Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na piekiełku !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Krzaku
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6652 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 18:52
Jak w końcu przeprowadzona będzie selekcja? Mam 14 lat, wejde na młyn? Dopinguje zawsze i co i nie wejde?

PS !
Cris
Kibic
Na forum od 7172 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 18:58

Krzaku napisał:  
Jak w końcu przeprowadzona będzie selekcja? Mam 14 lat, wejde na młyn? Dopinguje zawsze i co i nie wejde?

Przyjdz to zobaczysz..

Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 19:00
bez obrazy oczywiscie ale hehe połowa wpisów jakie widze to ktos ma jakies 13 14 lat, nie ma na forum ludzi dorosłych ?

Swoja droga martwi mnie taka mala ilosc kibicow na stadione. Mam nadzieje ze to sie zmieni na wiosne jak bedziemy walczyc chocby w barażach

ZAWSZE Z POGONIĄ !
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 19:05
Teraz będą tu wylewane płacze dzieci, że nie są wpuszczane na piekło ale zawsze śpiewały. Na forum to wszyscy śpiewają a jak przychodzi co do czego to widać (słychać) rezultaty ...

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
phoenix
Kibic
Na forum od 6893 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 19:22

Yahoo napisał:  
bez obrazy oczywiscie ale hehe połowa wpisów jakie widze to ktos ma jakies 13 14 lat, nie ma na forum ludzi dorosłych ?

Swoja droga martwi mnie taka mala ilosc kibicow na stadione. Mam nadzieje ze to sie zmieni na wiosne jak bedziemy walczyc chocby w barażach

na wiosne napewno bedzie wiecej raz ze pogoda bedzie ladna a dwa to ze glod pilkarski wzrosnie do granic mozliwosci:D, co do selekcji to jak bedzie prowadzona teraz przez cala IV lige potem przez zreformowana II lige noi miejmy nadzieje ze I to w OE kazdy bedzie dzieciak bedzie wiedzial ze go na pieklo nie wszpuszcza:P ( z tym OE to tylko marzenia takie:D) ale I liga jest w zasiegu reki

Dobre chłopaki reprezentują JP.
Wszyscy razem JP.
Skajsdelimit
Kibic
Na forum od 7238 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 20:18
Ciekawe co będzie za kilka meczy? Teraz wszyscy domagali się selekcji ( popieram w 100%) a pózniej będzie gadanie, że tego i tego nie wpuścili. I nie rozumiem tych osób, które piszą, że one cały czas śpiewają na 12 a teraz zabroniono im wchodzić..Dopingować można na całym stadionie a , żeby wejść na młyn przyjdzie odpowiednia pora. Pamiętajmy! Jakość nie ilość . Pozdrawiam.

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 20:23
Zbędne gadanie, dyskusja była prowadzona już milion razy i za każdym razem jest to samo - walka z wiatrakami.

Nie nadajesz się na młyn? idź gdzie indziej śpiewać równie dobrze można się bawić na sektorze 10 lub 13, uważasz że dobrze śpiewasz i dajesz z siebie wszystko? to idź na ten sektor i to pokaż i tyle..

Gucio
Kibic
Na forum od 7748 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 20:42

Baru2 napisał:  
Ciekawe co będzie za kilka meczy? Teraz wszyscy domagali się selekcji ( popieram w 100%) a pózniej będzie gadanie, że tego i tego nie wpuścili. I nie rozumiem tych osób, które piszą, że one cały czas śpiewają na 12 a teraz zabroniono im wchodzić..Dopingować można na całym stadionie a , żeby wejść na młyn przyjdzie odpowiednia pora. Pamiętajmy! Jakość nie ilość . Pozdrawiam.

myśle, że tym postem można zakończyć cały ten temat.Zaczynają się już wielkie żale wylewane na forum przez ekipe 14 latków.Dorośniecie wejdziecie tyle w temacie.

"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 20:42
swietna wypowiedz wyżej EF^

Ale wiecie majac 14 lat to jest niezły lans być na piekiełku dlatego pewnie tyle teraz atakujących komentarzy hehe.

Nie mozna dostac wszystkiego od razu, trzeba dorosnąć :) jak mialem 14 lat to niestety tez wszystkiego od razu nie moglem robic.

A nie narzekajcie tylko niech sie zbiora wszyscy co nie zostali wpuszczeni i niech spiewaja sektor obok, powstanie piekło junior edition hehe :)

ZAWSZE Z POGONIĄ !
Bosmaan
Kibic
Na forum od 6657 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 21:41
Dzieciaki nie zalcie sie bo to nie ma sensu ! Jak chcecie spiewac to czemu nie mozecie obok na sektorze tego robic ? Teraz była selekcja i było lepiej bez was, mam nadzieje ze tak juz bedzie do konca tylko zeby było wiecej ludzi na piekiełku i bedzie elegancko.

