Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń latem w ekstraklasie?! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
DeeMeN.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6733 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 21:05
Jak dla mnie to tylko IV liga, i dalsze dążenie do wspólnego celu czyli awansu do wyższej klasy rozgrywkowej. Wskakiwanie do ekstraklasy tylnymi drzwiami jest bezsensu ... Pamiętajcie : " Co się odwlecze, to nie uciecze " :)

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 21:14
Tak mnie coś naszło i przeczytałem pierwsze 10 komentów na "vce" to co się tam kurwa dzieje to normalnie jest ... nie wiem jak to nazwać. Mody powinni coś z tym zrobić bo przecież płakać się chce.
II liga II liga MKS!

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
MTS.
Kibic
Na forum od 6548 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 21:19

phoenix napisał:  
Tak mnie coś naszło i przeczytałem pierwsze 10 komentów na "vce" to co się tam kurwa dzieje to normalnie jest ... nie wiem jak to nazwać. Mody powinni coś z tym zrobić bo przecież płakać się chce.
II liga II liga MKS!

to trzeba było czytać dalej..jest jeszcze lepiej ;). tylko przeczytałem tego newsa od razu pomyślałem o "komentatorach" z Vki - to dla nich okazja pokazać swoją wierność i oddanie :D

g
Kibic
Na forum od 7376 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 21:27
A ja się nie zdziwię, jak potwierdzenie "cudownej" wiadomości o ekstraklasie w Szczecinie pojawi się 1 kwietnia ...

- Tylko Pogoń -
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 21:29
A pamiętacie jak chodziły głosy, że Drzymała miał Pogoń przejąć ? Wtedy i teraz komentarze na "vce" niczym się nie różnią ... Odzywają się tzw. "kibice sukcesu", kosztem wszystkiego chcą mieć ekstraklase w Szczecinie ...

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Bengoro
Kibic
Na forum od 6687 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 21:41
IV liga, baraże i awans, a nie kuchennymi drzwiami, poza tym skąd pieniądze na I ligę. Krok po korku i będzie ekstraklasa, ale po co teraz, niech Bałtyk Gdynia sobie bierze i zobaczymy co będzie...

Ojczyzna – to wielki zbiorowy obowiązek.

FC Kamień Pomorski
Ligowiec.net Team
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 21:58

Bengoro napisał:  
IV liga, baraże i awans, a nie kuchennymi drzwiami, poza tym skąd pieniądze na I ligę. Krok po korku i będzie ekstraklasa, ale po co teraz, niech Bałtyk Gdynia sobie bierze i zobaczymy co będzie...

Bałtyk nie dostanie licencji na gre w tak "prestiżowej" klasie rozgrywkowej jaką jest OE.
Pamietacie jak było gdy ptaczyna sprzedawał Pogoń? Ile było spekulacji kto co i za ile, pamiętam ze Pogoń mieli kupic Koźmiński, Drzymała, miała być fuzja z Łowiczem, miasto miało coś ogarniac itd. także spokojnie panowie i tak nic z tego nie będzie pewnie :)
pozdro.

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
Ptr.
Kibic
Na forum od 7894 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 22:02
Pogoń w IV lidze bez żadnych kombinacji, przenosin i fuzji!

Już przewinęło sie w tym temacie "Jedyna słuszna droga-Pogoń IV-ligowa" i tego sie trzymajmy!:D

mihalek
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 22:28

phoenix napisał:  

Bengoro napisał:  

Bałtyk nie dostanie licencji na gre w tak "prestiżowej" klasie rozgrywkowej jaką jest OE.
Pamietacie jak było gdy ptaczyna sprzedawał Pogoń? Ile było spekulacji kto co i za ile, pamiętam ze Pogoń mieli kupic Koźmiński, Drzymała, miała być fuzja z Łowiczem, miasto miało coś ogarniac itd. także spokojnie panowie i tak nic z tego nie będzie pewnie :)
pozdro.

Popieram. Moim zdaniem i tak nic z tego nie będzie a na razie nie ma po co robić szumu.

MKS !
Halk
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 22:36
Mariusz Kuras jest za odkupieniem licencji od Wrocławia.

........................MKS mks MkS mks MKS mks MkS................................
Arathorn
Kibic
Na forum od 8169 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 22:45
IV ligowiec w I lidze

Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8192 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 22:51
Nie sądzę , abysmy się utrzymali w OE po takim skoku , a przecież nie o to chodzi , żeby rozegrać te '30 kolejek'....

