Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Selekcja na Pogoni ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
pinki15
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7443 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:45

PSG. napisał:  
Musisz napisac petycje do Mariana zeby na Twardowskiego wybudowali 4 trybune.Może tam znajdziesz dla siebie jakiś ciepły kącik , z ktorego będziesz mogla wspierac gorącym dopingiem piłkarzy Pogonii.

1 miejsce

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
eM
Kibic
Na forum od 7361 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:46
Kacha stary kibolu , widze ze czarny humor sie Ciebie trzyma.
Idz sie lepiej przespaceruj , bo zbyt dlugie siedzenie przed kompem zle wplywa na cere Cool

kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:47

eF^ napisał:  
Zeby tam zasiadajacy nie musieli sie meczyc czytaniem takich bzdur

Zeby tam zasiadający nie musieli widziec takich jak Ty, i polowa z tego postu, nie obrazając nikogo :)

Ok spadam juz calkowcie, nie tyrajcie mnie, bo jeszcze tu wróce :PPPPPPP

Pozdrawiam i całuje BANDE ROGALA :)

Macias
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:48

kaska26 napisał:  

PSG. napisał:  
Kacha tylko uwazaj bo w sektorze dla gosci podobno tez jest selekcja.
Musisz napisac petycje do Mariana zeby na Twardowskiego wybudowali 4 trybune.Może tam znajdziesz dla siebie jakiś ciepły kącik , z ktorego będziesz mogla wspierac gorącym dopingiem piłkarzy Pogonii.

Ja slyszalam o dobudowania 5 trybuny dla takich jak Ty, zastanawia mnie tylko fakt, czemu w planach, jej lokalizacja jest pod ziemią...? :P

Tak Ci się nudzi, to ogarnik tych wszystkich dyskryminowanych i niezadowolonych i idźcie sobie na sektor 0 i tam zróbcie swój ''młynek''. Wszyscy chętnie zobaczą jaki macie potencjał ;)

kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:50

Cytat:  

Tak Ci się nudzi, to ogarnik tych wszystkich dyskryminowanych i niezadowolonych i idźcie sobie na sektor 0 i tam zróbcie swój ''młynek''. Wszyscy chętnie zobaczą jaki macie potencjał ;)

Ty sie nadajesz na trybune minus 1 :) Pozdro, mowilam, zebyscie nie jechali po mnie... ok?

Fidel
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:51

kaska26 napisał:  

Cytat:  

Ty sie nadajesz na trybune minus 1 :) Pozdro, mowilam, zebyscie nie jechali po mnie... ok?

a Ty mówiłaś ze juz sobie idziesz....?? :D:D

Ja próbowałem..nie wyszło..trudno..i Ty też sie z tym pogodz. tyle w tym temacie pzdr

"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:52
Zlatan - no miałam, ale jak widze, ze piszą takie rzeczy, to jak tu nie zareagować?

Macias
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:52

kaska26 napisał:  

Cytat:  

To był komplement ?:D
Dzisiaj taka ładna pogoda, weź rodzine na spacer przed obiadkiem, ochłoń i może jak wrócisz napisz swoje refleksje...

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:01
Kasiu,jak na 26letnia Kobiete, to masz dosc niski poziom rozmowy i ograniczony zasob slownictwa.Jakos nigdy wczesniej nie widzialem Twojej buzki na meczu, czy to w Szczecinie czy na wyjezdzie(a pewnie bym zapamietal ;) ).Jak na stala bywalczynie piekielka, masz srednie pojecie o "tym wszystkim" i dosc niskie zdanie o ludziach tam zasiadajacych, w tym brak szacunku.Skoro sama "banda Rogala" tam siedzi(a domyslam sie ze to niezbyt pozytywne okreslenie) to po co chcesz obcowac z takimi chamami i prostakami. Jesli chcesz osobiscie porozmawiac z selekcjonerami to pewnie zgodziliby sie na mile spotkanko.Moglabys wtedy pokazac co potrafisz ;)
ps.Filo, dobrze wiemy, ze czesto nie dawalas z siebie za duzo :)pozdrawiam

Sami przeciw wszystkim!!!
pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:01
Mała odskocznia:
  Cytat:  
słuchajcie synki zasrane chodzę pod zegar od 15lat nie było mnie na meczu by byłem w tyrze .Od dwóch lat chodzę pod zegar zabieram tam mojego syna by mu wpoic doping na meczu .Na wyjazdy jeżdzę fosć regularnie kupę lat.jak mi któryś gnojek zabroni wejść na młyn za 2tyg.to go ku.. je... tak w pysk ze pogubi mleczaki .pamiętam lata 80-te było podobnie -była dobra ekipa mieliśmy szacunek w całej Polsce były super wyjazdy,Ale jest jedna różnica ...30% misiaczków z młyna to 18-to latki z pampersami.I oni sadzą jak szcypior na wiosne więć dla dlaczego mają mówić mi gdzie mam siadać sram na tą selekcję całkiem was jeb.. te puste łby gówniaże zakompleksione przez to nie staniecie się taka wiarą jaka była kiedyś pop prostu się ośmieszacie.

