Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
byku
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7809 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 22:53

WarzywO napisał:  

g napisał:  
Radek Majdan - brawo za akcje - chcialbym byc na twoim miejscu :D

Ja bym na jego miejscu jednemu z tych murzynów wyjebał...

Pewnie juz ledwo sie powstrzymuje...az musial sie na liniowym wyladowac :P

borsuk
Kibic
Na forum od 8954 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 22:57

byku napisał:  

WarzywO napisał:  

g napisał:  
Radek Majdan - brawo za akcje - chcialbym byc na twoim miejscu :D

Ja bym na jego miejscu jednemu z tych murzynów wyjebał...

Pewnie juz ledwo sie powstrzymuje...az musial sie na liniowym wyladowac :P

A mozecie przytoczyc sytuacje?

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 23:06
No i Majdan miał rację, piłka opuściła boisko...

eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 23:09
Jak najbardziej, tak jak komentator powiedział, piłka zatoczyła łuk (na wysokości Radka) i kiedy on miał rękawice równo z linią końcową piłka była za rękawicą a co za tym idzie za boiskiem. Szkoda, nie tyle remisu bo według mnie Pogoń na niego nie zasłużyła tylko niepotrzebnych nerwów i nieładnego zachowania (szczególnie Felipe który zaatakował liniowego mając najmniej do powiedzenia).

edit.

Nie przesadzajmy, ludzie głównie po to przychodzą na mecz, żeby się emocjonować grą (abstrahuje już od tego, że teraz w wykonaniu Pogoni na to nie można liczyć), ale pewnie te pare tys. osób które przyszły dziś na stadion miało nadzieję na to, że Baniak jakoś zmotywuje czarnuchów, jak widać z gówna złota nie zrobisz .. )

ps.

Przemek Kaźmierczak kolejna bramka w Boaviscie.

Ostatnio edytowany przez: eF^, 31 marca 2007, 23:32 [2 raz(y)]

TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 23:20
Radzio jakie ma poparcie nagle:D
Ja tam pierdole.. Majdan - Szacunek? Pff... zasłóg nikt mu nie odbiera. Ale to co robi teraz, za to - chuj mu w dupe:)
A co do meczu.. jeeeebać tam. Jak ktoś się emocjonuję tą grą to chyba nie ma większysch problemów.

n
Kibic
Na forum od 6891 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 23:26

TymoN napisał:  
Ja tam pierdole.. Majdan - Szacunek? Pff... zasłóg nikt mu nie odbiera. Ale to co robi teraz, za to - chuj mu w dupe:)
A co do meczu.. jeeeebać tam. Jak ktoś się emocjonuję tą grą to chyba nie ma większysch problemów.

TO CO ? mam go lubic czy nie? bo już nie wiem...

spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 23:32

D.A.W napisał:  

Cytat:  
boczny stanął z chorągiewką wyciągniętą do przodu tzn pokazał aut bramkowy

to cytat z komentarzy z oficjalki... czy tak bylo naprawde?

o 22.30 jest liga+ na c+ postaram sie sciagnac skrot z mecuz Pogoni i tu umiescic

Wrzuc na youtube lub rapidshare

,,Vi är överallt,,- POGON
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7055 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 31/03/2007 23:46

spagetti napisał:  

D.A.W napisał:  

Cytat:  
boczny stanął z chorągiewką wyciągniętą do przodu tzn pokazał aut bramkowy

to cytat z komentarzy z oficjalki... czy tak bylo naprawde?

o 22.30 jest liga+ na c+ postaram sie sciagnac skrot z mecuz Pogoni i tu umiescic

Wrzuc na youtube lub rapidshare

Klik !
Powtorka z 3 bramki i akcja biegnacego Radka...

Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 00:16
No, rzeczywiście - nawet z tych ujęć kamery można zauważyć, że piłka była poza boiskiem. A liniowy, który miał znacznie lepszy widok popełnił skandaliczny błąd.

A co do samej przepychanki - o ile zachowanie Majdana jest zrozumiałe i ten nie przekroczył pewnej granicy (atakował tylko słownie), to zachowanie tego Felipe już poniżej krytyki. Powinien za to dostać (i pewnie dostanie) kilka meczów kary.

A tak to wyszło na to, że to Majdan oberwał z byka od wpadającego na niego sędziego :)

A ten brasileiro, który wybił piłkę na aut też zachował się jak dupa. Gdyby wiedział co robić, to pociągnął by z piłką wzdłuż linii do narożnika i tam albo próbował wywalić na środek, albo nabić rywala.

EDIT: Też już mi się udało pobrać.