Rudi87Sz-n
Kibic
Na forum od 6956 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 19/03/2008 23:48
W pół roku Pogoń nie jest w stanie się aż na tyle wzmocnić aby mogła utrzymać się w I lidze, Z utrzymaniem w II lidze to już bardziej realne, ale ja i tak jestem przeciniwnikiem tego typu działań. Dla mnie to Groclin jest klubem który w przyszłym sezonie powinien grać w OE bo te miejsce im się należy. Wywalczyli je na boisku, a nie w gabinecie prezesów. A jak Ślązk jak wejdzie do OE to ok, ale jak nie to nie powinien zajmować miejsca Grodziszczan. W końcu takie praktyki w cywilizowanym świecie są nie do pomyślenia. Przenoiszenie klubów, fuzje, zmiany właściceli i przekształcanie ze SSA na stowarzyszenia i ponowne tworzene SSA, aby uniknąć pałacenia starych długów. To są praktyki które PZPN powinien ukrucić a z czasem starać się wyeliminować. Jak można kupić miejsce w lidze? Tak naprawdę to prezesi, właścicele, działacze PZPN-u "wycierają sobie gęby" tradycją, kibicami, historią, czyli tym co najważniejsze w piłce nożnej. Taka szopka ze sprzedawaniem miejsc w lidze nie powinna miec miejsca to jest chore i obok korupcji jest to największa patologia w polskiej piłce. Dlatego NIE dla takiej I ligi w Szczecinie!

kiko
Kibic
Na forum od 7033 dni

*

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 20/03/2008 00:15
Parodia normalnie co się w tej polskiej piłce wyprawia. Nie długo sponsorzy/biznesmeni będą kupowali kluby w I/II lidze tylko po to aby je drożej sprzedać. Nowy atrakcyjny rynek się narodzi....

Zaczyna się już biadolenie, a co będzie jak nie wygramy barażów.... Do kur.. kto ma te baraże wygrać jak nie Pogoń !! Izolator Boguchwała? Wiary ludzi wiary.... (jest takie fajne przysłowie ;) ).

Precz z fuzjami, kupowaniem licencji czy Bóg wie czym.

Pomału, sumiennie i cierpliwie! osiągniemy to o czym marzymy, to co jest nieuchronne, czyli Pogoń w Ekstraklasie.

sb
Kibic
Na forum od 7384 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 20/03/2008 01:17
Plum, chyba jest jasne że kibice na całym świecie wpływ mają na to co się w klubach dzieje ale rzadko gdzie albo nigdzie na wysokim poziomie nie jest on przesadnie wielki. Niestety ale takie są realia. Żeby klub piłkarski obecnie funkcjonował na jakimś poziomie musi być zarządzany jak prężnie rozwijające się przedsiębiorstwo na chłonnym rynku, dochdzi wiec czasem do podejmowania kontrowersyjnych decyzji, z ktorymi niekoniecznie wszyscy sie zgadzają. Ale do rzeczy. Ja nie jestem za tym ruchem, tylko jeszcze raz powtarzam, żeby nie odbierać prawa do zdania w tej kwesti innym kibicom bo Pogoń i jej sprawy to nie "ulica z jej nazwą". To marka Szczecina, którą mniej lub bardziej interesują się nie tysiące ale dziesiątki tysięcy. Kibicami Pogoni są ludzie z tak różnych środowisk, że wymienienie ich zajęło by trochę. Czy teraz chodzą na Pogoń? Pewnie część tak, ale co to ma do rzeczy właściwie? Brawa dla tych, który organizują doping, ale reszta chodzących... wszyscy wiemy jak to na stadionie wygląda. W niczym ta reszta nie różni się od przeciętnego kibica piłki nożnej, który nie ma ochoty oglądania jak Kowal podaje do bramkarza drużyny przeciwnej. To nie musi wynikać z bycia kibicem sukcesu. Ważniejsze jest to, żeby stworzyć warunki, by ludziom chciało się ruszyć na stadion i stworzyć widowiska. W niskich ligach tego na dłuższą metę nie da się zrobić. Mi się wydaje, że poza koniunktura polityczno-wyborczą Krzystek zdaje sobie sprawę, co dziś znaczy sport na wysokim poziomie dla takiego miasta jak Szczecin.

Trzeba zdac sobie sprawe, ze politycy i osoby mniej emocjonalnie zwiazene z Pogonią pojmują to troche w innych kategoriach jak kibice, dla ktorych miejsce druzyny nie jest az tak istotne... i dobrze, ze tak pojmują, bo ich cholernym zadaniem jest robienie wszystkiego, zeby Szczecin wybijał się a nie dołował.

