No kurwa jak przegrywali to sasal won, mroczek bierz sie za trenerke sotirovic wypierdalaj djousse wchodz na boisko... Vuk trzelil bramke i juz euforia
. te pizdy sie opierdalają trzepia tylko hajs ze glowa mala i na dodatek chleją i moim zdaniem nie ma co sie ekscytowac tym ze trafili bramke.,
Czym sie ekscytowac? Ze wepchneli gola w 1 akcij meczu?(w 80 min) hah. WON z razem z sasalem
No ja mam zdanie takie same jak TY, ale jak widzialem komentarze po bramce To pomyslalem ze niektorzy najpierw ich opierdalają [slusznie] a pozniej to by sie jeszcze z nimi piwka napili....
No kurwa jak przegrywali to sasal won, mroczek bierz sie za trenerke sotirovic wypierdalaj djousse wchodz na boisko... Vuk trzelil bramke i juz euforia
. te pizdy sie opierdalają trzepia tylko hajs ze glowa mala i na dodatek chleją i moim zdaniem nie ma co sie ekscytowac tym ze trafili bramke.,
Czym sie ekscytowac? Ze wepchneli gola w 1 akcij meczu?(w 80 min) hah. WON z razem z sasalem
No ja mam zdanie takie same jak TY, ale jak widzialem komentarze po bramce To pomyslalem ze niektorzy najpierw ich opierdalają [slusznie] a pozniej to by sie jeszcze z nimi piwka napili....
a widziałeś tam słowo cud?, jak takim wynikiem skończy się ten mecz to będzie to cud, a chuja grają
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/08/2011 17:47
Mam nadzieje ze patalachy nie beda sie cieszyc z tego remisu bo nawet na to nie zasluzyli.Ciekawe cos Sasal powie madrego na konf,juz sie doczekac nie moge
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/08/2011 17:49
Remis z liderem przed tą kolejką nie jest zły na szczęście wszyscy są blisko tak więc nie ma tragedii moim zdaniem na chwilę obecną tylko martwi znowu problem z balowaniem piłkarzyków.
Remis z liderem przed tą kolejką nie jest zły na szczęście wszyscy są blisko tak więc nie ma tragedii moim zdaniem na chwilę obecną tylko martwi znowu problem z balowaniem piłkarzyków.
Jak śmiesz kibolu tak wogle mówić! Jedyny problem piłkarzy to że Kibole się ich czepiają a nie to że balują!
Nie zapominaj! Nie zapominaj! chamie-kibolu to tu jest bandytą,złodziejem, alkoholikiem a kto gwiazdeczką, celebrytą i królem piłki! Im wolno wszystko
Jest gdzies u jakiegos buka kto awansuje do extraklasy? Mam ochote walnac gruba kase na Warte......
To lepiej przekaż ją na oprawy
[120x: kibiców czy klubowe? ]
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/08/2011 18:03
Cud ze w ogole chce jeszcze im sie na boisko wyjsc....Narazie dupe ratuje Serb bo jeszcze nie zaczail o co chodzi.Kwestia czasu.Wazne ze 90 minut odbebnione,kasa sie zgadza wiec jest zajeb...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.