Ostatnio edytowany przez: Bzyku, 1 kwietnia 2007, 00:31 [3 raz(y)]

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8078 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 00:25
smiga bez problemu cala predkoscia lacza :)

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 00:27

Bzyku napisał:  
Może lepiej wrzuć na rapidshare, bo na tym szmelcu piszą, że to za duży załącznik i nie chce ściągać :)

Mi sie udalo pobrac.W zwolnionym tempie widac wyraznie , ze pilka w locie wyszla poza linie.
Bzyku.Do naroznika mogl biec.Ale do tego potrzabne sa umiejetnosci.Skoro oni potykaja sie o pilke wywalenie w aut bylo jedynym rozwiazaniem.Jezeli ma sie mizerne umiejetnosci , majac za plecami pusta bramke wali sie na aut.

Ostatnio edytowany przez: goral1982, 1 kwietnia 2007, 00:33 [1 raz(y)]

krzynu1
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 01:27
to dzisiejsze a w zasadzie wczorajsze juz widowisko przekonalo mnie juz na 100% ze z ptakiem za sterami nic juz sie nie osiagnie. choć do dzis jadac na mecz z poznania gdzie studiuje,choc pochodze z koszalina, jeszcze sie ludzilem ze bedzie pierwsze zwyciestwo i moze cos jeszcze z tego bedzie jasne ze wolal bym zeby 1 liga w Szczecinie zostala ale to na dzien dzisiejszy nie ma sensu. chyba warto teraz zrobic krok w tyl, by potem wykonac dwa do przodu. cała brazyliana out, i tworzyć druzyne od nowa na zdrowych zasadach. juz widze chociazby Majdan, Celeban, Julci, Olo, Ława, Grosik + kilku nastepnych i to bedzie druzyna ktora zawsze za Pogoń , dla kibiców zawalczy. to bedzie prawdziwa Pogoń szczecińska + doping, oprawy. Bo o to tu tak naprawdę chodzi i trzeba do tego dążyć. Ptak100% out!!!! pozdro

krzynu1
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8023 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 01:29

Cytat:  
Za raz potem sędzia Małek zakończył spotkanie a Majdan, którego nazwisko skandowali kibice ze łzami w oczach zmierzał w kierunku szatni.

buhaha

nie wiem czy liniowy popelnil blad czy chuj wie kto...nie obchodzi mnie to. pilkarz to pilkarz. jest od grania a nie od wdawania sie wdyskusje z sedzia czy gwiazdorzenie.

Ostatnio edytowany przez: Luk Luk, 1 kwietnia 2007, 01:34 [1 raz(y)]

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 09:51
obejrzalem sobie filmik przez kogos wczesniej wrzucony i musze stwierdzic ze ta cala sytuacja idealnie pasuje do tej calej parodii ktora sie u nas dzieje.
a zachowanie felipe czy filipe - nowego Roberto Carlosa naszego psia go mać - zawiesic do konca sezonu, spakowac do kontenera i odeslac do buszu:D niech spierdala

Ostatnio edytowany przez: tribu, 1 kwietnia 2007, 09:57 [1 raz(y)]

100% PD
ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 10:16
Pogoń - Wisła Płock :Fotki:

stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 11:07
na moje oko pilka byla w boisku.

Thiago - moj ulubieniec - on by sie do A klasy nie nadawal.
Tinga - jw

EDIT: Majdan stal na lini i jeszcze wyciagnal do niej reke a pilka poleciala obok - nie mogla byc w boisku

Ostatnio edytowany przez: stahu, 1 kwietnia 2007, 11:32 [1 raz(y)]

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 14:39

n napisał:  

TymoN napisał:  

TO CO ? mam go lubic czy nie? bo już nie wiem...

z tym avatarem to przerzuc sie lepiej na cracovie...twoje pytanie na dodatek pokazuje twoj poziom...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 15:05
Piłka wyszła za boisko ewidentnie. Niemniej Felipe i reszta tych paraolimpijczyków nie zasługuje na jakikolwiek szacunek, w ogole zawias dalbym wszystkim brayzlianos i Baniak niemialby kogo wstawic do skladu.

I w ogole gratuluje Bebeto trafnego komentarza przed meczem - "Fajni chłopcy do ligi młodziezowej" :D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
boskiantonio
Kibic
Na forum od 7200 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 17:24
takie pytanie z innej beczki... czy juz wiadomo kiedy dotra do nas bilety na korone? i jak mozna sie zapisac...

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1:2 - 01/04/2007 21:22
http://www.youtube.com/watch?v=XmgSSeZwH8o

Kiedy ostatni raz bramka dla przeciwników tyle śmiechu u mnie wywołała to ja już na prawde nie pamiętam :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775336 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005