Powiem jedno wkurzają mnie ludzie którzy nie byli na meczu a się wypowiadają albo poprostu jego synusia nie wpuścili na 12 ponieważ jest gówniarzem

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:04
Kasiu w Wodzisławiu porozmawiamy o problemach ktorę Cie nurtują
zobaczymy co da się zrobić w twojej sprawie ;)
obecność obowiązkowa :)

Better dead than red!
kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:07
Po waszych namowach udałam sie na krótki spacer... i tak sobie pomyślałam...

* jesli posiadam bilet/karnet, a jestem kobietą to nie moge wejsc na 12?
* co na to klub?
* kto selekcjonował ludzi, którzy zajmują sie selekcją?
* czy na wyjazdy tez jest selekcja?
* gdzie można oddac karnet i odzsyskac kase ?

Napisalam do redakcji Pogoń.v.pl - odnosnie tego calego tematu na forum, moze podejmą ten problem/temat. Jesli oni nie, to zwróce sie do klubu z zapytaniem co z karnetemi KOBIET na sektor 12 itp. :)

ODPowiedzi na powyzsze pytania mile widziane :)

Karaś
Kibic
Na forum od 7209 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:08
Kasiu, czemu wedłóg ciebie ludzie siedzący na innym sektorze są gorsi??? Nikt ci nie zabrania przychodzić na mecz ale selekcja na młyn jest potrzebna i w pełni ją popieram. To nie miejsce dla kobiet i dla dzieci. Kobiety nie przychodziły na młyn dopingować, tylko pokazać się, a jak już dopingować to piszczeć. Wczoraj było mniej ludzi w młynie, bo było mało ludzi ogólnie na meczu, to normalne. Ale doping jakościowo był lepszy. I jakby wcześniej była by taka selekcja np na Lechu to doping był by super. Dobrze że zaczęto coś robić na tym młynie ku lepszemu. A ty zawsze możesz iść na 10 czy 13 lub na inne sektory. Na młynie się rozkręca doping, a tam potrzeba dobrych gardeł.

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem
F48
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:10

kaska26 napisał:  

* jesli posiadam bilet/karnet, a jestem kobietą to nie moge wejsc na 12?
* co na to klub?
* kto selekcjonował ludzi, którzy zajmują sie selekcją?
* czy na wyjazdy tez jest selekcja?
* gdzie można oddac karnet i odzsyskac kase ?

Napisalam do redakcji Pogoń.v.pl - odnosnie tego calego tematu na forum, moze podejmą ten problem/temat. Jesli oni nie, to zwróce sie do klubu z zapytaniem co z karnetemi KOBIET na sektor 12 itp. :)

Zapomniałaś wysłać jeszcze zapytania do dzielnicowego...

W Jedności Siła...
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:10
Może to był spacer, ale co najwyżej to po swoim pokoiku. Na policję się udaj z tymi problemami.

Szczecińska albo żadna!
kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:15
Fan1948, SISMIC - nie bede chodzila po waszych kolesiach :)

pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:17
Dobra zamknijcie ten temat bo niedługo będziemy mówili o tym co jedliśmy na obiad.Odpowiedż na temat selekcji już była na 2 stronie.

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:18

kaska26 napisał:  
Fan1948, SISMIC - nie bede chodzila po waszych kolesiach :)

Jasne, lepiej abyś poszła do swoich przyjaciół czyt. Marek Pawlak.

Zamknijcie już temat...

Szczecińska albo żadna!
TymoN
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:20

kaska26 napisał:  

* jesli posiadam bilet/karnet, a jestem kobietą to nie moge wejsc na 12? - 12 piętro?? Lepiej windą:]
* co na to klub? - Postanowił ufundować nagrodę dla ,,selekcjonerów''
* kto selekcjonował ludzi, którzy zajmują sie selekcją? - Antoni Ptak
* czy na wyjazdy tez jest selekcja? - Jak wolisz
* gdzie można oddac karnet i odzsyskac kase ? -Na komendzie głownej

Ogólnie wydaję mi się to śmieszne bo zaczynasz się czepiać wszystkiego. Rozumiem Twoje zdenerwowanie ale wątpię abyś coś zmieniła w tej kwestii. Zwrócisz się do klubu? To może porób zdjęcia tym co odpalają race na 12... przy okazji przekażesz klubowi! To już jest zabawne:]

kaska26
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:21
Flaga Pogoni

Obrazek gif wstawiony na forum

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768793843 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005