Odp: Brawo juniorzy!!! - 23/06/2010 17:23
Kiedys pytałem na forum " co z Zomerskim?!" , ktos odpowiedział , że się nie nadaje , a dzis to potwierdził dwie bramki jego + kilka niepewnych interwencji ...
Przy pierwszej bramce faktycznie niefortunnie odbiła się piłka od niego, przy dobitce już nie miał szans. Druga bramka to za dużo miejsca zostawił od słupka, ale trzeba też podkreślić, że ten co strzelał idealnie zmieścił piłkę między słupkiem a bramkarzem. Ja bym go nie skreślał ; ) Poza tym pewnie wyłapywał górne piłki i miał kilka innych pewnych interwencji.
'Tylko idioci mówią prawdę. Ja jestem inteligentny, więc nie mówię prawdy. ' - Salvador Dali
Malanowski podobno co zagrał mecz w juniorach to przytrafiała mu się jakaś wpadka. Nie wiem jak było na prawdę. A Zomerski nie trenował 10 miesięcy i od razu wchodzi do składu, widać jak to się kończy.
Odp: Brawo juniorzy!!! - 23/06/2010 21:27
Zomerski miał prawie rok przerwy. miał bardzo bolesne złamanie ręki. dodatkowo gdy się wyleczył wziął udział w okolicach lutego w kilku treningach znów złamał rękę... otwierając drzwi od domku kluczem
Chłopak miał prawie rok stracony ale niewątpliwie papiery na granie ma. Podobno bardzo dobry wynik z Elbląga w mocno osłabionym składzie zawdzięczamy właśnie jemu.
Mecz półfinałowy ze Stalą Rzeszów rozegrany zostanie w niedzielę o godzinie 11:00 na boisku nr 2 warto znów licznie pojawic sie na trybunach i wspomóc chłopaków w walce o finał!
Odp: Brawo juniorzy!!! - 26/06/2010 23:22
Dokladnie tak samo jak w środę boisko nr 2 pełne wiary i mam nadzieje ,że tym razem będziemy śpiewać bo w ostatnio nic nie bylo ...
Stal Rzeszów - Pogoń Szczecin 3:2 (3:0) W drugim półfinałowym spotkaniu Juniorów Starszych padł wynik 3:1. Oznacza to, że do finału awansuje drużyna Stali Rzeszów.
Młodym Portowcom nie udało się odrobić starty z pierwszego pojedynku rozegranego w Szczecinie, który zakończył się wynikiem 4:1 dla drużyny gości.
to w końcu jaki padł wynik w tym drugim meczu ze Stalą?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Gr. A - Energie Kotbus, VfL Wolfsburg, HSC Hannover, Türkiyemspor, Erzgebirge Aue i druzyna Bezirksauswahl
Gr. B - Pogon Szczecin, Carl Zeiss Jena, 1 FC Union, Hertha BSC , Flensburg 08 , VfL Oldenburg
Gr. C - Tennis Borussia, FC Angeln 02, 1 FC Neubrandenburg, Hertha 03 Zehlendorf, Eintracht Norderstedt, RB Leipzig
Gr. D - Concordia Hamburg, SV Eichede, Greifswalder SV 04, Tasmania 73 Berlin, Viktoria Frankfurt, Berliner SC
Turniej U-12!
8 styczen od godz. 10.00
Hala w Bernau Heinersdorfer Str. 52
Pogon Szczecin, Hertha BSC, Bayer Leverkusen, TSG Hoffenheim, Hansa Rostok, 1 FC Union, Rot Weiss Erfurt, St.Pauli, Energie Cottbus, Lech Poznan, FSV Bernau
zostalo malo czasu ale moze ktos sie wybierze,
naprawde cieniutki ten MARKETING w naszym Klubie, dlaczego nigdzie o tym nikogo nie poinformowano, ja pierpapier!!
Odp: Brawo juniorzy!!! - 05/01/2011 23:07
Kur** same najgorsze słowa się nasuwają na język, taki turniej, takie drużyny, w tym Leszki i żadnej informacji wcześniej ze strony klubu... W sezonie ogórkowym się wybrać na taki turniej to było by dobre. Oderwanie od tej szarej zimowej rzeczywistości, bez meczy.
Odp: Brawo juniorzy!!! - 05/01/2011 23:29
grunt, że jest informacja o konkursie świątecznym ze zdjęciem mikołaja z zajebistym szalikiem! to się liczy!!! co za kurwa DNO.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
grunt, że jest informacja o konkursie świątecznym ze zdjęciem mikołaja z zajebistym szalikiem! to się liczy!!! co za kurwa DNO.
to ta fotka z tym szalikiem jest z oficjalnej ?? nie wierzę, nie mogą być jebnięci do tego stopnia
Skład turnieju naprawdę konkrety i myślę że niejeden fan chętnie by się przejechał...
to ta fotka z tym szalikiem jest z oficjalnej ?? nie wierzę, nie mogą być jebnięci do tego stopnia
Skład turnieju naprawdę konkrety i myślę że niejeden fan chętnie by się przejechał...
z oficjalnej... jest o tym w jakich godzinach fanshop otwarty, jest o tym, że gwiazdki zabłyszczą na WOŚP, jest o tym, żeby zagłosować na bramkę Pietruszki, czyli to co najważniejsze
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Nic tylko poprosić o przyklejenie i zobaczyć jaki będzie odzew, na dzielnicach szybko to rozpropagować i może pojedziemy w solidnym składzie.
Jeszcze mały szczegół bilety 6 euro, do Berlina 150km więc w 2 strony wyszły by gdzieś 40 dyszki, plus bilet 25, 65 zł koszta nie są strasznie masakryczne.
Ostatnio edytowany przez: TakiTam, 6 stycznia 2011, 00:46 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.