Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 12:46
Kacha stary kibolu , widze ze czarny humor sie Ciebie trzyma.
Idz sie lepiej przespaceruj , bo zbyt dlugie siedzenie przed kompem zle wplywa na cere
Tak Ci się nudzi, to ogarnik tych wszystkich dyskryminowanych i niezadowolonych i idźcie sobie na sektor 0 i tam zróbcie swój ''młynek''. Wszyscy chętnie zobaczą jaki macie potencjał
Tak Ci się nudzi, to ogarnik tych wszystkich dyskryminowanych i niezadowolonych i idźcie sobie na sektor 0 i tam zróbcie swój ''młynek''. Wszyscy chętnie zobaczą jaki macie potencjał
Ty sie nadajesz na trybune minus 1 Pozdro, mowilam, zebyscie nie jechali po mnie... ok?
Ty sie nadajesz na trybune minus 1 Pozdro, mowilam, zebyscie nie jechali po mnie... ok?
a Ty mówiłaś ze juz sobie idziesz....??
Ja próbowałem..nie wyszło..trudno..i Ty też sie z tym pogodz. tyle w tym temacie pzdr
"..bo nie siła lecz charakter daje nam przewage.."
To był komplement ?
Dzisiaj taka ładna pogoda, weź rodzine na spacer przed obiadkiem, ochłoń i może jak wrócisz napisz swoje refleksje...
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:01
Kasiu,jak na 26letnia Kobiete, to masz dosc niski poziom rozmowy i ograniczony zasob slownictwa.Jakos nigdy wczesniej nie widzialem Twojej buzki na meczu, czy to w Szczecinie czy na wyjezdzie(a pewnie bym zapamietal ).Jak na stala bywalczynie piekielka, masz srednie pojecie o "tym wszystkim" i dosc niskie zdanie o ludziach tam zasiadajacych, w tym brak szacunku.Skoro sama "banda Rogala" tam siedzi(a domyslam sie ze to niezbyt pozytywne okreslenie) to po co chcesz obcowac z takimi chamami i prostakami. Jesli chcesz osobiscie porozmawiac z selekcjonerami to pewnie zgodziliby sie na mile spotkanko.Moglabys wtedy pokazac co potrafisz
ps.Filo, dobrze wiemy, ze czesto nie dawalas z siebie za duzo pozdrawiam
słuchajcie synki zasrane chodzę pod zegar od 15lat nie było mnie na meczu by byłem w tyrze .Od dwóch lat chodzę pod zegar zabieram tam mojego syna by mu wpoic doping na meczu .Na wyjazdy jeżdzę fosć regularnie kupę lat.jak mi któryś gnojek zabroni wejść na młyn za 2tyg.to go ku.. je... tak w pysk ze pogubi mleczaki .pamiętam lata 80-te było podobnie -była dobra ekipa mieliśmy szacunek w całej Polsce były super wyjazdy,Ale jest jedna różnica ...30% misiaczków z młyna to 18-to latki z pampersami.I oni sadzą jak szcypior na wiosne więć dla dlaczego mają mówić mi gdzie mam siadać sram na tą selekcję całkiem was jeb.. te puste łby gówniaże zakompleksione przez to nie staniecie się taka wiarą jaka była kiedyś pop prostu się ośmieszacie.
Powiem jedno wkurzają mnie ludzie którzy nie byli na meczu a się wypowiadają albo poprostu jego synusia nie wpuścili na 12 ponieważ jest gówniarzem
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
* jesli posiadam bilet/karnet, a jestem kobietą to nie moge wejsc na 12?
* co na to klub?
* kto selekcjonował ludzi, którzy zajmują sie selekcją?
* czy na wyjazdy tez jest selekcja?
* gdzie można oddac karnet i odzsyskac kase ?
Napisalam do redakcji Pogoń.v.pl - odnosnie tego calego tematu na forum, moze podejmą ten problem/temat. Jesli oni nie, to zwróce sie do klubu z zapytaniem co z karnetemi KOBIET na sektor 12 itp.
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 13:08
Kasiu, czemu wedłóg ciebie ludzie siedzący na innym sektorze są gorsi Nikt ci nie zabrania przychodzić na mecz ale selekcja na młyn jest potrzebna i w pełni ją popieram. To nie miejsce dla kobiet i dla dzieci. Kobiety nie przychodziły na młyn dopingować, tylko pokazać się, a jak już dopingować to piszczeć. Wczoraj było mniej ludzi w młynie, bo było mało ludzi ogólnie na meczu, to normalne. Ale doping jakościowo był lepszy. I jakby wcześniej była by taka selekcja np na Lechu to doping był by super. Dobrze że zaczęto coś robić na tym młynie ku lepszemu. A ty zawsze możesz iść na 10 czy 13 lub na inne sektory. Na młynie się rozkręca doping, a tam potrzeba dobrych gardeł.
Po waszych namowach udałam sie na krótki spacer... i tak sobie pomyślałam...
* jesli posiadam bilet/karnet, a jestem kobietą to nie moge wejsc na 12?
* co na to klub?
* kto selekcjonował ludzi, którzy zajmują sie selekcją?
* czy na wyjazdy tez jest selekcja?
* gdzie można oddac karnet i odzsyskac kase ?
Napisalam do redakcji Pogoń.v.pl - odnosnie tego calego tematu na forum, moze podejmą ten problem/temat. Jesli oni nie, to zwróce sie do klubu z zapytaniem co z karnetemi KOBIET na sektor 12 itp.
ODPowiedzi na powyzsze pytania mile widziane
Zapomniałaś wysłać jeszcze zapytania do dzielnicowego...
Po waszych namowach udałam sie na krótki spacer... i tak sobie pomyślałam...
* jesli posiadam bilet/karnet, a jestem kobietą to nie moge wejsc na 12? - 12 piętro?? Lepiej windą
* co na to klub? - Postanowił ufundować nagrodę dla ,,selekcjonerów''
* kto selekcjonował ludzi, którzy zajmują sie selekcją? - Antoni Ptak
* czy na wyjazdy tez jest selekcja? - Jak wolisz
* gdzie można oddac karnet i odzsyskac kase ? -Na komendzie głownej
ODPowiedzi na powyzsze pytania mile widziane
Ogólnie wydaję mi się to śmieszne bo zaczynasz się czepiać wszystkiego. Rozumiem Twoje zdenerwowanie ale wątpię abyś coś zmieniła w tej kwestii. Zwrócisz się do klubu? To może porób zdjęcia tym co odpalają race na 12... przy okazji przekażesz klubowi! To już jest zabawne
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793843 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.