za www.90minut.pl : sędzią głównym spotkania Pogoń - Legia będzie Zdzisław Bakaluk z Iławy. Pierwszy raz słyszę to nazwisko.
jak reszta w pierdlu siedzi, to co sie dziwisz
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 14/10/2006 14:09
za Życiem Warszawy: "Jesteśmy lepsi od szczecińskich brazylijczyków, choć podchodzimy do rywala z szacunkiem. Moi rodacy z Pogoni prezentują przyzwoity poziom piłkarski. W naszym zespole zagrają jednak nie tylko sami canarinhos, jak w Pogoni. Budowanie zespołu w oparciu o samych Brazylijczyków nie jest dobrym pomysłem. Zespół powinien być wielonarodościowy. - powiedział zawodnik Legii Roger Guerreiro" Ciekawy jestem w czym są lepsi?
za Życiem Warszawy: "Jesteśmy lepsi od szczecińskich brazylijczyków, choć podchodzimy do rywala z szacunkiem. Moi rodacy z Pogoni prezentują przyzwoity poziom piłkarski. W naszym zespole zagrają jednak nie tylko sami canarinhos, jak w Pogoni. Budowanie zespołu w oparciu o samych Brazylijczyków nie jest dobrym pomysłem. Zespół powinien być wielonarodościowy. - powiedział zawodnik Legii Roger Guerreiro" Ciekawy jestem w czym są lepsi?
wiecej kasy dostają...
Roger to niech lepiej zacznie grać a nie opier..la się ciągle na boisku.
Do zobaczenia jutro!
Czy wygrywasz czy nie! Ja i tak kocham Cię! W moim sercu Legia! I na dobre i na złe
Odp: Pogoń Szczecin - Legia Warszawa - 14/10/2006 18:52
wreszcie zagra anderson pedro! oczywiscie jeśli kuras go wystawi do skladu. a co do brazylijczyków z legii to wcale nie sa tacy dobrzy. dziś kupilem bilet na mecz wiec dozobaczenia na stadionie POGOŃ & Legia
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793622 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.