Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 00:11
"- Teraz jestem zadowolony, bo wygrywamy. Gorzej wybyło gdybyśmy nie osiągali zadowalających wyników. Pytanie za 100 punktów-czyje to słowa? Podpowiedż-wybitny napastnik który strzelił w tym sezonie 0 dosłownie zero goli...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 10:32
Teraz ciężko będzie dojść co miał napisane na koszulce ten z Pyrzyc. Jedni widzieli tam zdjęcie Antoniego Ptaka, inni napis KKS Lech Poznań w koronie a inni jeszcze co innego. Warto było by się dowiedzieć co chciał nam przekazać ten marny zakompleksiony piłkarzyna z Pyrzyc. Po tej sytuacji nasówa się jeden wniosek. Duża część regionu jest przeciwko nam, niestety.
Ja pierdole, to chyba normalne, jak by nie bylo zwyciestw, to by byla marna atmosfera, nie mowiac juz o stadach kibicow sukcesu, ktorzy rozdzerali by szaty na sobie dlaczego nie zgodzilismy sie z Antonim polaczyc by byla 2 liga. Natomiast te slowa znamionuja w jakim jest stanie duchowym ten pilkarz, to smutne.
Co do goscia z Pyrzyc warto by bylo to wyjasnic, moze jakis wywiad z nim , albo fotka, moze sie przyzna. Dopoki nie zostanie to udowodnione nie mozna wyciagac wnioskow, bo bedzie jak z domniemanym "fuckiem" Kowala. A wadomo w co przeradza sie plotka.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Bo się wszędzie wszyscy napinają, że lecimy na 2 ligę, albo nawet na 1!! A przez to każdy kto gra z Nami chce coś udowodnić i lecą z okrzykiem "BIJ MISTRZA!!!", a jak dodać do tego okrzyki typu "Wypie*dalać" czy inne podobno to nie ma co się dziwić - ogólnie JE*AĆ TO !
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Po tej sytuacji nasówa się jeden wniosek. Duża część regionu jest przeciwko nam, niestety.
Bo się wszędzie wszyscy napinają, że lecimy na 2 ligę, albo nawet na 1!! A przez to każdy kto gra z Nami chce coś udowodnić i lecą z okrzykiem "BIJ MISTRZA!!!", a jak dodać do tego okrzyki typu "Wypie*dalać" czy inne podobno to nie ma co się dziwić - ogólnie JE*AĆ TO !
Dokładnie piłkarze z innych klubów chcą się pokazać jak z najlepszej strony i może właśnie dzięki takim spotkaniom zostaną dostrzeżeni (vide Kosakowski). Co niektórzy przychodzą sobie na mecz tylko pobluzgać, nie można na eLcha to trzeba na tych zawodników. Więc co się dziwicie. Nawet osoby (zawodnicy i nie tylko), którzy sympatyzują z Pogonią po takim akcjach mają dosyć. Za samą nazwę Pogoń Szczecin awans się nie należy, nikt na boisku się nie podłoży, wszystko trzeba dokonać na murawie.
Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 12:35
Ale o co chodzi ja już kompletnie zgłupiałem. Mamy im bić brawo jak bramki strzelają? czy może jeszcze dopingować przy okazji? Nie przesadzajmy w meczach na które przychodzi 2-3 tys. osób zawsze znajdzie się ktoś (czy to trzeźwy czy pod wpływem alkoholu), który będzie bluzgać na przeciwników - jest tak wszędzie i wszędzie tak będzie, ot taka polska mentalność stadionowa.
Bo się wszędzie wszyscy napinają, że lecimy na 2 ligę, albo nawet na 1!!
Tego również nie rozumiem, a co tak nie jest? Przecież to było oczywiste (nie tylko dla nas ale dla wszystkich drużyn) nawet przed startem 4 ligi, że naszym celem jest dojście do 1 ligi i nic innego niż coroczne awanse się nie liczy (a już szczególnie awans tegoroczny z 4 ligi).
A jak jakiś piłkarz o którym Pszczółek piszesz przykładowo odwróci się od Pogoni bo ktoś tam pokrzyczał na niego z trybun, albo na jego drużynę to ja dziękuje za takich sympatyzujących z nasza drużyną.
Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 12:35
Na nastepny mecz ( ze Slawa Slawno) jak te "dziadki" z krytej nie bede dopingowali to idziemy calym pieklem do nich i rozkrecamy z nimi! "Bo fantazja jest od tego..."
Co wy na to
Po tej sytuacji nasówa się jeden wniosek. Duża część regionu jest przeciwko nam, niestety.
Zobaczycie jak będzie w rewanżu z Sokołem w Pyrzycach tam kibice będą robili jazdę wam
wam? to ty za kim jestes?cholera to niema co jechac bo moga bluzgac
Bo się wszędzie wszyscy napinają, że lecimy na 2 ligę, albo nawet na 1!!
A jak jakiś piłkarz o którym Pszczółek piszesz przykładowo odwróci się od Pogoni bo ktoś tam pokrzyczał na niego z trybun, albo na jego drużynę to ja dziękuje za takich sympatyzujących z nasza drużyną.[/cytat]
Temu wczorajszemu jak najbardziej należało się "wybluzganie" (a przecież cała kryta ich bluzgała, a nie tylko pojedyncze osoby), czysta prowokacja, podbiegł do nas jakbyśmy mu kibicowali, pokazywał do nas jakieś gesty... wieśniak, nie wiadomo o co mu chodziło, a jeśli na koszulce miał coś o Lechu albo zdjęcie ptaqa no to tymbardziej.
Zobaczycie jak będzie w rewanżu z Sokołem w Pyrzycach tam kibice będą robili jazdę wam
wam? to ty za kim jestes?cholera to niema co jechac bo moga bluzgac
Ja jestem z Pyrzyc ale bardziej za Pogonią
Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Odp: Pogoń - Sokół - 09/09/2007 13:14
Swoja droga co ma oznaczac jego tekst, "ze woli grac w Pogoni niz w jakiejs miescinie"? Chyba powinien byc dumny z tego,ze reprezentuje nasze barwy.
Ta, lepiej zostańmy w Szczecinie, w Pyrzycach może być niebezpiecznie [;
Temu wczorajszemu jak najbardziej należało się "wybluzganie" (a przecież cała kryta ich bluzgała, a nie tylko pojedyncze osoby), czysta prowokacja, podbiegł do nas jakbyśmy mu kibicowali, pokazywał do nas jakieś gesty... wieśniak, nie wiadomo o co mu chodziło, a jeśli na koszulce miał coś o Lechu albo zdjęcie ptaqa no to tymbardziej.
Jeśli... a jak miał coś innego co w ogóle nie dotyczyło piłki a coś bardziej ważniejszego...?
Wam? To rozumiem ze się z NAMI nie identyfikujesz... co za pajac.
Zamilknij już dzieciaku. Ja rozumiem, że internet to jedyne miejsce gdzie możesz zaistnieć ale wszystko ma swoje granice.
Ostatnio edytowany przez: TymoN, 9 września 2007, 13:44 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770565 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.