Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 21/04/2008 19:30
Calkiem fajnie to wyszlo szczegolnie flagi na budynkach,race oraz sektorowka z Florianem Krygierem
brawo dla wszystkich obecnych i dla organizatorow szkoda ze ogolnie tak malo atrakcji przewidziano na ten dzien :/ przydala by sie jakas biba np. z darmowym bosmankiem itp. hehe pozatym dobrze ze odnieslismy sie co do ost6atniego wydarzenia z Jaworzna pzdr.
Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 21/04/2008 19:31
W porównaniu do ostatniej frekwencji na meczach to ludzi w miarę.. ale ogólnie mało.. ale i tak bardzo fajnie wyszło, pogoda dopisała, ciekawe jak to wyszło na zdjęciach Ciekawy pomysł z sektorówką Krygiera.
Szacunek dla Portowców no i Sandała
P.S: Nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać jak na Bramie Portowej jakiś gościu mnie zapytał: "jaki wynik.." i raczej jaj sobie nie robił...
no i trzeba jeszcze do tego dodać kilka gimnazjalistek z piwem...
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 21 kwietnia 2008, 19:45 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: 21 kwietnia godz. 17 - korowód kibiców Pogoni - 21/04/2008 19:31
Żal było na to patrzeć ..... jak już wczesniej mówiłem totalna lipa .. organizacja była w miare dobra ale w tym miescie może ze 100 osób kocha Ten Klub ... ludzie szli jak na pogrzeb a nie na urodziny .. żal żal i jeszcze raz żal
Niestety masz racje, niektórzy szli jakby ktoś im kazał albo szli za karę, a już śpiewali naprawdę nieliczni (podczas marszu), naprawdę szkoda bo wyszło średnio, organizacja i pomysły dobre ale ilość przybyłych kibiców (znów) słaba, pozdrowienia dla tych którzy byli.
Zawsze ten sam argument, raz w roku nikt nie może zwolnić się z pracy, uczelni na godzinkę dla Pogoni?
Dokładnie wkoło tłumaczenie, że nie bo to i tamto. Ale na mój gust wypadło to conajmniej przyzwoicie. Tylko brakowało większej zabawy (trafne uwaga z tym pogrzebem), tylko nie liczni się dobrze bawili. Flagi, race i śpiew chwilami naprawdę były dobre. A co do frekwencji to aż tak tragicznie nie było - bałem się, że będzie mniej niż przychodzi na Twardowskiego, a na moje oko było ciut lepiej Pozdrowienia dla tych co organizowali i się stawili. Fajnie było w tym uczestniczyć - Sto Lat POGOŃ !!!
Dokładnie wkoło tłumaczenie, że nie bo to i tamto. Ale na mój gust wypadło to conajmniej przyzwoicie. Tylko brakowało większej zabawy (trafne uwaga z tym pogrzebem), tylko nie liczni się dobrze bawili. Flagi, race i śpiew chwilami naprawdę były dobre. A co do frekwencji to aż tak tragicznie nie było - bałem się, że będzie mniej niż przychodzi na Twardowskiego, a na moje oko było ciut lepiej Pozdrowienia dla tych co organizowali i się stawili. Fajnie było w tym uczestniczyć - Sto Lat POGOŃ !!!
Ja tam się zajebiście bawiłem na platformie, tylko widziałem niektórych, co zamiast śpiewać, bawic sie, szli tak dla lansu. :/
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766005 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.