| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:30
JEstem zaskoczony postawą serwisów piłkarskich z całej Polski! Zajebisty cytat mi się nawinął po tym: "Ptak nas jednoczy" 
Wiedziałem że to tak będzie, szukał pretekstu do odejścia więc go znalazł. Fajna szopka z tym Baniakiem i Waszakiem "niech prezes nie odchodzi". Mimo wszystko myśli że teraz będziemy mu dupę lizać... niestety Ptaszku, odfruniesz niedlugo znając twoje humorki. No i najlepsze - wg. umowy ma nam zostawić niezadłużoną Pogoń ze wszystkim Dużo straci... trochę mnie to jednak zaczyna dziwić
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:31
To forum już dawno nie było tak oblegane i tak często nie pojawiały się nowe komentarze. Praktycznie za każdym odświezeniem strony mamy nowy komentarz. To jest piękne 
MOŻE BY TAK ZNÓW REKORDZIK FREKWENCJI JAK WCZORAJ 
WSZYSCY DO KOMPUTERÓW !!!
POKAŻMY PTAKOM, DLA KOGO JEST POGOŃ !!!
|
Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:32
Co do KSZOków. Niech uważają bo teraz Stasiak może zagrozić odejściem i zamknąć stronę :xxrotflmao:
Co do dzisiejszej konferencji - uśmiałem się jak dawno :xxrotflmao:
I jeszcze coś co doszło do mnie na GG:
Na znak protestu jezeli jestes kibicem Pogońi ustaw status do godziny 24 " POGOŃ TO MY NIE WY!" . strajk jest spowodowany szatazem prezesa klubu A.Ptaka skierowanym do strony www.pogon.v.pl w strajku zjednoczyły sie miedzy innymi strony www.pogononline.pl www.legialive.pl www.legia.com www.LKSlodz.pl. Przyszłosc naszego klubu jest w naszych rekach wiec walczmy o niaPRZESLIJ TA WIADOMOSC DO WSZYSTKICH KIBICÓW MKS-U JAKICH ZNASZ
Takiej wrzawy to jeszcze tu na forum nie było co?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:38
> Panowie:
> 1. protest protestem ale nie robmy syfu ktorego bedziemy potem zalowali, przypomne wam, ze to A. Ptak wyklada pieniadze na ten klub. Fakt ze postepowanie w zwiazku z postepowaniem z Pogoń.v.pl zasluguje na napietnowanie ale bez ublizania rodzinie Ptaka.
> 2. wszyscy tutaj bluzgaja i nabijaja sie z Ptaka a tak naprawde czy macie alternatywe na funkcjonowanie klubu ? Najpierw bluzgacie a potem bedziecie pisali ze Ptak to kutas bo zsotawil Pogon ?
> 3. poparcie i wsparcie dla Pogoń.v.pl ale oni nie chcieli byc przyczyna upadku Pogoni dlatego zawiesili serwis. Piszac tutaj obelgi na Ptaka Oni stana sie ta przyczyna.
>
> Reasumujac prosze o wywazone wpisy i nie nabijanie postow po to tylko zeby odpowiadac bzdety o kims z rodziny Ptakow. To naprawde sa ich prywatne pieniadze i nie musicie im zagladac w kieszen zeby sprawdzic co za ile maja. Czy moderatorzy nie mogliby wywalic co bardziej ordynarnych wpisow ?
Fakt. Po raz pierwszy, nie do końca, w 100%, ale muszęCi przyznać racje Itsme. Niektórzy chyba nie wiedzą, że po odejściu Ptaka nie pozostanie nam nic. To nie jest oczywiście konieczność, równie dobrze może się okazać, że jakiś "drugi Cupial" zainwestuje w Pogon. Zainwestuje oczywiscie w IV czy tam V ligowa albo i nizej nową Pogon. Ale czy taki sie znajdzie? Czy PW sie przypadkiem nie wypalila i nie jest juz w stanie osiagnac tego co rok temu w razie odejscia Ptaka? Nie chce tu, w Szczecinie, w Pogoni, takiego czlowieka, takiego burdelu jak jest teraz, ale jak nie to, to co?
P.S.Jezeli faktycznie po odejsciu Ptaka, tj. niby glosza umowy obecne rezerwy beda PW czy tam Pogoni Nowej, to niech Ptak dla dobra nas i wlasnego stad jak najpredzej odejdzie.
P.S.2. Jezeli nie to przypominam ze zaczynamy od 8 czy tam 7 ligi...
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:38
> Mysle ze akcja da efekt,ale czy by byla czy nie i tak on odejdzie.Bo nie wierze w taka sytuacje ze jest mecz ligowy a caly stadion go bluzga a on siedzi normalnie DWiec to juz sa pewnie jego ostatnie chwile
Ludzie siedzący na sektorze vip-ów pierdnąć będą się bali, żeby ptak przypadkiem jakiegoś nowego ultimatum nie postawił
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:43
Dobra w sumie to myśle sobie ze faktycznie Itsme i K M mają racje heh Jade troche tutaj tego Ptaka ale jak nie Ptak to co? Fakt może i lepsza IV liga czy coś takiego ale osobiście nie chce mi się czekać potem 10 lat na mecz z Legią, Lechem czy Wisłą... ;/ POGOŃ TO MY KIBICE ! Tylko, że My kibice nie utrzymamy klubu ;/
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 23/08/2004 21:44
> > Z tym opisem na gg "Pogoń to my a nie wy" to już przesłałem do kilku osób !! . Niech wszyscy też zaczną tak robić na znak protestu !!
>
> Bez przesady... jaki to protest nie rozpedzajmy się może w oknach wywiesimy transparenty ;-)
Wysypiemy zboże przed budynkiem klubu 
A propo's nagłośnienia akcji - Może dać cynk Lepperowi? Powie się, że Ptak to barbarzyńca z PO i działa na szkodę przyszłego elektoratu samoobrony...itd.
Już on wie jak się robi afery
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4