Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 13/08/2011 19:18
Coś tam Ława wspominał,że teraz zadomowią się w czubie tabeli itd.Może taki zimny prysznic uspokoi co niektórych,dobrze że inne wyniki pod nas idą.
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 13/08/2011 19:29
73'Radosław Janukiewicz wybronił trzy sytuacje 100%! Najpierw szybka kontra Piasta i Świątek był sam na sam. Bramkarz Pogoni wybronił. Następnie główka w polu karnym i bramkarz Pogoni wyciągnął się jak struna przy tym strzale. Za trzecim razem zza pola karnego...
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 13/08/2011 19:44
Mam nadzieję, że ewentualna porażka schłodzi niektórym arbuzom głowy, bo już witali się z gąską... ale nie w tym ogródku co trzeba. 1 liga to synonim zapierdalania.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.