Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/08/2011 17:35
ktoś tam pierdolił na Vuka? wypracowany wolny i czerwona kartka dla bramkarza z Wartą, zwycięska bramka z Sandecją strzelona z niczego, teraz wyrównanie ale najlepiej po paru meczach napisać "wypierdalaj" na forum....
Logicznym wyjściem jest wystawianie Vuka w pierwszym składzie i ewentualnie wpuszczać Donalda na końcówki na zmęczonych obrońców, który może wykorzystać szybkość i powalczyć 1 na 1.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ktoś tam pierdolił na Vuka? wypracowany wolny i czerwona kartka dla bramkarza z Wartą, zwycięska bramka z Sandecją strzelona z niczego, teraz wyrównanie ale najlepiej po paru meczach napisać "wypierdalaj" na forum....
Logicznym wyjściem jest wystawianie Vuka w pierwszym składzie i ewentualnie wpuszczać Donalda na końcówki na zmęczonych obrońców, który może wykorzystać szybkość i powalczyć 1 na 1.
Przy bramce z Sandecja nie wywrócił się atakowany przez 3 obrońców, Klatt już by leżał trzymając się za unerwiony ochraniacz
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/08/2011 17:36
Jak tym patalachom nie wstyd zeby przeciwnik atakowal 80 min.ZERO AMBICIJ.Pseudo zawodowcy.Jeszcze mieli czelnosc bramke strzelic. Powinni dac se wbic na 2:1 bo nie zasluzyli nawet na wode kur.. po meczu
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/08/2011 17:38
No kurwa jak przegrywali to sasal won, mroczek bierz sie za trenerke sotirovic wypierdalaj djousse wchodz na boisko... Vuk trzelil bramke i juz euforia
. te pizdy sie opierdalają trzepia tylko hajs ze glowa mala i na dodatek chleją i moim zdaniem nie ma co sie ekscytowac tym ze trafili bramke.,
No kurwa jak przegrywali to sasal won, mroczek bierz sie za trenerke sotirovic wypierdalaj djousse wchodz na boisko... Vuk trzelil bramke i juz euforia
. te pizdy sie opierdalają trzepia tylko hajs ze glowa mala i na dodatek chleją i moim zdaniem nie ma co sie ekscytowac tym ze trafili bramke.,
Opierdala sie cały mecz dostaje zjebiste podanie i strzela. Tak samo było z Warta i Nowym Saczem.
Czym sie ekscytowac? Ze wepchneli gola w 1 akcij meczu?(w 80 min) hah. WON z razem z sasalem
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.