Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 15/08/2011 17:14
Z tego co dzisiaj się dowiedziałem to jutro możemy spodziewać się kolejnego transferu do linii defensywnej...ciekawy jestem kogo wymyślą...w sumie został by Hrymo i nie było by problemu a tak..
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Byleby nie Dickson Choto którego Legia chce się pozbyć ze względu na ciągłe kontuzje....
wsumie to slyszalem ze to ma byc mlody chlopak bez ogrania w pierwszej lidze niewiem czy akurat teraz taki jest nam potrzebny ale zobaczymy
A z tego co ja słyszałem to w miarę znanę nazwisko..z resztą jak ma to być wzmocnienie na teraz to raczej anonim to nie będzie..biorąc pod uwagę historię trenerską pana Sasala to stawiałbym na Golańskiego, ale zaznaczam że to tylko typ bo nazwiska niestety nie udało mi się wyciągnąć..zobaczymy jak go przedstawią..
Byleby nie Dickson Choto którego Legia chce się pozbyć ze względu na ciągłe kontuzje....
wsumie to slyszalem ze to ma byc mlody chlopak bez ogrania w pierwszej lidze niewiem czy akurat teraz taki jest nam potrzebny ale zobaczymy
A z tego co ja słyszałem to w miarę znanę nazwisko..z resztą jak ma to być wzmocnienie na teraz to raczej anonim to nie będzie..biorąc pod uwagę historię trenerską pana Sasala to stawiałbym na Golańskiego, ale zaznaczam że to tylko typ bo nazwiska niestety nie udało mi się wyciągnąć..zobaczymy jak go przedstawią..
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Kara dla klubu za zachowanie kibiców! Na wniosek delegata meczu pomiędzy Pogonią Szczecin, a Polonią Bytom Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej ukarał organizatora w/w spotkania karą w wysokości 2.000 złotych. Jest to wynik zakłócenia porządku na stadionie w sektorze numer 12. Pogoń Szczecin SA ukarana została za odpalenie przez kibiców 4 świec dymnych, 1 racy i 10 migających światełek. Wydział Dyscypliny w/w zachowanie sympatyków Dumy Pomorza uznał za wybitnie naganne i wymierzył klubowi karę zasadniczą w wysokości 2 tysięcy złotych. W ocenie Polskiego Związku Piłki Nożnej służby porządkowe powinny zidentyfikować sprawców i spowodować pociągnięcie ich do odpowiedzialności. Od w/w orzeczenia klubowi przysługuje prawo złożenia odwołania do Związkowego Trybunału Piłkarskiego PZPN.
Kara dla klubu za zachowanie kibiców! Na wniosek delegata meczu pomiędzy Pogonią Szczecin, a Polonią Bytom Wydział Dyscypliny Polskiego Związku Piłki Nożnej ukarał organizatora w/w spotkania karą w wysokości 2.000 złotych. Jest to wynik zakłócenia porządku na stadionie w sektorze numer 12. Pogoń Szczecin SA ukarana została za odpalenie przez kibiców 4 świec dymnych, 1 racy i 10 migających światełek. Wydział Dyscypliny w/w zachowanie sympatyków Dumy Pomorza uznał za wybitnie naganne i wymierzył klubowi karę zasadniczą w wysokości 2 tysięcy złotych. W ocenie Polskiego Związku Piłki Nożnej służby porządkowe powinny zidentyfikować sprawców i spowodować pociągnięcie ich do odpowiedzialności. Od w/w orzeczenia klubowi przysługuje prawo złożenia odwołania do Związkowego Trybunału Piłkarskiego PZPN.
U Was też określenie "migające światełka" wywołało uśmiech na twarzy?
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/08/2011 20:09
Dziwnie się czuje siedząc przed kompem gdy na Twardowskiego gra nasza Pogoń, ale to wszystko przez te śmieszne kawałki plastiku (kartami tego nazwać nie można). Jedna rzecz która mnie ciekawi czemu oni grają taktyką 4-5-1 przecież naszym... przepraszam grajków i trenerskiego sztabu celem jest awans, czyli powinni grać 2 napastników. To że większosc drużyn w Europie gra jednym napastnikiem nie oznacza że oni też mają grać taką taktyką, na takie granie można sobie pozwolić grając w Ekstraklasie.
Natomiast w meczach rozgrywanych u siebie grać 3 w przodu albo z fałszywym pomocnikiem, np. Edi który w akcjach ofensywnych wchodziłby do lini ataku i wspierał pozostałą dwójkę.
PS. Już się nie moge doczekać fotorelacjii z meczu bo ciekawią mnie co za szmaty uszył i powiesił na płocie Mroczek
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.