Bartas
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 20/03/2008 02:06
Piłka Nożna to przedewszystkim sport. Wygrywać ma najlepszy a nie ten kto da najwięcej.
Jasne jest, że to Pogoń powinna grać w pierwszej lidze, ale gra w IV i do ekstraklasy jeszcze 3 lata przed nami. Jaki jest wogóle sens rozgrywania meczy? może niech ktoś od razu kupi mistrzostwo.
Krzystek przez swoje nieodpowiedzialne decyzje psuje to co jest najlepsze w tym wszystkim. Znów możemy być na szczycie idąc wydeptaną drogą jak Lechia, GKS, Zagłębie S. lecz u nas w patologicznym mieście wszystko jest robione na teraz, na szybko, a jak przyjdą 4 porażki w ekstraklasie to znowu będzie 4 tysiące na meczu. Poza tym kto da na to pieniądze skoro budżet klubu w pierwszej lidze na przyszły sezon to średnio 20 milionów PLN? zagramy juniorami?
Mamy swój klub, ale durna część społeczeństwa ma w dupie silną Pogoń tylko chce zobaczyć Wisłę,Legię, Lecha a jak Pogoń spadnie to się rozpadnie... Tylko, że drugi raz RAFek i reszta nie stworzy Pogoni a innych nie widać, zresztą później większość z v.pl żądała by od niego aby oddał klub kolejnej dziwce.

LEGALNE WCALE NIE ZNACZY UCZCIWE

kumpel
Kibic
Na forum od 6731 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 20/03/2008 07:20
Naszych prezesów stać najwyzej na chleb ze smalcem z ogórkiem kiszonym bo napewno nie wykupienie tego miejsca-i w tym przypadku chyba dobrze ze reprezentują biede, nie bedzie żadnych kombinacji alpejskich.

Bo blanty mnie nie trują, jak nigdy mnie nie truły, tu mi skrusz to jaramy...
krzynu1
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 20/03/2008 09:19
mam jak większość z was, narmalnych kibiców nadzieję, że zadnej ekstraklasy kuchennymi drzwiami nie będzie. śmieszne są opinie "wielkich" kibiców, którzy twierdzą - 4 liga mało ludzi przychodzi to trzeba brac kupowac ekstraklasę. nie!! trzeba iść swoim torem, który obrany został na początku, trzeba to przeżyć, żeby pożniej docenić to co mamy, trzeba przejść tą droge od IV do estraklasy narmalnie, z awansami rok po roku.. i nawet nie powinno się już o tym dyskutowac w zasadzie.. W pierwszej lidze czy nie!! ....

krzynu1
luki_717
Kibic
Na forum od 7807 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 20/03/2008 09:29

NN napisał:  
Piłka Nożna to przedewszystkim sport. Wygrywać ma najlepszy a nie ten kto da najwięcej.
Jasne jest, że to Pogoń powinna grać w pierwszej lidze, ale gra w IV i do ekstraklasy jeszcze 3 lata przed nami. Jaki jest wogóle sens rozgrywania meczy? może niech ktoś od razu kupi mistrzostwo.
Krzystek przez swoje nieodpowiedzialne decyzje psuje to co jest najlepsze w tym wszystkim. Znów możemy być na szczycie idąc wydeptaną drogą jak Lechia, GKS, Zagłębie S. lecz u nas w patologicznym mieście wszystko jest robione na teraz, na szybko, a jak przyjdą 4 porażki w ekstraklasie to znowu będzie 4 tysiące na meczu. Poza tym kto da na to pieniądze skoro budżet klubu w pierwszej lidze na przyszły sezon to średnio 20 milionów PLN? zagramy juniorami?
Mamy swój klub, ale durna część społeczeństwa ma w dupie silną Pogoń tylko chce zobaczyć Wisłę,Legię, Lecha a jak Pogoń spadnie to się rozpadnie... Tylko, że drugi raz RAFek i reszta nie stworzy Pogoni a innych nie widać, zresztą później większość z v.pl żądała by od niego aby oddał klub kolejnej dziwce.

LEGALNE WCALE NIE ZNACZY UCZCIWE

nic dodac, nic ujacpuchar

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8078 dni

Odp: Pogoń latem w ekstraklasie?! - 20/03/2008 09:35
Czy chcesz Pogon w ekstraklasie?

* Za wszelka cene (fuzja)
21% of all votes
* Tak, ale w 2012
70% of all votes
* Nie interesuje mnie to
9% of all votes

Razem głosów: 91

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770035 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005