Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 23:09
Jak najbardziej, tak jak komentator powiedział, piłka zatoczyła łuk (na wysokości Radka) i kiedy on miał rękawice równo z linią końcową piłka była za rękawicą a co za tym idzie za boiskiem. Szkoda, nie tyle remisu bo według mnie Pogoń na niego nie zasłużyła tylko niepotrzebnych nerwów i nieładnego zachowania (szczególnie Felipe który zaatakował liniowego mając najmniej do powiedzenia).
edit.
Nie przesadzajmy, ludzie głównie po to przychodzą na mecz, żeby się emocjonować grą (abstrahuje już od tego, że teraz w wykonaniu Pogoni na to nie można liczyć), ale pewnie te pare tys. osób które przyszły dziś na stadion miało nadzieję na to, że Baniak jakoś zmotywuje czarnuchów, jak widać z gówna złota nie zrobisz .. )
ps.
Przemek Kaźmierczak kolejna bramka w Boaviscie.
Ostatnio edytowany przez: eF^, 31 marca 2007, 23:32 [2 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 23:20
Radzio jakie ma poparcie nagle
Ja tam pierdole.. Majdan - Szacunek? Pff... zasłóg nikt mu nie odbiera. Ale to co robi teraz, za to - chuj mu w dupe
A co do meczu.. jeeeebać tam. Jak ktoś się emocjonuję tą grą to chyba nie ma większysch problemów.
Ja tam pierdole.. Majdan - Szacunek? Pff... zasłóg nikt mu nie odbiera. Ale to co robi teraz, za to - chuj mu w dupe
A co do meczu.. jeeeebać tam. Jak ktoś się emocjonuję tą grą to chyba nie ma większysch problemów.
A co do samej przepychanki - o ile zachowanie Majdana jest zrozumiałe i ten nie przekroczył pewnej granicy (atakował tylko słownie), to zachowanie tego Felipe już poniżej krytyki. Powinien za to dostać (i pewnie dostanie) kilka meczów kary.
A tak to wyszło na to, że to Majdan oberwał z byka od wpadającego na niego sędziego
A ten brasileiro, który wybił piłkę na aut też zachował się jak dupa. Gdyby wiedział co robić, to pociągnął by z piłką wzdłuż linii do narożnika i tam albo próbował wywalić na środek, albo nabić rywala.
EDIT: Też już mi się udało pobrać.
Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 1 kwietnia 2007, 00:31 [3 raz(y)]
Może lepiej wrzuć na rapidshare, bo na tym szmelcu piszą, że to za duży załącznik i nie chce ściągać
Mi sie udalo pobrac.W zwolnionym tempie widac wyraznie , ze pilka w locie wyszla poza linie.
Bzyku.Do naroznika mogl biec.Ale do tego potrzabne sa umiejetnosci.Skoro oni potykaja sie o pilke wywalenie w aut bylo jedynym rozwiazaniem.Jezeli ma sie mizerne umiejetnosci , majac za plecami pusta bramke wali sie na aut.
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 1 kwietnia 2007, 00:33 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 01:27
to dzisiejsze a w zasadzie wczorajsze juz widowisko przekonalo mnie juz na 100% ze z ptakiem za sterami nic juz sie nie osiagnie. choć do dzis jadac na mecz z poznania gdzie studiuje,choc pochodze z koszalina, jeszcze sie ludzilem ze bedzie pierwsze zwyciestwo i moze cos jeszcze z tego bedzie jasne ze wolal bym zeby 1 liga w Szczecinie zostala ale to na dzien dzisiejszy nie ma sensu. chyba warto teraz zrobic krok w tyl, by potem wykonac dwa do przodu. cała brazyliana out, i tworzyć druzyne od nowa na zdrowych zasadach. juz widze chociazby Majdan, Celeban, Julci, Olo, Ława, Grosik + kilku nastepnych i to bedzie druzyna ktora zawsze za Pogoń , dla kibiców zawalczy. to bedzie prawdziwa Pogoń szczecińska + doping, oprawy. Bo o to tu tak naprawdę chodzi i trzeba do tego dążyć. Ptak100% out!!!! pozdro
Za raz potem sędzia Małek zakończył spotkanie a Majdan, którego nazwisko skandowali kibice ze łzami w oczach zmierzał w kierunku szatni.
nie wiem czy liniowy popelnil blad czy chuj wie kto...nie obchodzi mnie to. pilkarz to pilkarz. jest od grania a nie od wdawania sie wdyskusje z sedzia czy gwiazdorzenie.
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 09:51
obejrzalem sobie filmik przez kogos wczesniej wrzucony i musze stwierdzic ze ta cala sytuacja idealnie pasuje do tej calej parodii ktora sie u nas dzieje.
a zachowanie felipe czy filipe - nowego Roberto Carlosa naszego psia go mać - zawiesic do konca sezonu, spakowac do kontenera i odeslac do buszu niech spierdala
Ostatnio edytowany przez: tribu, 1 kwietnia 2007, 09:57 [1 raz(y)]
TO CO ? mam go lubic czy nie? bo już nie wiem...
z tym avatarem to przerzuc sie lepiej na cracovie...twoje pytanie na dodatek pokazuje twoj poziom...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 15:05
Piłka wyszła za boisko ewidentnie. Niemniej Felipe i reszta tych paraolimpijczyków nie zasługuje na jakikolwiek szacunek, w ogole zawias dalbym wszystkim brayzlianos i Baniak niemialby kogo wstawic do skladu.
I w ogole gratuluje Bebeto trafnego komentarza przed meczem - "Fajni chłopcy do ligi młodziezowej"
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775336 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.