Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 21/08/2011 06:48
Aka tańczy w coyote club , po wygranym meczu niby nic dziwnego ale riposta w jego strone poszla . Cos zaczynaja tanczyc ostatnio te nasze pilkarzyki.
Czy wygrywasz czy nie
Ja i tak kocham Cię
Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin MKS !!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 21/08/2011 09:51
A ja wbrew malkontentom znajdę troche pozytywów.
Przyzwoity poziom meczu. Emocjonująca walka do końca. Dobra gra Lewandowskiego i Nolla, niezła Ławy. Solidny jak zwykle Radek w bramce. Sandecja nie była słaba a jednak walki w środku nie przegraliśmy. Trochę za dużo poprzeczek i słupków w ostatnich meczach zamiast bramek. Ale może chcą wygrać to mieszkanie od sponsora ?
I wreszcie bez problemów na wejściach na stadion.
Dawno takich emocji związanych z tym co dzieje się na boisku nie było. Niewykorzystany karny, 2 razy Ława wybija piłkę z naszej linii bramkowej, agresywna gra (dużo kartek i ostrych fauli, ze 2 przepychanki całych zespołów), chujowe sędziowanie (liniowy z pod krytej masakrycznie cienki) no i ta sytuacja z bramką w ostatnich sekundach meczu dla Sandecji ...
Fajnie, że ostatecznie wygrywamy i zdobywamy 3 punkty, ale tak nie można grać - nie można nie wykorzystywać takich stu (a nawet dwustu) procentowych sytuacji jakie mieli Edi (karny) i Szałek (w końcówce sam na sam, dobrze przyjął mógł zrobić absolutnie wszystko i zdecydował się na lobowanie - niecelne) - gdyby było prowadzenie 2:0 to końcówka by była spokojniejsza, a tak nerwy do ostatnich minut.
Na plus:
- Lewandowski - trochę niepewny w tyłach, ale w ofensywie bardzo dobrze - szybki, nie boi się iść rajdem, często dobrze dośrodkuje albo poda - chyba aktualnie najlepszy młodzieżowiec z naszej drużyny;
- Vuk - za bramkę, a tak występ raczej nijaki - fajnie, że się umie i nie boi przepchnąć i powalczyć;
- Noll - debiut, pewny w obronie, parę naprawdę bardzo dobrych interwencji no i dobrze gra głową, według mnie póki co się sprawdza (oby nie zapeszyć);
- Ława - może w środku nie grał jakichś cudów, jak zwykle parę głupich strat, ale 2 razy wybił piłkę z linii bramkowej i uchronił przed stratą bramki, parę razy też fajnie wyprowadził atakl
- Janukiewicz - wyjął kilka bardzo groźnych strzałów, pewny przy dośrodkowaniach;
- Djousse - wszedł, parę razy bardzo fajnie się zabrał z piłką - widocznie odciążył obronę, dobra zmiana;
- Edi - jak zwykle po profesorsku w środku, naganna za karniaka (chociaż nieszczęśliwie bo od słupka);
Na minus:
- Pietruszka - totalna padaka, kiedy szedł atak jego stroną można było być pewnym, że Pietruszka zostanie ograny - tragiczny występ,
- Rogalski - bardzo niepewny w obronie, chaotyczny w ofensywie;
- Szałek - za tą setkę spierniczoną w końcówce, nie można takiej patelni nie wykorzystywać;
Zapomniałeś dodać że były dwie poprzeczki a raz z linii to wybił chyba Noll.No i sędziowie a szczególnie liniowy zajebisty poziom.
Ostatnio edytowany przez: gryfus1948, 21 sierpnia 2011, 10:52 [1 raz(y)]
Aka tańczy w coyote club , po wygranym meczu niby nic dziwnego ale riposta w jego strone poszla . Cos zaczynaja tanczyc ostatnio te nasze pilkarzyki.
nawa jakość, wraca stare
kiedyś domniemywałem, teraz mam juz pewność, oni maja odgórne pozwolenie na takie prowadzenie sie, wręcz błogosławieństwo. ta patologia nie jest winą piłkarzy, to wszystko leży po winie ich pryncypałów. a Sasal to kolejna marionetka w ich rękach.
nie wiem o co w tym chodzi, ale ze to normalne nie jest to wszyscy wiemy.
Kto wierzył że zwolnienie Płatka miała jakikolwiek związek z aspektem sportowym teraz powinien być wyzbyty złudzeń. To samo tyczy sie pozbycie sie grajków ze wasnym zdaniem jak Hrymowicz.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
nawa jakość, wraca stare
kiedyś domniemywałem, teraz mam juz pewność, oni maja odgórne pozwolenie na takie prowadzenie sie, wręcz błogosławieństwo. ta patologia nie jest winą piłkarzy, to wszystko leży po winie ich pryncypałów. a Sasal to kolejna marionetka w ich rękach.
nie wiem o co w tym chodzi, ale ze to normalne nie jest to wszyscy wiemy.
Kto wierzył że zwolnienie Płatka miała jakikolwiek związek z aspektem sportowym teraz powinien być wyzbyty złudzeń. To samo tyczy sie pozbycie sie grajków ze wasnym zdaniem jak Hrymowicz.
Amen.
W menedzerke się pobawili, w trenerke także teraz biorą się za ultrasowanie. Jakby tam dać megafon na Vipki to z tego Gniazda Prezes mnógłby prowadzić doping " a teraz wszyscy wstańmy i wspólnie zaśpiewajmy: łubudubu łubudubu..." a resztę każdy zna
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 23/08/2011 20:17
Bramkarz Pogoni Szczecin Bartosz Fabiniak z powodu kontuzji nie będzie mógł grać przez najbliższe dwa miesiące - pisze "Gazeta Wyborcza". - Podczas treningu poślizgnąłem się i upadłem na głowę. Mam pęknięty jeden z kręgów szyjnych - tłumaczy golkiper.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.