z Gryfic i Okolic (Płoty Nowogard Trzebiatów Cerkwica i Kołobrzeg) ponad 120 osób
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 23/05/2010 17:11
Przekazuje specjalne podziekowanie Mw i osobom ktore pracowaly przy oprawie i pamietaly o Zbyszku Czepanie. Jego syn(Lukasz) zwraca sie do wyzej wymienionych osob ,,Dziekuje za pamiec chlopaki,,. Pozdro
kązdy wpada do wagonów (mowa o mym wagoenie) spokój opanowanie ... ruszamy ... niektórzy prawie śpią a tu nagle... PUCHAR JEST NAAAAAAAAAAAAASZ lalalla.... ale jaja ale jaja... kurwa boje się myśleć co by się działo ze specem całym jakbyśmy wygrali ten puchar, tańczenie po całym pociągu ,zabawa ,piwo , ciuchcia cyz jak to się nazywa po całym pociągu miazga! w Pile wygrało wszystko, albo nam owa ''gniazdowch''(w pociagu) kurwa co jest! przegraliśmy ze jesteście tacy smutni?;p ... Pozdro dla zbigniewa wodeckiego enrike iglesiasa itp. ;d
co do meczu, zadyma ta na dole rozpierdoliła wszystko ! a bramka to była kropka nad I . tym incydentem fajnie się pokazaliśmy przed Flotą Falubazem i Legią. ... od kont znane było nazwisko sędziego było wiadome że bedzie chujowo na boisku. PZPN nie mógł dopuścić żeby Iligowa druzyna grała w europejskich pucharach bo to wstyd by był... dlatego pewnym była porażka. ale JEBAĆ to ! było dobrze szkoda że raz na runde mamy takie fajne wyjazdy
Kurwa nie wieszo co chodziło to zamknij się i nie pierdol kocopołów na internecie.
Każdy niech sobie kurwa odpuści bo tylko byście sensacji szukali.
Jedyne poprawne rekacje było widać u starszych fanów.
Co do samego meczu, to ja osobiście jestem i zadowolony i troszke zawiedziony tym, żekiedy nie idzie na boisku to jest teżmarazm na trybunach, nie tylko w Bydgoszczy tak było,ale jest tak często też w Szczecinie. Będzie czas by nad tym popracować.
Co do opraw to jak najbardziej na plus.Folie dały jeszcze lepszy efekt niz sie spodziewalismy, male sektorowki tez wyszly spoko. Jedynie szkoda, ze drugi trans się rozjebal i kartoniada stracila swoje znaczenie.
"Poprawne reakcje było widać u straszych fanów"
Mozesz rozwinąć ten temat- chodzi Tobie o tych co stali na dole i 3/4 meczu mieli morde w kubeł?
czy o co k...rwa że garsta ludzi rozpierdoliła doping....tak było rozpieroliła doping i wcale nie chodziło o tą pierwsza brame
a na Twardowskiego myslisz ze coś poprawisz piszać takie bzdety... powodzenia
Ogarnij się chłopie - pilka nożna dla kibiców!
FCWK bedzie drygowała jak działać na Twardowskiego - dobre sobie....heheh
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 23/05/2010 17:38
Bracia przetrzymajmy jeszcze parę dni i takie pokemony mózgotrzepy jak ten powyżej znikną stąd i wszystko wróci do normy.
A My swoje Olgierd Moskalewicz !!! <szacuneczek>
kązdy wpada do wagonów (mowa o mym wagoenie) spokój opanowanie ... ruszamy ... niektórzy prawie śpią a tu nagle... PUCHAR JEST NAAAAAAAAAAAAASZ lalalla.... ale jaja ale jaja... kurwa boje się myśleć co by się działo ze specem całym jakbyśmy wygrali ten puchar, tańczenie po całym pociągu ,zabawa ,piwo , ciuchcia cyz jak to się nazywa po całym pociągu miazga! w Pile wygrało wszystko, albo nam owa ''gniazdowch''(w pociagu) kurwa co jest! przegraliśmy ze jesteście tacy smutni?;p ... Pozdro dla zbigniewa wodeckiego enrike iglesiasa itp. ;d
co do meczu, zadyma ta na dole rozpierdoliła wszystko ! a bramka to była kropka nad I . tym incydentem fajnie się pokazaliśmy przed Flotą Falubazem i Legią. ... od kont znane było nazwisko sędziego było wiadome że bedzie chujowo na boisku. PZPN nie mógł dopuścić żeby Iligowa druzyna grała w europejskich pucharach bo to wstyd by był... dlatego pewnym była porażka. ale JEBAĆ to ! było dobrze szkoda że raz na runde mamy takie fajne wyjazdy
Kurwa nie wieszo co chodziło to zamknij się i nie pierdol kocopołów na internecie.
