Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 18:39
Czyli sprawdziły się moje i nie tylko przemyślenia, że Ptactwo jednak potrzebuje klubu do ogrywania i promowania swoich talentów wypatrzonych na skraju dżungli przez jego synka znanego też jako "nie matura lecz chęć szczera zrobi z Ciebie managera".
Natomiast zupełnie szczere kondolencje kieruje w stronę Zielonej Góry jeśli rzeczywiście Ptactwo tam osiądzie. Chociaż dalej obstawiam, że wizja "najmniejsza II ligowa wioska" jest bardzo bliska i mieszkańcy Gutowa zyskają drugą atrakcje oprócz kiosku do którego to Boguś leciał po gazetki 4 kilometry ;>
A swoją drogą - to z naszej strony nie ma naprawdę co płakać. I tak ten sezon w II lidze byłby stracony bo z pośpiesznie składanego zespołu nie da się zrobić drużyny gotowej na awans do ekstraklasy. I przynajmniej ewentualne wyniki śledztwa nam nie zagrożą - odpowiadać będzie SSA Ptak-Cyrk Obwoźny.
Oby wykorzystano najbliższe 3 lata na skonstruowanie wokół Naszego Klubu całego systemu sponsorów mniejszych i większych i przywróceniu normalnego zdrowego klimatu wokół piłki.
Warto też naciskać na władze miejskie, żeby w momencie gdy jest czysta atmosfera i nikt nie kręci się wokół dealu "sponsoring Pogonii za tereny", te upożądkowały sprawę przyszłego stadionu w Dąbiu i rozpoczęły działania w tę stronę. I to teraz, a nie za bliżej nieokreśloną przyszłość. Tak, żebyśmy za 4 lata mieli drużynę w I lidze i stadion godny tej drużyny i miasta.
Ostatnio edytowany przez: marcoos, 3 lipca 2007, 18:45 [1 raz(y)]
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 18:46
Kurwa mać jebane ptaszysko!
To ze nie sprzadał miejsca w lidze to jedno!Najgorsze to ze poprostu nas podpuszczał bo poprostu od poczatku miejsce w lidze nie bylo na sprzedaz.
Zdaje sie to nawet ptak zaproponował żeby wyodrebnic sekcje pilkarska ze spólki a ta przejali by Gastronomicy i na bazie PN miała powstac Pogon Szczecin i grac w II lidze.
Jebany szmaciarz.
A coś tak kurwa czulem ze zyzol wywinie jakis numer ten ostatni sparing APAP z Widzewem Łódz.
Ciekawe czy to prawda ze przejoł Lechia Zielona Gora.
Eh i jakies 3 lata w plecy a moglobyc tak pieknie.
Ciekawe czy Kalużny i Smolny sa zaineresowani Pogonia w IV lidze?
Na miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 18:50
troche ochłonełem i doszedłem do wniosku że dobrze ze tak wyszło-generalnie rzec biorąc sporo zyskamy na tym przede wszystkim mentalnie-pozbedziemy sie pietna Piotrkovi a także oddechu Antosia bo roznie to mogłoby byc w 2 lidze. Stracilismy kilka lat to i mozemy teraz poświecic na odbudowe klubi kilka nastepnych,wyjdzie nam to na dobre.Całe szczescie że odzyskalismy to co najważniejsze dla kibica-logo,barwy i tradycje. Teraz niech panowie Smolny i Kaluzny pokażą ja zalezało im na Pogoni i zaczna inwestowac w 4 lige. chociaż smiem wątpic aby mieli tyle zapału-obym sie mylił
PANOWIE NIE CIESZMY SIE Z 4 LIGI, TYLKO ZROBMY COS W KONCU Z TYM PTAKIEM, NIE MOZE TAK BEZKARNIE PLUC NAM W TWARZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"a pies go srał", jak mawia mój dziadek..
