Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 04/03/2011 12:38
Ja byłem jakieś pół godziny temu po bilet to stało z 30 osób i ok.30 min czekałem,babka jak żółw ma tempo,wypisuje ręcznie imię,nazwisko i pesel.Proponuję wcześniej iść po bilet jak ktoś nie ma jeszcze,bo przed samym meczem będzie sajgon.
to ta drużyna która kocha cale miasto!
to ta drużyna którą dopinguje z pasja
to ta drużyną którą znajdzie sie na szczycie!
zaspiewaja z nami jak bys oddal za nią zycie !
Odp: Kup bilet na młyn dofinansuj oprawy! - 05/03/2011 18:59
nowy kolega który był jako prowadzący niestety się średnio nadaje. Nie wiem kto to ale to nie o to chodzi
Nie chodzi o zaangażowanie itp ale były takie momenty ze zgłupieć można było o co mu chodzi. Ci co prowadzam muszą mieć to "coś" czego niestety "sochan"(?) nie ma. Przyznaje że materiał jaki jest do dopingu mocno... specyficzny?
Druga sprawa jak dla mnie jak na taka liczbę na piekiełko mogłoby być lepiej ale niektórych się nie nauczy (np. po stracie bramki)
Trzecia sprawa to nie wiem po co zwalniacie niektóre piosenki które naprawdę przyzwoicie wyglądają. Trochę to brzmiało jak na pogrzebie... Zamiast ruszać coś co jest ok i zwalniać do śmiesznie wolnego tempa to lepiej zacząć sobie "przypominać" "stare" piosenki. "Mistrzem Polski jest Pogoń" "Branatowo-bordowy świat" itp.
A ja mam pytanko, jak mam bilecik na młyn to od Karłowicza wejdę? Zawsze wchodzę od Witkiewicza ale teraz bym miał lepsze dojeście od Karłowicza właśnie.
Tak, bez problemu wejdziesz wejściem przy budynku klubowym.
WM a ja sadze ze to co napisales bylo zbedne i nie pisz wiecej czegosc takiego ...
A ja sadze, ze WM ma duzo racji, co z reszta nie on jeden zauwazyl w trakcie meczu. Ciezko szla wspolpraca na gniezdzie. Sochan nagle kaze przestac, beben dalej gra, ludzie staraja sie z bebnem rowno, Sochan cos tam krzyczy, ale nikt go nie slyszy, bo beben dalej gra. Wystarczylo zwrocic sie do bebniarza, aby ten przestal robic swoje i bylo by latwiej zapanowac nad towarzystwem.
Tez zgadzam sie, ze nie wszystkie piesni trzeba zwalniac, bo akurat lepiej brzmi, jesli sa szybsze, co nie znaczy ze tak szybkie jak czasem spiewamy, bo mamy tendencje do pospiechu w repertuarze.
PS Dyskusja troche nie na temat, wiec mozna ja przeniesc do odpowieniego watku.
Czy bilety na młyn są w Jockerze ? potrzebowałbym 50 sztuk.
Niestety nie ma ponieważ wg. nowej ustawy nie mogą być sprzedawane poza klubem, szczegolnie że teraz drukowane są miejscu.
To klub powołuje się na jakąś ustawę Bo w Warszawie sprzedają bilety nie tylko w klubie, ale również na rozsianych "wyspach" w Centrach Handlowych. http://legionisci.com/news/41838_Bilety_na_mecz_z_Ruchem.html. Może dałoby radę podpisać stosowną umowę z różnymi punktami tak, aby dotychczasowe punkty sprzedaży biletów w rozumieniu prawa były "wyspami Pogoni", a nie przeszkadzała by w dalszym działaniu danego punktu w jego stałym charakterze
Czy bilety na młyn są w Jockerze ? potrzebowałbym 50 sztuk.
Niestety nie ma ponieważ wg. nowej ustawy nie mogą być sprzedawane poza klubem, szczegolnie że teraz drukowane są miejscu.
To klub powołuje się na jakąś ustawę Bo w Warszawie sprzedają bilety nie tylko w klubie, ale również na rozsianych "wyspach" w Centrach Handlowych. http://legionisci.com/news/41838_Bilety_na_mecz_z_Ruchem.html. Może dałoby radę podpisać stosowną umowę z różnymi punktami tak, aby dotychczasowe punkty sprzedaży biletów w rozumieniu prawa były "wyspami Pogoni", a nie przeszkadzała by w dalszym działaniu danego punktu w jego stałym charakterze
Za Ptaka były takie punkty. Jeden z nich prowadził mój koleszka jest na forum więc on może się coś więcej powiedzieć na ten temat.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768721915 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.