Dziś odbyło się spotkanie przedstawicieli kibiców z przedstawicielami Ekstraklasa SA, obie strony doszły do porozumienia w kwestii odpalania rac na stadionach. Warunkiem legalnego odpalenia rac będzie brak jakichkolwiek burd na stadionach. Burdy na jednym stadionie dyskwalifikują wszystkie inne kluby. Obecne ustalenia obowiązują przez dwie kolejki, po czym w grudniu odbędzie się kolejne spotkanie na którym zapadną kolejne decyzje. Niestety na spotkaniu nie pojawili się przedstawiciele Cracovii, ŁKSu, obu Górników, Odry Wodzisław i Zagłębia Lubin.
PZPN informuje, że zgodnie z zapisami ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych oraz wymogami UEFA i PZPN obowiązuje całkowity zakaz wnoszenia i odpalania wszelkiego rodzaju materiałów pirotechnicznych na stadionach podczas rozgrywek wszystkich szczebli.
Związek nie wprowadzał żadnych zmian w stosunku do dotychczas obowiązujących uregulowań w tym zakresie.
Odp: Ultra Protest - 21/11/2006 23:34
jestem z pily.kibicuje Pogonii od 7 lat.od czasu studiow.wszyscy u mnie w miescie sa za tym fajansiarskim lechem.ale do czego zmierzam.nie moge patrzec na to co sie dzieje.nie dosc ze przegrywamy mecz za meczem.druzyna prezentuje zenujacy poziom to wszedzie z nas sie smieja.wszedzie!!!za druzyne , za kibicow,zenada.puchar polski w poznaniu-kompromitacja jesli chodzi o doping(brak).pyrusy nawet z nas nie lzyli bo nie mieli z kogo.nastepna sprawa to dzisiejszy puchar ligi.czy to prawda... [Helmut: temat mało internetowy, nikt Ci nie odpowie więc unikaj zadawania podobnych pytań] ps.sorry ze pisze teraz starych sprawach ale dopiero dzisiaj zalozylem konto.wczesniej nie zabieralem glosu.
Odp: Ultra Protest - 04/12/2006 16:52
Ja z kolei jestem z Krakowa. Na moim osiedlu wszyscy są kibicami Cracovii, co znaczy, że lubią też Arkę i Lecha, za którymi nie przepadam Trezeba przyznać, że w Krakowie się z was śmieją, bo:
1. uważają że macie żałosna drużynę z miernymi piłkarzami
2. jesteście w zgodzie z Legią (bez komentarza)
Ale ja kibicuję wam już od dość dawna i pojawiam się na waszych meczach jak tylko jestem w Szczecinie Moim zdaniem macie bardzo ciekawą drużynę, choć może za czżsto zmienia się w niej zawodników. Ale mimo wszystko jesteście bardzo fajnym i ciekawym zespołem. POZDROWIENIA Z KRAKOWA!!!
Odp: Ultra Protest - 05/12/2006 02:22
Nie pierwszy nie pierwszy. Byli tacy co jeździli na każdy mecz i co ciekawe oprócz Pogoni kibicowali Cracovii- ale później był Chorzów.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768784106 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.