Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/08/2011 16:55
Ja w tym wszystkim nie widze winy trenera, pomimo tego, że to on powinien mieć największy wpływ na postawę zawodników. Ja widze problem w głowach jebanych gwiazdeczek, które jak ktoś w relacji piszę przechodzą obok meczu, ich obecność na baletach, brak formy w 70 minucie. Oni nie mają po 12 lat zeby ich za rękę prowadzić kurwa. A mentalność pewnie jest taka zajebista ze na treningach jak trener nie patrzy to robią ćwiczenia na 50%, odjebać swoje i na chate patrzeć jak szmal na konto wpływa po kolejnym przejebanym meczu na wyjezdzie
Ja w tym wszystkim nie widze winy trenera, pomimo tego, że to on powinien mieć największy wpływ na postawę zawodników. Ja widze problem w głowach jebanych gwiazdeczek, które jak ktoś w relacji piszę przechodzą obok meczu, ich obecność na baletach, brak formy w 70 minucie. Oni nie mają po 12 lat zeby ich za rękę prowadzić kurwa. A mentalność pewnie jest taka zajebista ze na treningach jak trener nie patrzy to robią ćwiczenia na 50%, odjebać swoje i na chate patrzeć jak szmal na konto wpływa po kolejnym przejebanym meczu na wyjezdzie
uwierz jak jest konkretny trener, ma twardą rękę i umie zmotywować to wszystko inaczej wygląda, nawet w trakcie meczu trudno wtedy żeby piłkarki się opierdalały
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 28/08/2011 17:02
Dobrze, że schodzi Pietruszka bo podejrzewam (i tak też wynika z relacji), że gra taką kaszanę jak w ostatnich meczach. Może Petasz z podrażnioną ambicją spowodowaną brakiem występów pokaże się in plus
Ja nie wiem co my kurwa mamy z tymi wyjazdami ! Sezon w sezon to samo... Walczyć Pogoń walczyć !
za Płatka było dobrze z wyjazdami, nawet zajebiście jak nigdy wcześniej, widocznie komuś to przeszkadzało...
Za Płatka byliśmy najlepiej grającą drużyną na wyjazdach w całej lidze.
ale to nie przyciągało kibiców na Pogoń ;/
Teraz po przyjściu Płatka od razu Warta wygrała na wyjeżdzie z Sandecją 3:0 Jak nie liczyła się Pogoń w walce o awans to nie przyciągnęło mimo wygranych. Teraz mogą przyciągnąć, to z kolei nie idzie im na wyjazdach. Tak czy siak ciągle zle.
Dobrze, że schodzi Pietruszka bo podejrzewam (i tak też wynika z relacji), że gra taką kaszanę jak w ostatnich meczach. Może Petasz z podrażnioną ambicją spowodowaną brakiem występów pokaże się in plus
Mnie dziwi to, że regularnie wychodzi w 1 składzie na lewym skrzydle a jest tam bezproduktywny
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
A to on ma ambicje?
" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.