Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
E.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6733 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 11:52
Albo wypisywały bilet ręcznie, gdyż ich zajebisty sprzęt nie działał.

.Wojtas
Kibic
Na forum od 5440 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 12:08
Oj przed meczem pod kasami będzie niezły bałagan

Tylko Pogoń!
szpadel*
Kibic
Na forum od 6725 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 12:38
Ja byłem jakieś pół godziny temu po bilet to stało z 30 osób i ok.30 min czekałem,babka jak żółw ma tempo,wypisuje ręcznie imię,nazwisko i pesel.Proponuję wcześniej iść po bilet jak ktoś nie ma jeszcze,bo przed samym meczem będzie sajgon.

Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5511 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 14:39

Kropek napisał:  
Dzisiaj karnet można jeszcze kupić?

Karnety tylko w przedsprzedazy

TYLKO POGOŃ!
EmteS
Kibic
Na forum od 5940 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 14:57
WSZYSCY NA MŁYN [!]

to ta drużyna która kocha cale miasto!
to ta drużyna którą dopinguje z pasja
to ta drużyną którą znajdzie sie na szczycie!
zaspiewaja z nami jak bys oddal za nią zycie !

1312
ted
Kibic
Na forum od 8855 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 17:16

szpadel_85 napisał:  
Ja byłem jakieś pół godziny temu po bilet to stało z 30 osób i ok.30 min czekałem,babka jak żółw ma tempo,wypisuje ręcznie imię,nazwisko i pesel.Proponuję wcześniej iść po bilet jak ktoś nie ma jeszcze,bo przed samym meczem będzie sajgon.

A koleś kupował w kasie bilet ok. 13 i wziął oprócz swojego jeszcze dla 3 innych osób i nikt go o żaden PESEL nie pytał hmmm

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7773 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 17:32
Bilet masz sam sobie wypisać, ale zapisuje jakąś listę z danymi kupującego.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Ojciec Jima
Kibic
Na forum od 5511 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 17:32

ted napisał:  

szpadel_85 napisał:  

A koleś kupował w kasie bilet ok. 13 i wziął oprócz swojego jeszcze dla 3 innych osób i nikt go o żaden PESEL nie pytał hmmm

Mi babka tylko bilet dala i kazala w domu uzupelnic dane :D

TYLKO POGOŃ!
Czeko
Kibic
Na forum od 6243 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 22:49
Sochan + Lisek Zajebista robota Wszystkim sie przez was Chcialo !!
Pozdro Dla tych ktorzy byli z nami na MŁYNIE !

OskarDąbie
Kibic
Na forum od 5509 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 23:26
no kurwa emocje były :) tylko sam nie wiem co się działo jak sędzia podyktował karny :P

WM
Kibic
Na forum od 7178 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 05/03/2011 18:59
nowy kolega który był jako prowadzący niestety się średnio nadaje. Nie wiem kto to ale to nie o to chodzi
Nie chodzi o zaangażowanie itp ale były takie momenty ze zgłupieć można było o co mu chodzi. Ci co prowadzam muszą mieć to "coś" czego niestety "sochan"(?) nie ma. Przyznaje że materiał jaki jest do dopingu mocno... specyficzny?

Druga sprawa jak dla mnie jak na taka liczbę na piekiełko mogłoby być lepiej ale niektórych się nie nauczy (np. po stracie bramki)

Trzecia sprawa to nie wiem po co zwalniacie niektóre piosenki które naprawdę przyzwoicie wyglądają. Trochę to brzmiało jak na pogrzebie... Zamiast ruszać coś co jest ok i zwalniać do śmiesznie wolnego tempa to lepiej zacząć sobie "przypominać" "stare" piosenki. "Mistrzem Polski jest Pogoń" "Branatowo-bordowy świat" itp.

Amat victoria curam
Czeko
Kibic
Na forum od 6243 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 05/03/2011 19:19
WM a ja sadze ze to co napisales bylo zbedne i nie pisz wiecej czegosc takiego ...

