Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
WWP
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6463 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 21:05
Osoby chętne na wyjazd do Gorzowa z Wałcza i okolic (Człopa, Trzcianka, Piła, Mirosławiec, Tuczno itd itp) odzywać się na gg6067738

Zieny
Kibic
Na forum od 7944 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 21:23

sbs napisał:  

krzynu1 napisał:  

iron szczecin napisał:  

sbs napisał:  

Junior napisał:  

krzynu1 napisał:  
panowie mam trzy nawet cztery wolne miejsca w aucie na gorzow. chetnych gg 7846220

http://maps.google.com

wpisz: Szczecin, Szosa Stargardzka 20-22,

i juz wszystko wiesz

Wiem wszystko oprócz tego gdzie jest ta stacja i jakim autobusem tam można dojechać reasumując to dalej wiem niewiele.

a skąd będziesz jechał?

Jak dam rade ogarnąć bilet na GKP to ogólnie będe jechał z Łobza do Szczecina pociągiem a potem noto chyba jakimś autobusem żeby tam się dostać

Ja jestem z Łobza i jade na mecz takze. byc moze po meczu bede wracal od razu do Łobza. Ja tez nie mam biletu i nie przeszkadza mi to jechac na mecz

Łobez zawsze z Pogonią
PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 21:50

alex napisał:  

sbs napisał:  

krzynu1 napisał:  

iron szczecin napisał:  

sbs napisał:  

Junior napisał:  

krzynu1 napisał:  
panowie mam trzy nawet cztery wolne miejsca w aucie na gorzow. chetnych gg 7846220

i juz wszystko wiesz

Wiem wszystko oprócz tego gdzie jest ta stacja i jakim autobusem tam można dojechać reasumując to dalej wiem niewiele.

a skąd będziesz jechał?

Jak dam rade ogarnąć bilet na GKP to ogólnie będe jechał z Łobza do Szczecina pociągiem a potem noto chyba jakimś autobusem żeby tam się dostać

Ja jestem z Łobza i jade na mecz takze. byc moze po meczu bede wracal od razu do Łobza. Ja tez nie mam biletu i nie przeszkadza mi to jechac na mecz

Jebać bilety, tyle ode mnie.

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
zach-pom
Kibic
Na forum od 6813 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 22:01

alex napisał:  

sbs napisał:  

krzynu1 napisał:  

iron szczecin napisał:  

sbs napisał:  

Junior napisał:  

krzynu1 napisał:  

i juz wszystko wiesz

a skąd będziesz jechał?

alex a ty jedziesz samochodem? Istnieje możliwość zabrać się z tobą?

PS 1948
Zieny
Kibic
Na forum od 7944 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 22:09
ja jade w piatek do Szczecina juz i jestem juz umowiony z ludzmi ze Szczecina na wyjazd. odezwij sie na gg to na inne mecze mozna razem jezdzic

Łobez zawsze z Pogonią
Aniel1948
Kibic
Na forum od 6009 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 22:41
Witam..jak ktos chce to mam do sprzedania cztery bilety normalne kupione w Gorzowie... gg 2096208

HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7654 dni

**

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 22:46
Bilety będą pred meczem także nie ma co się denerwować...

Pokażmy, ze słowa SKPS o zamówienieu całego stadionu nie były słowami na wiatr...wiem, że to abstrakcja, ale 3 koła jadące na gorzów uszczęśliwią serce me :)

Bez biletów, z biletami, z żonami, dziewczynami, kochankami...Jedziemy Wszyscy !!!

BTW.. i oby ten iście piknikowy wyjazd nei odbił się na dopingu.. pokażmy, ze doping na GieKsie był słaby w porównaniu z tą miazgą jaką urządzimy w Gorzowie

Raz...Dwa...PROPAGANDA TRWA !!!

PS. Jak ktos potrzebuje to mam namiar na busy 9 osobowe.. koszt 300 zł..nie wiem czy tanio czy drogo...poprostu tyle chca

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
grzes1948
Kibic
Na forum od 6291 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 22:46
WITAM,

MAM DO SPRZEDANIA 4 BILETY NA MECZ Z GKP. BILETY KUPIONE DZISIAJ W GORZOWIE. UPRAWNIAJA DO WEJSCIA NA MECZ BEZ WYZNACZONEJ KONKRETNIE TRYBUNY. ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT NA GG 997605. JESLI NIE ODPISUJE TO ZNACZY ,ZE ODEZWE SIE JUTRO PO 15-16 SPRZEDAM PIERWSZYM KTORZY SIE ODEZWA. CENA NORMALNIE 15 ZA BILET+ BOSMAN ODSTEPNEGO. SPRZEDAM TYLKO 4 JEDNOCZESNIE.

P.S.ANIELOS TO CZLOWIEK ODE MNIE WIEC OGLOSZENIE DOTYCZY TYCH SAMYCH BILETOW. SPRZEDAJE BO NA 99% BEDE MIAL NASZE BILETY WYJAZDOWE. DLATEGO DLA PEWNOSCI ODEZWE SIE PO 15-16 ZEBY NIKOMU NIE OBIECYWAC A POZNIEJ KLOPS.

SPRZEDANE!!!

