak nadszarpniętą przez zezola) i siłę Kibiców.
JEDYNA SŁUSZNA DROGA....
Do czego?
Ostatnio edytowany przez: db1948, 3 lipca 2007, 21:09 [1 raz(y)]
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 21:35
kurwa najbardziej szkoda czasu , czasu i jeszcze raz czasu , kiedy to będziemy jezdzic po wioskach , w dodatku nie ma już żadnego ciekawego przeciwnika po rozwiązaniu Gwardii Koszalin na deser jeszcze wszystkie te reformy lig...
No ale cóż , trzeba zakasać rękawy i uzbroic sie w cierpliwość a Antoniemu na zawsze murzyńska pyta w kuper....
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 21:47
Jakby nie bylo to wszystko zakonczylo sie szczesliwie bo i mamy sprawdzona ekipe PN i kase Gastronomikow. Tak wiec wszyscy powinni byc zadowoleni. A z drugiej strony jest to w koncu NASZA Pogon a nie cholerna Piotrcovia Ptaszego. Po trzecie, moze najwazniejsze, nie ma widma Wroclawia nad MKSem. A ze wiochy i nieciekawe wyjazdy? Panowie, jeszcze 2-3 lata i bedzie ciacho! Tylko najmniej potrzeba teraz narzekan i marudzen -- zaczynamy cos wielkiego wiec wszystkie serca z Pogonia!
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
"Do uzgodnienia pozostała jedynie sprawa zabezpieczeń finansowych ze strony pana Ptaka - wyjaśnia Smolny. - Takich gwarancji Rzgów (przedstawiciele holdingu Ptaka) nam nie chciał udzielić". Chodzi o to, że byli zawodnicy czy trenerzy Pogoni, m.in. Olgierd Moskalewicz i Bogusław Baniak mogą mieć roszczenia wobec Pogoni za kontrakty zerwane przed upływem terminu umowy.
Wielkomiastowy sie odezwal... Widac Twoja znajomosc jest do d. dupy bo Gwardia Koszalin ma nowego sponsora i za rok zagra w zreformowanej V lidze koszalinskiej.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 22:32
Żebyś sie nie czuł wielce urażony to oznajmiam Ci że "wioski" to była przenośnia gdyż chyba sam przyznasz że przeciwnicy Pogoni nie wywodzą się z wielkich miast i nie są zbyt atrakcyjni ?
Natomiast co do Gwardii Koszalin , to że mają sponsora i tak nie zmienia faktu że się z nimi nie spotkamy gdyż nie przewiduję braku awansu w nadchodzącym czwartoligowym sezonie.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 22:40
teraz tak patrze i dochodze do wniosku ze ptak zrobił nam przysługe..całekiem fajnie moze byc kupa ludzi na wyjazdach piweczko i wogóle fazka obyśmy mieli tylko kim grać bo sądze ze to co dywagowało sie przez ostatnie kilka dni można w buty schować
A co do samej sytuacji - jest tak jak miało być - IV liga - i jest dobrze. Co prawda już były nadzieje na 2 ligę i nawet całkiem obiecująco to zaczynało powoli wyglądać (choć nie w aspekcie czysto sportowym), ale i tak nie jest źle. Najważniejsze że to już koniec rzgowskiej okupacji.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 23:13
Czekałem od paru tygodni, z ostatecznymi decyzjami , aby coś tu na bazgrolić.
Z moich postów wynikało, że popieram rozwiązanie z gastronomikami w 2 lidze. Większość mnie tu obiechała i suchej nitki nie zostawiła. Później szok. Czytam posty "Matlak, Adamczuk, czyli PN, popiera kucharzy i podpisują się pod nimi.
Nagle na forum same plusy z faktu, że startujemy od drugiej, a sam P. uniesiony pod niebiosa, bo tacy atrakcyjni rywale kibicowsko.
Teraz, po ochłonięciu , znowu 4 liga O.K.
Jak stado baranów.
Ludzie nie możecie mieć swojego zdania, tylko zawsze ktoś musi, wami kierować?
Zaczynamy wszystko od nowa i mam nadzieję,że uda się zajebiście.
W Poznaniu byłem już kilkanaście razy na meczu, w Kamieniu Pom. wcale.
I tego się trzymajmy.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 23:29
To wbrew pozorom jeden z najszczęśliwszych dni w historii Morskiego Klubu Sportowego Pogoń. Pierwszy raz od wielu lat na stadionie im. Floriana Krygiera będzie grał klub, dla którego będzie sie liczyć że na tym właśnie stadionie może rozgrywać swoje mecze, że może nazywać sie Pogoń Szczecin, że jego piłkarze będą dumnie nosili Gryfa na piersi. A nie tak jak dotychczas klub który Pogoń udaje, który gardzi Szczecinem, jego mieszkańcami i kibicami, który w Szczecinie czuje sie jak na końcu świata, który stosuje polityke obłudy, kłamstwa, propagandy i oszustwa, który stawia sobie jeden cel: wyszantażować ile tylko sie da od władz miejskich a przy tym zmieszać z błotem swoich kibiców - bo oni i tak wrócą za dwa tygodnie.
Ten najczarniejszy rozdział mamy już za sobą. Bardzo cieszy mnie fakt że 60 rocznica powstania klubu będzie początkiem nowej epoki - prawdziwej Szczecińskiej Pogoni - naszego klubu a nie tworu jak ten który grał tu w latach 2003-2007 i zdechł dzisiaj. OBY TAK BYŁO!
Ostatnio edytowany przez: Metyl, 4 lipca 2007, 00:55 [1 raz(y)]
"Do uzgodnienia pozostała jedynie sprawa zabezpieczeń finansowych ze strony pana Ptaka - wyjaśnia Smolny. - Takich gwarancji Rzgów (przedstawiciele holdingu Ptaka) nam nie chciał udzielić". Chodzi o to, że byli zawodnicy czy trenerzy Pogoni, m.in. Olgierd Moskalewicz i Bogusław Baniak mogą mieć roszczenia wobec Pogoni za kontrakty zerwane przed upływem terminu umowy.
to chyba troche o jakaś duperele poszło?
Moze te kontrakty pilkarzy to tylko czesc zobowiazan, czesc o ktorej wiemy. A moze chodzilo o ewentualne zabezpieczenie przed prokuratura z Wroclawia? Bo kto w razie kupna sekcji pilkarskiej bedzie odpowiadal za korupcje z czasow SSA?
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Żebyś sie nie czuł wielce urażony to oznajmiam Ci że "wioski" to była przenośnia gdyż chyba sam przyznasz że przeciwnicy Pogoni nie wywodzą się z wielkich miast i nie są zbyt atrakcyjni ?
Natomiast co do Gwardii Koszalin , to że mają sponsora i tak nie zmienia faktu że się z nimi nie spotkamy gdyż nie przewiduję braku awansu w nadchodzącym czwartoligowym sezonie.
Jesli wybierzesz sie na mecz do Sianowa to masz szanse, ze ich spotkasz...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784152 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.