Rch.
Kibic
Na forum od 7027 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 04/11/2007 23:05
Kurwa. nad czym się rozwodzić. Nie ma ktoś odpowiedniego wieku to wypad nie ważne czy ktoś taki spiewa czy nie. Wsłuchajcie się w to co spiewamy. Słychać koscielny chórek. Dla mnie to jest żenujące. Młyn to nie miejsce dla dzieciarni. Dosyć tego napinania się... róbcie sobie własny "młynek" jak, to miało miejsce na meczu z Gryfem. Na 11,12 powinna być konkretna ekipa.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
Stachura
Kibic
Na forum od 7190 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/11/2007 12:43
Może poprostu ci co nie zostali wpuszczeni mam dla was propozycję może stworzycie sobie swoje własne "piekiełko" na sektorze obok naprzykład 10 i będziecie śpiewać razem z młynem czy to stanowi dla was aż taki wielki problem nie trzeba być na młynie żeby dopigować swoją ukochaną drużyne można ją dopingować z każdego miejsca na stadionie zarówno z krytej jak i innych sektorów i niepotrzebne są te wszystkie lamenty związane z tym że nie zostaliście wpuszczeni takie lamenty nadają sie na v-plke a nie tutaj takie moje zdanie.
Pozdr.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/11/2007 12:58
Co to za lament i placz ze niewpuscili was ``pod zegar``?? Jesli chcesz spiewac mozesz robic to w kazdej innej czesci stadionu, mamy swietny przyklad tu nie chodzi o spiew,czy dopingowanie Pogoni tu chodzi o lans na ``mlynie``, kolesie sie spytaja gdzie stales a ty co powiesz? jak zawsze na mlynie,bo tam sie cos dzieje,czasami ktos klapsa dostanie,jakas raca zaswieci i malolatow to jara, juz nie wspomne o tych wymalowanych nastkach. Koniec z tym i Lepiej sie z tym pogodzcie,jak dorosniecie to wejdziecie i tyle,kiedys niewiem czy 20% z nas wszystkich pojawilo by sie na mlynie,a za niezaspiewanie nawet 1 piosenki stracilbys szalik i wylecial z mlyna,dzis S. moze wydzierac sie ile chce a tu jakies podsmiechy na sektorze i zabawy w bitwe na szaliki, ja pierdole... Jakosc nie ilosc!

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/11/2007 13:48
Rozumiem, że w następnym meczu selekcja będzie prowadzona już od początku i jeśli przyjdę na młyn nie ujrzę obok siebie lansujących się 14stek i bluzgających na lewo i prawo 13 latków?

Lemur
Kibic
Na forum od 7370 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/11/2007 17:01
Wystarczy przypomnieć sobie co Sandał opowiadał... On też jak był dzieciakiem chodził na Pogoń i jakby wszedł na młyn to pewnie darłby morde... ale wejście na młyn ma być ZASZCZYTEM, a nie miejscem lansowania się przez 13 letnimi panienkami... dlatego popieram selekcję, wywalić tę całą gównażerie z 11 i 12. Bo z tego zdjęcia śmieje się chyba już pół Polski...
http://ligowiec.net/fotografia/mecz-8714/11935146640.98190100/0

mat1
Kibic
Na forum od 7781 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/11/2007 19:10
dla mnie ciekawsze jest to foto: http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=0&file=002.jpg&album=455
te dzieci z lewej na gorze ^^

Obrazek jpg wstawiony na forum
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/11/2007 19:30

mat1 napisał:  
dla mnie ciekawsze jest to foto: http://www.pogon.v.pl/fotorel.phtml?strona=jedno&start=0&file=002.jpg&album=455

Nic tylko siąść i płakać ... Jeśli chcemy polepszyć jakość naszego dopingu to selekcja musi być na każdym meczu !

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Bosmaan
Kibic
Na forum od 6657 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/11/2007 21:02

Domino napisał:  

mat1 napisał:  

Nic tylko siąść i płakać ... Jeśli chcemy polepszyć jakość naszego dopingu to selekcja musi być na każdym meczu !

Jak te dzieci wygladaja na tym zdjeciu ? Żenujace to jest! popieram slekcje na każdym meczu

mutsi
Kibic
Na forum od 6762 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/11/2007 23:02
JA PROPONUJE NA OSTATNIM MECZU W PIEKLE STARA GWARDIE.ZBIERZMY SIE.JAK KIEDYS.CHOMIK,KARDYNAL,MANCHESTER DAJMY OGNIA

mutsi
Kibic
Na forum od 6762 dni

Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 05/11/2007 23:14
POSLUCHAJ STARY Z BOKU JAKI MASZ GLOS.MLYN OD 20LAT.TYCH PISKOW NIE DA SIE SLUCHAC

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768766007 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005