Co do samego meczu, to ja osobiście jestem i zadowolony i troszke zawiedziony tym, żekiedy nie idzie na boisku to jest teżmarazm na trybunach, nie tylko w Bydgoszczy tak było,ale jest tak często też w Szczecinie. Będzie czas by nad tym popracować.
Co do opraw to jak najbardziej na plus.Folie dały jeszcze lepszy efekt niz sie spodziewalismy, male sektorowki tez wyszly spoko. Jedynie szkoda, ze drugi trans się rozjebal i kartoniada stracila swoje znaczenie.
Mozesz rozwinąć ten temat- chodzi Tobie o tych co stali na dole i 3/4 meczu mieli morde w kubeł?
czy o co k...rwa że garsta ludzi rozpierdoliła doping....tak było rozpieroliła doping i wcale nie chodziło o tą pierwsza brame
rajdowcu ty niedzielny faniku weź zawijaj stad i zabierz osoby tobie podobne, doping przez cały mecz byl na mega poziomie a jak ci cos nie przypasilo to mogles zejsc na doł i powiedziec tym co mieli morde w kubeł swoje ale, a nie teraz placzesz na necie i siejesz jakis swoj wymyslony ferment z dupy wziety. Ogarnij sie chlopie najpierw jeżdząc na wyjazdy a nie tylko kurwa finalik i jeszcze sie bedzie pruła. Nic sie nie wydarzylo a taki łeb jeden z drugim bedą szukac dziury w całym. Chlopaki odjebali kawał dobrej roboty przy organizacji tego wyjazdu, pociag, autokary, oprawa, koszulki, ale co ty mozesz o tym wiedzieć? idz rozkminiaj nastepna "promocje" bo o kibicowaniu to ty za wiele nie wiesz..
rajdowcu ty niedzielny faniku weź zawijaj stad i zabierz osoby tobie podobne, doping przez cały mecz byl na mega poziomie a jak ci cos nie przypasilo to mogles zejsc na doł i powiedziec tym co mieli morde w kubeł swoje ale, a nie teraz placzesz na necie i siejesz jakis swoj wymyslony ferment z dupy wziety. Ogarnij sie chlopie najpierw jeżdząc na wyjazdy a nie tylko kurwa finalik i jeszcze sie bedzie pruła. Nic sie nie wydarzylo a taki łeb jeden z drugim bedą szukac dziury w całym. Chlopaki odjebali kawał dobrej roboty przy organizacji tego wyjazdu, pociag, autokary, oprawa, koszulki, ale co ty mozesz o tym wiedzieć? idz rozkminiaj nastepna "promocje" bo o kibicowaniu to ty za wiele nie wiesz..
Tak, tak pocieszaj się , jak ty w planach nie byłeś to ja juz na 7-8 byłem.
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 23/05/2010 20:17
Nie wiem co wy macie do gniazdowych i nawet do tego "śmiesznego" incydentu - przecież doping został błyskawicznie przywrócony ale część ludzi zamiast śpiewać to się interesowała tym co sie dzieje na dole. Mnie osobiście zaangażowanie gniazdowych wczoraj imponowało. W pewnych momentach to gniazdowi sami nie mogli uwierzyć że potrafimy tak miażdzyć.
"..jestśmy h** wie gdzie.." wypad w pile megakozak. Pzdr.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
no cóż Pogoń nie zagrała tak jakbyśmy chcieli.pzpn ustalił wynik wcześniej. trudno. nie zdobyliśmy pucharu. ale walczymy dalej. przyjdzie następny sezon. następny puchar.ekstraklasa.
jedna sprawa która mnie martwi , może się ktoś obrazić jeśli chce, ale jeśli chodzi o oprawy to zatrzymaliśmy się w miejscu i tak tkwimy. droga Pogoni do ekstraklasy trwa ale wraz z tym doping również powinien ewoluować. było super nie powiem że nie ale to już znamy. zróbmy coś czego nikt jeszcze nie robił.doping tworzymy razem
jeśli ktoś myśli że jadąc na taki mecz to tak jakby poszedł sobie obejrzeć film do kina niech spierdala.
jeśli dla niektórych ważniejsze jest co się dzieje na dole a nie na trybunach i boisku to powiem krótko wypierdalajcie i nie przychodźcie. my byliśmy tam po to dopingować a nie gapić się na inne sprawy.
na koniec powiem jeszcze tylko:
szacunek dla Legii,Floty,Falubaza naszych braci którzy nas wsparli
...