WM
Kibic
Na forum od 7178 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 05/03/2011 19:38

czeko napisał:  
WM a ja sadze ze to co napisales bylo zbedne i nie pisz wiecej czegosc takiego ...

ok lol

Amat victoria curam
jechanka
Kibic
Na forum od 5499 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 05/03/2011 22:07
A ja sie sie zgadzam z WM , sory za OT

Portowiec.48
Kibic
Na forum od 5499 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 06/03/2011 13:38
A ja mam pytanko, jak mam bilecik na młyn to od Karłowicza wejdę? Zawsze wchodzę od Witkiewicza ale teraz bym miał lepsze dojeście od Karłowicza właśnie.

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7773 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 06/03/2011 13:45

AveMKS napisał:  
A ja mam pytanko, jak mam bilecik na młyn to od Karłowicza wejdę? Zawsze wchodzę od Witkiewicza ale teraz bym miał lepsze dojeście od Karłowicza właśnie.

Tak, bez problemu wejdziesz wejściem przy budynku klubowym.

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Steryd
Kibic
Na forum od 8822 dni

**

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 09/03/2011 21:41

czeko napisał:  

A ja sadze, ze WM ma duzo racji, co z reszta nie on jeden zauwazyl w trakcie meczu. Ciezko szla wspolpraca na gniezdzie. Sochan nagle kaze przestac, beben dalej gra, ludzie staraja sie z bebnem rowno, Sochan cos tam krzyczy, ale nikt go nie slyszy, bo beben dalej gra. Wystarczylo zwrocic sie do bebniarza, aby ten przestal robic swoje i bylo by latwiej zapanowac nad towarzystwem.
Tez zgadzam sie, ze nie wszystkie piesni trzeba zwalniac, bo akurat lepiej brzmi, jesli sa szybsze, co nie znaczy ze tak szybkie jak czasem spiewamy, bo mamy tendencje do pospiechu w repertuarze.

PS Dyskusja troche nie na temat, wiec mozna ja przeniesc do odpowieniego watku.

1948
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 13/03/2011 13:11

PL napisał:  

lub_czasopisma napisał:  
Czy bilety na młyn są w Jockerze ? potrzebowałbym 50 sztuk.

Niestety nie ma ponieważ wg. nowej ustawy nie mogą być sprzedawane poza klubem, szczegolnie że teraz drukowane są miejscu.

To klub powołuje się na jakąś ustawę??? Bo w Warszawie sprzedają bilety nie tylko w klubie, ale również na rozsianych "wyspach" w Centrach Handlowych. http://legionisci.com/news/41838_Bilety_na_mecz_z_Ruchem.html. Może dałoby radę podpisać stosowną umowę z różnymi punktami tak, aby dotychczasowe punkty sprzedaży biletów w rozumieniu prawa były "wyspami Pogoni", a nie przeszkadzała by w dalszym działaniu danego punktu w jego stałym charakterze ???

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
kontiii
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 13/03/2011 16:58

Ambasador napisał:  

PL napisał:  

lub_czasopisma napisał:  
Czy bilety na młyn są w Jockerze ? potrzebowałbym 50 sztuk.

Niestety nie ma ponieważ wg. nowej ustawy nie mogą być sprzedawane poza klubem, szczegolnie że teraz drukowane są miejscu.

To klub powołuje się na jakąś ustawę??? Bo w Warszawie sprzedają bilety nie tylko w klubie, ale również na rozsianych "wyspach" w Centrach Handlowych. http://legionisci.com/news/41838_Bilety_na_mecz_z_Ruchem.html. Może dałoby radę podpisać stosowną umowę z różnymi punktami tak, aby dotychczasowe punkty sprzedaży biletów w rozumieniu prawa były "wyspami Pogoni", a nie przeszkadzała by w dalszym działaniu danego punktu w jego stałym charakterze ???

Za Ptaka były takie punkty. Jeden z nich prowadził mój koleszka jest na forum więc on może się coś więcej powiedzieć na ten temat.

POGOŃ SZCZECIN MKS
SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 6130 dni

Odp: Kup bilet na młyn 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 15/03/2011 21:36
Obrazek jpg wstawiony na forum

Obrazek jpg wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768721915 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005