I CO TEZ SIE CIESZYSZ Z 4 LIGI ? PTAK SIE SMIEJE, ZNISZCZYL NASZ CALY DOROBEK, ZDEPTAL Z ZIEMIA NASZ KLUB A TY NIC?
WYLACZ CAPS LOCK jak piszesz, to raz; dwa chyba zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz trzy "...ja wiedzialem, ze tak bedzie..."; cztery wiesz gdzie ptak mieszka dzialaj a co do tematu mi sie to bardzo podoba, odrodzimy sie na nowo, pod kazdym wzgledem ...
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 19:09
Gorzej juz byc nie moze, moze byc juz tylko lepiej ! a tak juz na spokojnie to rzeczywiscie IV liga to nie jest zle rozwiazanie... co z tego ze mielibysmy 2 lige skoro w tym roku tak czy siak nie dalo by rady awansowac do 1 ligi ... Bo przeciez w 2 lub 3 tygodnie nie dalo by sie zgrac druzyny i odbyc pelnego okresu przygotowawczego a przeciez wiadomo ze do tego grozilo nam widmo kary za afere korupcyjna.
pozatym zamiast A klasy w ktorej miala grac Pogon Nowa w tym sezonie mamy juz IV lige wiec juz i tak jestesmy kilka lat do przodu. budujace jest to iz IV lige popieraja wszyscy miasto ,Pogon Nowa oraz tzw "gastronomicy " i miejmy nadzieje ze tak pozostanie wtedy nasza przyszlosc bedzie spokojna i moze wreszcie zagosci w naszej Pogoni na bardzo dlugo od dawien dawna oczekiwana NORMALNOSC !
wierze ze nasza historia z poczatkiem w IV lidze zakonczy sie podobnie jak w Katowicach....czyli co rok awans i za dwa lata 2 liga!
ja pierdole i tak jezdzi po Polsce i niszczy wszystkie kluby,niech ktos sie wezmie wreszcie za niego!!!
Kto sie ma za niego "wziąść" ? Jego kasa, jego sprawa co odpierdala o ile robi to zgodnie z prawem, niestety ale taka prawda. Poprostu głupotą jest przymowanie tego człowieka ale widać że znaleźli sie tacy, których przygody Lechi, ŁKSu, Piotrcovi, a teraz Pogoni nic nie nauczyły. Ciekawy tylko jestem które miasto zgodziło sie zostać szczęsliwym wybrańcem naszego mecenasa futbolu
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 19:21
I dzieki Bogu, ze Ptak nie sprzedal miejsca w lidze, bo moglby nam wyciac jeszcze niejeden numer. A tak 4 liga, regularna seleckja chlopakow z wojewodztwa plus kilku doswiadczonych pilkarzy i w ciagu max 4-5 lat wrocimy na wlasciwy ligowy tor. I co wazne - BEZ PTAKA.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
I dzieki Bogu, ze Ptak nie sprzedal miejsca w lidze, bo moglby nam wyciac jeszcze niejeden numer. A tak 4 liga, regularna seleckja chlopakow z wojewodztwa plus kilku doswiadczonych pilkarzy i w ciagu max 4-5 lat wrocimy na wlasciwy ligowy tor. I co wazne - BEZ PTAKA.
Nie wiadomo czy Ci doswiadczenie beda chcieli grav w IV lidze.
Ciekawe kto teraz bedzie trenerem.
pTAK nie chciał podpisac klauzuli odnosnie tego iz społka nie ma dlugow i wrazie takowych pTAK musiałby je splacic.
Nigdy w zyciu nie przypuszczałem ze Pogon Szczecin moze byc w IV lidze.
Na miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 03/07/2007 19:53
niewiem czy się cieszyć czy płakać...z jednej strony niema "ptasznika" a z drugiej 4 liga...ehhh czy ja się doczekam kiedyś mocnego klubu na którego MY kibice zasługujemy? 16 lat na meczach...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779136 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.