Pokażmy, ze słowa SKPS o zamówienieu całego stadionu nie były słowami na wiatr...wiem, że to abstrakcja, ale 3 koła jadące na gorzów uszczęśliwią serce me
Bez biletów, z biletami, z żonami, dziewczynami, kochankami...Jedziemy Wszyscy !!!
BTW.. i oby ten iście piknikowy wyjazd nei odbił się na dopingu.. pokażmy, ze doping na GieKsie był słaby w porównaniu z tą miazgą jaką urządzimy w Gorzowie
Raz...Dwa...PROPAGANDA TRWA !!!
PS. Jak ktos potrzebuje to mam namiar na busy 9 osobowe.. koszt 300 zł..nie wiem czy tanio czy drogo...poprostu tyle chca
MAM DO SPRZEDANIA 4 BILETY NA MECZ Z GKP. BILETY KUPIONE DZISIAJ W GORZOWIE. UPRAWNIAJA DO WEJSCIA NA MECZ BEZ WYZNACZONEJ KONKRETNIE TRYBUNY. ZAINTERESOWANYCH PROSZĘ O KONTAKT NA GG 997605. JESLI NIE ODPISUJE TO ZNACZY ,ZE ODEZWE SIE JUTRO PO 15-16 SPRZEDAM PIERWSZYM KTORZY SIE ODEZWA. CENA NORMALNIE 15 ZA BILET+ BOSMAN ODSTEPNEGO. SPRZEDAM TYLKO 4 JEDNOCZESNIE.
P.S.ANIELOS TO CZLOWIEK ODE MNIE WIEC OGLOSZENIE DOTYCZY TYCH SAMYCH BILETOW. SPRZEDAJE BO NA 99% BEDE MIAL NASZE BILETY WYJAZDOWE. DLATEGO DLA PEWNOSCI ODEZWE SIE PO 15-16 ZEBY NIKOMU NIE OBIECYWAC A POZNIEJ KLOPS.
SPRZEDANE!!!
Ostatnio edytowany przez: grzes1948, 7 sierpnia 2009, 18:12 [1 raz(y)]
Odp: PS on Tour: INWAZJA NA GORZóW! - 07/08/2009 09:21
No dobra teraz coś odemnie bo w Płoni często jestem Panowie tam są duże korki już od CPN Bobryka się stoi wiec aby wjechać na Lottos ( DUO) trzeba troche odstać ( ja znam droge alteranywną ale troche za dużo nas będzie abyśmy wszyscy uliczkami dzielnicowymi przejechali) trzeba ogarnąć kogoś z CB radio aby sprawdził jak wyglada trasa na Gorzów bo moze sie okazać że lepiej pojechać przez Gryfino albo Stargard w Przycach też wieczny korek a i psiarnia życia nam tego dnia ułatwiać nie będzie.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
No dobra teraz coś odemnie bo w Płoni często jestem Panowie tam są duże korki już od CPN Bobryka się stoi wiec aby wjechać na Lottos ( DUO) trzeba troche odstać ( ja znam droge alteranywną ale troche za dużo nas będzie abyśmy wszyscy uliczkami dzielnicowymi przejechali) trzeba ogarnąć kogoś z CB radio aby sprawdził jak wyglada trasa na Gorzów bo moze sie okazać że lepiej pojechać przez Gryfino albo Stargard w Przycach też wieczny korek a i psiarnia życia nam tego dnia ułatwiać nie będzie.
Na pewno parę osób będzie jechało na CB, z pewnością ja też. Osobiście wolałbym , aby zadecydować razem przed wyjazdem. Zakładam, że korek będzie pod shella, a nie Bobryka. Największym kłopotem na całej trasie nie będzie Płonia, a Pyrzyce, które wołają o pomstę do nieba. Dlatego moim zdaniem korzystniej będzie jechać przez Stargard i w Stargardzie uderzyć na Pyrzyce i wyjechać na samym rondzie, żeby nie stać na wlocie. Ewentualnie przed Żabowem w lewo przed samymi Pyrzycami.
Na pewno parę osób będzie jechało na CB, z pewnością ja też. Osobiście wolałbym , aby zadecydować razem przed wyjazdem. Zakładam, że korek będzie pod shella, a nie Bobryka. Największym kłopotem na całej trasie nie będzie Płonia, a Pyrzyce, które wołają o pomstę do nieba. Dlatego moim zdaniem korzystniej będzie jechać przez Stargard i w Stargardzie uderzyć na Pyrzyce i wyjechać na samym rondzie, żeby nie stać na wlocie. Ewentualnie przed Żabowem w lewo przed samymi Pyrzycami.
w Stargardzie ul.Szczecińska zakorkowana jak skur.....przy takiej ilości samochodów będziemy jechać z 1 godzinę przez Stargard
mówiłem Ci,naucz się życ na widok poznaniaka za cegłę chwyc.....
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762014 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.