Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Protest kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Randall McMurphy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 22:44
A jesli ktos ma ochote sobie pospiewac to niech przyjdzie w Niedziele o 13.00 na boczne boisko na 1 mecz Pogoni Nowej! i tyle w tym temacie

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8277 dni

**

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 22:50

Paulinus napisał:  

Ojej zaraz się wzruszę....;) Skoro mi nie pozwalasz już więcej nie będę mówiła TAKICH RZECZY - wybacz nie wiedziałam co czynie... Ci kolesie w białych koszulkach to straszni są....kurcze białe koszulki postrachem....chyba swojej już nie ubiorę, bo wszyscy będą się mnie bali ;)

Strach bedzie obok Ciebie siedziec na meczu :D a ogolnie to Biała flaga jak widze te gorzkie zale....

Z Arka w pierwszej polowie miala byc cisza to kulturalni kibice spod krytej i okolic rwali sie do ... bluzgow na Arke... :/ I wielke zale, ze ktos im zabrania ... dopingowac znaczy bluzgac... Tak jak Rafal napisal jak ktos chce niech se dopinguje. Osoby, ktore robily doping wczesniej maja to bartsimpson_pogon Prawda bedzie taka, ze wiekszosc z Was nie zna przyspiewki dluzszej niz 1 zwrotka...
Dobra tyle w temacie...

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 25 sierpnia 2006, 22:56 [2 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7765 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 23:00

Randall McMurphy napisał:  
A jesli ktos ma ochote sobie pospiewac to niech przyjdzie w Niedziele o 13.00 na boczne boisko na 1 mecz Pogoni Nowej! i tyle w tym temacie

I myślę że na tym możemy zakończyć całą dyskusję...

Bandzior
Kibic
Na forum od 7479 dni

Odp: Protest kibiców - 25/08/2006 23:12

Pszczółek napisał:  

Paulinus napisał:  

Ojej zaraz się wzruszę....;) Skoro mi nie pozwalasz już więcej nie będę mówiła TAKICH RZECZY - wybacz nie wiedziałam co czynie... Ci kolesie w białych koszulkach to straszni są....kurcze białe koszulki postrachem....chyba swojej już nie ubiorę, bo wszyscy będą się mnie bali ;)

Strach bedzie obok Ciebie siedziec na meczu :D a ogolnie to Biała flaga jak widze te gorzkie zale....

Z Arka w pierwszej polowie miala byc cisza to kulturalni kibice spod krytej i okolic rwali sie do ... bluzgow na Arke... :/ I wielke zale, ze ktos im zabrania ... dopingowac znaczy bluzgac... Tak jak Rafal napisal jak ktos chce niech se dopinguje. Osoby, ktore robily doping wczesniej maja to bartsimpson_pogon Prawda bedzie taka, ze wiekszosc z Was nie zna przyspiewki dluzszej niz 1 zwrotka...
Dobra tyle w temacie...

I na tym niech sie skaczy !!

Szołn
Kibic
Na forum od 7898 dni

Odp: Protest kibiców - 26/08/2006 07:34

P. napisał:  
Kurde...co jakis czas pojawiaja sie pytania o hajs, o rozliczenia(najczesciej u osob ktore nic sie do tego typu sparw nie dokladaja)...Na Pogonce pieniadze, ktore sie pojawiaja nie sa wydawane przez jedna osobe, tylko w miare mozliwosci rozliczane w wiekszym gronie...Na internecie latwo jest kogos zbesztac, wysuwajac jakies tam dziwne historie...Od czasow zlotowki i machlojek Pawlaka raczej sie nie zdarzylo wydanie pieniedzy niezgodnie ze zdaniem szrszego grona osob decyzyjnych.Osoby ktore trzymaja fundusze(np. Mlode Wilki) zazwyczaj dokaldaja do tego jeszcze.Race na Arce, byly zakupione z prywatnych pieniedzy

Nieprzypadkowo wspomniałem o 2 celach, na które pieniądze powinny były zostać wydane. Coś mi się wydaje, że nikt nie załapał o co chodzi, zatem podpowiadam:
Podpowiedź 1
Podpowiedź 2
Nikogo nie besztam, tylko pytam - nie widziałem po prostu informacji, że jakakolwiek część zysków ze sprzedaży poszła na którykolwiek z tych celi...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
psychopig
Kibic
Na forum od 7340 dni

Odp: Protest kibiców - 26/08/2006 12:57
Szołn cele szczytne i jak najbardziej słuszne.Ale jakby część kasy poszła na dofinansowanie specjala do Gdańska,wcale bym się nie obraził.

vicente
Kibic
Na forum od 7110 dni

Odp: Protest kibiców - 26/08/2006 16:53

Czarny napisał:  

vicente napisał:  
dla mnie to jest idiotyczne - place pieniadze za mecz a Papricana trzęsie wszystkimi i nikt przez caly mecz nie moze sie odezwac. Mam dosyc przynoszacych wioche rzekomym prawdziwym(?) kibicom, odwracajacym sie od pilkarzy (wierni?), wrzucajacym race, wiedzac ze spadaja za to kary na klub (5000 zl, a jeszcze niedawno kibice Portowcow dostal 7, 5 tys. od Orange Fair Play za runde jesienna 2005/2006) i okradajacym sklepy z browarkiem jak zwykli chuligani. Marki to szczecinianom nie wyrobi, a brak dopingu w calym meczu przeszkodzi i wylacznie pilkarzom bo zarzad zaczyna brac sie za przeprowadzke zespolu do Szczecina. Bylem na wczorajszym treningu i slyszalem apel Kurasa o doping.
Prosi o to Portowiec z krwi i kosci.Jemu odmowicie?? To po co flaga (Szacunek Mario)?? Jak dla mnie to niektorzy chca dorownac w nienormalnosci zarzadowi z cwikla , lopinskiemu i braciszkom ptakom. Nietedy droga.