JESZCZE JEDNO:
nasza grupa dopingowała cały mecz i wkurwia mnie to co kurwa piszesz.
Zobacz jak dopingowała częsć świetych krów na dole stojących przy płocie lub lewa część od strony 17-18 w drugiej połowie. STALI
Co ty tam kurwa wiesz! kiedys za brak dopingu mozna bylo barwy stracic....
[PL: Po co te emocje ]
a czy ja zarzucam wszystkim takie zachowanie? nie
dotyczy to części ludzi między innymi obok miejsca gdzie ja stałem
dlatego to co napisałeś nawet mnie nie wkurza. to o czym piszesz znam bo nie jestem dzieciakiem i troche ładnych lat juz minęło od moich pierwszych spotkan na stadionie. i skoro czepiasz się świetych krów to w takim razie też Cię to wkurwia wiec po co mi zarzucasz cokolwiek, pomyśl, nie wkurwiaj się bo chodzi o to by było lepiej
Tak, tak pocieszaj się , jak ty w planach nie byłeś to ja juz na 7-8 byłem.
na Warcie był pokaz
może i byłeś na 8-10 wyjazdach zanim połowa ludzi była w planach, ale kurwa z wiekiem chyba odnotowałeś znaczący regres kibicowskiej percepcji rzeczywistości!!! za to co tu piszesz, to kiedyś byś sobie sam zajebał kopa w łeb, jeśli faktycznie taki kumak z ciebie. no chyba ze jednak nie... tym niemniej takie rzeczy co piszesz - tak jak napisał junior! i przestań pierdolić już o tym co na warcie było! kiedyś niezależnie od meczu, zawsze było pełno fanów na meczu, dzisiaj niestety mamy inne realia a chłopaki, którzy coś działają w kwestii dopingi i tak wyciskają 110% z tego co mają!
aha i jak już masz takiego zajebistego kolege kierownika z BP to może poproś żeby ci jakaś ciekawą fuszkę ogarnął, może wtedy będziesz miał mniej czasu na siedzenie tutaj i pierdolenie tych swoich farmazonów.
bez odbioru!
a reszcie powiem tylko tyle: DZIĘKUJĘ Z CAŁEGO SERCA!
Odp: WWW.PUCHARJESTNASZ.PL - JEDZIEMY! - 23/05/2010 22:15
Przyznam szczerze , moj 1 wyjazd, mimo 10 lat spedzonych na stadionie... Najprostszy wniosek to taki, ze wiele tracilem nie jezdzac. Dopiero teraz zrozumialem na czym polega zgoda z Legia. Na prawde wielkie podziekowania dla nich ze stawili sie tak tlumnie. Nie mowiac o tym, ze poratowali nas piwami, jak nie moglismy sklepu znalezc Atmosfera swietna, mimo ze czesc ludzi odpadla z dopingiem po 1 polowie. Ale mina gniazdowego na poczatku meczu bezcenna, widac bylo te dume z tego co robimy. Powrot pociagiem to tez poezja, nie czulo sie ze przegralismy... Pociag byl caly rozspiewany, czuc bylo ze to nie wyniki sie licza, a to ze jestesmy tam wszyscy.
Nie mam dzisiaj gardla, ale wiem, ze na nastepnych wyjazdach rowniez bede Mimo, ze zdaje sobie sprawe ze ciezko bedzie powtorzyc taki wyjazd jak ten.
Na koniec podziekowania dla chlopakow organizujacych doping, swietna robota Wasza i chlopakow z Falubazu ktorzy mieli duuuzo drogi do pokonania a byli tam wesprzec nas sprzetem i dopingiem Na koniec jeszcze taka jedna uwaga, o wiele lepiej na ludzi dzialala pierwsza osoba krecaca doping, mowiaca ze jest z ludzi dumna i potrafiaca stworzyc taka atmosfere wspolnoty, opierdalanie dzialalo troche mniej. Wiem, ze czasami trzeba opierdolic, zwlaszcza jak jedzie duzo piknikow, ale i drugi sposob motywacji jest skuteczny, moze warto czesciej go stosowac.
Gdyby interesowała mnie piłka, to zostałbym piłką.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768749702 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.