Odp: Wyjazd do Świnoujścia: wodolot!! - 18/08/2009 01:26
Jest jeszcze jeden powód dla którego mogli dać tak wysoką cenę. Wiedzą, że ten mecz jest dla nas bardzo ważny, ponieważ Flota po nim może nam odskoczyć na dobre kilka oczek, więc skoro to mecz prawdy to i pewnie sporo osób się wybierze, co się równa z kasą.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: Wyjazd do Świnoujścia: wodolot!! - 18/08/2009 09:58
Dzisiaj dzwoniłem do Floty w sprawie biletów i otrzymałem informację, że oni dla swoich będą sprzedawać bilety dopiero w sobotę od 10.00.
Jak byłem ostatnio w Świnoujściu to widziałem, że wyremontowali amfiteatr. Tych co bez biletów dojadą tam mogą skierować.. To tylko rzut kamieniem od stadionu Jak mówi cytowany już Mr. Sz. Amfiteatr - "Teatr marzeń".
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Wyjazd do Świnoujścia: wodolot!! - 18/08/2009 11:03
o godzinie 10 zostalo 65 biletow ulgowych oraz poszlo z 15 biletow normalnych. Ulga jest dla kobiet,rencistow, oraz uczniow(podstawowka,gimnazjum,szkola srednia oraz studenci)
Dzwoniłem dzisiaj rano do jakiegoś gościa z Floty (nr tel na ligowcu.net znalazlem) oraz napisałem maila do Floty z pytaniem o ulge dla studentów:
W obu przypadkach info potwierdzające ULGĘ DLA STUDENTÓW również: poniżej treść maila:
Tak jak kolega wyżej pisał, ulgowe schodzą szybko więc warto się pospieszyć z ich zakupem.
Odp: Wyjazd do Świnoujścia: wodolot!! - 18/08/2009 12:34
Burdel maja niesamowity punkt w Galaxy nie dosc ze o 11 nieotwarty to jeszcze nam mowia ze bilety beda tylko w klubie potem kolo 11:30 niby wyslali juz bilety ile w tym prawdy
Odp: Wyjazd do Świnoujścia: wodolot!! - 18/08/2009 13:26
co ciekawe jak kupowałem bilet no nie chciano ode mnie dokumentów. Tzn podać pesel i nazwisko musiałem ale jakbym podał jakiś z głowy to chyba by nawet tego nie sprawdzali..
kurwa...teraz zobaczyłem że na bilecie jest zły herb Pogoni.. :/ ja nie wiem czy tak cieżko zdobyć poprawny i nie robić wszystkiego na odpierdol..
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 18 sierpnia 2009, 13:34 [2 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Wyjazd do Świnoujścia: wodolot!! - 18/08/2009 13:40
może dopiero przed meczem w Świnoujściu będą sprawdzać,a przy zakupie biletu w Szczecinie nie trzeba mieć dokumentu pesel można z głowy wyspiewać..
najlepsze ze bilety ulgowe różnią się od normalnych chyba tylko malutką pieczątką na rogu.. nawet idzie to zmazać
Odp: Wyjazd do Świnoujścia: wodolot!! - 18/08/2009 14:20
Biletów ulgowych w galaxy brak w ogole sa tylko zwykle nie trzeba tez posiadac dokumentu tozsamosci mozna napisac z glowy imie nazwisko i pesel na stadionie rowniez brak juz biletow ulgowych gdyz pytalem w kasie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758489 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.