Ostatnio edytowany przez: grzes1948, 7 sierpnia 2009, 18:12 [1 raz(y)]

Aniel1948
Kibic
Na forum od 6009 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 22:52
dokladnie tak jestem od niego:P wiec jak grzes1948 nie bedzie odpisywal piszcie do mnie

Aros
Kibic
Na forum od 6014 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 23:05
Nakrecac znajomych !! To tylko 100 km !

L.
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 06/08/2009 23:20
Kurwa JEDZIEMY WSZYSCY !!!!!!!!!!!!!!!!! PROPAGANDA TRWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MW'03
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7654 dni

**

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 00:45
Namiar na busiarza 798670318... 300 za 9 os bierze i nie patrz co Pogon robi dla Ciebie ale co Ty robisz dla Pogoni !!!

PROPAGANDA TRWA !!!

3 kółka muszą pęknąć

PS. Jeszcze 4..jeszcze 4 :)

Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 7 sierpnia 2009, 00:54 [3 raz(y)]

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7765 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 01:09

M. napisał:  
Autobus 79 lub 73z z Basenu Górniczego przystanek "Płonia F-ka Domów" zaraz przy samej gieldzie samochodowej ciężko nie trafić.

A ten przystanek nie nazywa się "Balińskiego"?

Przema
Kibic
Na forum od 6541 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 01:45
Ja mam kupiony bilet w Szczecinie, ale juz wiem, ze jednak jechac nie bede mogl. Szkoda zeby sie zmarnowal...

tarpan
Kibic
Na forum od 7975 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 09:21
No dobra teraz coś odemnie bo w Płoni często jestem ;) Panowie tam są duże korki już od CPN Bobryka się stoi wiec aby wjechać na Lottos ( DUO) trzeba troche odstać ( ja znam droge alteranywną ale troche za dużo nas będzie abyśmy wszyscy uliczkami dzielnicowymi przejechali) trzeba ogarnąć kogoś z CB radio aby sprawdził jak wyglada trasa na Gorzów bo moze sie okazać że lepiej pojechać przez Gryfino albo Stargard ;) w Przycach też wieczny korek a i psiarnia życia nam tego dnia ułatwiać nie będzie.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Radziu
Kibic
Na forum od 7080 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 10:04

tarpan napisał:  
No dobra teraz coś odemnie bo w Płoni często jestem ;) Panowie tam są duże korki już od CPN Bobryka się stoi wiec aby wjechać na Lottos ( DUO) trzeba troche odstać ( ja znam droge alteranywną ale troche za dużo nas będzie abyśmy wszyscy uliczkami dzielnicowymi przejechali) trzeba ogarnąć kogoś z CB radio aby sprawdził jak wyglada trasa na Gorzów bo moze sie okazać że lepiej pojechać przez Gryfino albo Stargard ;) w Przycach też wieczny korek a i psiarnia życia nam tego dnia ułatwiać nie będzie.

Na pewno parę osób będzie jechało na CB, z pewnością ja też. Osobiście wolałbym , aby zadecydować razem przed wyjazdem. Zakładam, że korek będzie pod shella, a nie Bobryka. Największym kłopotem na całej trasie nie będzie Płonia, a Pyrzyce, które wołają o pomstę do nieba. Dlatego moim zdaniem korzystniej będzie jechać przez Stargard i w Stargardzie uderzyć na Pyrzyce i wyjechać na samym rondzie, żeby nie stać na wlocie. Ewentualnie przed Żabowem w lewo przed samymi Pyrzycami.

invisible
Kibic
Na forum od 6576 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 10:32
dodatkowe biletu rozeszly sie jak cieple buleczki ;) Buraki z GKP sieją napinke... Będzie ciekawie. Oby obeszlo sie bez niepotrzebnych zgrzytow.

Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie... POGOŃ była, jest i wielka pozostanie!!
iron szczecin
Kibic
Na forum od 6479 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 10:59

Radziu napisał:  

tarpan napisał:  

Na pewno parę osób będzie jechało na CB, z pewnością ja też. Osobiście wolałbym , aby zadecydować razem przed wyjazdem. Zakładam, że korek będzie pod shella, a nie Bobryka. Największym kłopotem na całej trasie nie będzie Płonia, a Pyrzyce, które wołają o pomstę do nieba. Dlatego moim zdaniem korzystniej będzie jechać przez Stargard i w Stargardzie uderzyć na Pyrzyce i wyjechać na samym rondzie, żeby nie stać na wlocie. Ewentualnie przed Żabowem w lewo przed samymi Pyrzycami.

w Stargardzie ul.Szczecińska zakorkowana jak skur.....przy takiej ilości samochodów będziemy jechać z 1 godzinę przez Stargard

mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
M.
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 11:05

.Krzysiek napisał:  

M. napisał:  
Autobus 79 lub 73z z Basenu Górniczego przystanek "Płonia F-ka Domów" zaraz przy samej gieldzie samochodowej ciężko nie trafić.

A ten przystanek nie nazywa się "Balińskiego"?

Chyba tak,ja podałem starą nazwe przez przypadek.

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
energ
Kibic
Na forum od 6421 dni

Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 11:23
Najlepsza trasa do Gorzowa w tej chwili to: Szczecin -> Gryfino -> Banie -> Myslibórz -> Gorzów
Problem tylko w tym, że stacja w Płoni jest nie po drodze

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762014 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005