Po pierwsze jaka "Papricana" ? Co do odwracania sie od pilkarzy, sa to "tylko pilkarze" bo Portowcow za duzo tam nie widac, zadaniem pilkarzy jest walka w spotkaniu, walka a nie chodzenie co dobitnie pokazali w Lodzi, mimo obecnosci 142 osobowej grupy ze Szczecina, przeszli obok meczu.Mowisz ze zarzad bierze sie za przeprowadzke do Szczecina, a co laske robia ? Obecna sytuacja jest nienormalna, zarzad ktory wdaje sie w polemike w Internecie, ludzie ze Rzgowa piszacy o koszulkach Pogoń Szczecińska albo żadna ze to "szmaty do wycierania podlogi"(na konkurencyjnej stronie o tym bylo), klub 500 km od Szczecina, stajacy sie obiektem drwin gazet, telewizji a takze stron interentowych, pokazna grupa pilkarzy z Brazylii o watpliwych umiejetnosciach,kolejne "fochy wlasciciela", niekompetentni ludzie w zarzadzie,prezes ktory zrywa herb Pogoni z kurtki, tworzenie jakies Pogoni Bis w Brazylii. Czy uwazasz ta sytuacje za normalna? I nie pisz mi ze obcokrajowcy sa w kazdych klubach, zgadzam sie sa, przewaznie jest ich mniej, maja umiejetnosci a nie przewracja sie o wlasne nogi i nie sa wszysycy z tego samego kraju.Nagle wielkie oburzenie o brak dopingu a bardzo duzo osob nie wytrzymalo 45 min dopingu na meczu z Arka..

ale ja sie zgadzam z protestem ale cierpia tylko pilkarze... wiem ze Brazylijczycy nie beda nigdy Portowcami, ale okaz chociaz szacunek dla walczacego obcokrajowca. Zgadzam sie jak kazdy na forum co do idiotyzmy propagandy w Pogoni, pokazmy zarzadowi kto tu jest pragnieniem a kto Sprite`m ale pomozmy pilkarzom, ktorzy prosza o doping. Protestujcie bo to potrzebne ale ni w ten sposob.

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
Cz
Kibic
Na forum od 7800 dni

Odp: Protest kibiców - 26/08/2006 17:18

vicente napisał:  

Czarny napisał:  

vicente napisał:  
dla mnie to jest idiotyczne - place pieniadze za mecz a Papricana trzęsie wszystkimi i nikt przez caly mecz nie moze sie odezwac. Mam dosyc przynoszacych wioche rzekomym prawdziwym(?) kibicom, odwracajacym sie od pilkarzy (wierni?), wrzucajacym race, wiedzac ze spadaja za to kary na klub (5000 zl, a jeszcze niedawno kibice Portowcow dostal 7, 5 tys. od Orange Fair Play za runde jesienna 2005/2006) i okradajacym sklepy z browarkiem jak zwykli chuligani. Marki to szczecinianom nie wyrobi, a brak dopingu w calym meczu przeszkodzi i wylacznie pilkarzom bo zarzad zaczyna brac sie za przeprowadzke zespolu do Szczecina. Bylem na wczorajszym treningu i slyszalem apel Kurasa o doping.
Prosi o to Portowiec z krwi i kosci.Jemu odmowicie?? To po co flaga (Szacunek Mario)?? Jak dla mnie to niektorzy chca dorownac w nienormalnosci zarzadowi z cwikla , lopinskiemu i braciszkom ptakom. Nietedy droga.

Po pierwsze jaka "Papricana" ? Co do odwracania sie od pilkarzy, sa to "tylko pilkarze" bo Portowcow za duzo tam nie widac, zadaniem pilkarzy jest walka w spotkaniu, walka a nie chodzenie co dobitnie pokazali w Lodzi, mimo obecnosci 142 osobowej grupy ze Szczecina, przeszli obok meczu.Mowisz ze zarzad bierze sie za przeprowadzke do Szczecina, a co laske robia ? Obecna sytuacja jest nienormalna, zarzad ktory wdaje sie w polemike w Internecie, ludzie ze Rzgowa piszacy o koszulkach Pogoń Szczecińska albo żadna ze to "szmaty do wycierania podlogi"(na konkurencyjnej stronie o tym bylo), klub 500 km od Szczecina, stajacy sie obiektem drwin gazet, telewizji a takze stron interentowych, pokazna grupa pilkarzy z Brazylii o watpliwych umiejetnosciach,kolejne "fochy wlasciciela", niekompetentni ludzie w zarzadzie,prezes ktory zrywa herb Pogoni z kurtki, tworzenie jakies Pogoni Bis w Brazylii. Czy uwazasz ta sytuacje za normalna? I nie pisz mi ze obcokrajowcy sa w kazdych klubach, zgadzam sie sa, przewaznie jest ich mniej, maja umiejetnosci a nie przewracja sie o wlasne nogi i nie sa wszysycy z tego samego kraju.Nagle wielkie oburzenie o brak dopingu a bardzo duzo osob nie wytrzymalo 45 min dopingu na meczu z Arka..

ale ja sie zgadzam z protestem ale cierpia tylko pilkarze... wiem ze Brazylijczycy nie beda nigdy Portowcami, ale okaz chociaz szacunek dla walczacego obcokrajowca. Zgadzam sie jak kazdy na forum co do idiotyzmy propagandy w Pogoni, pokazmy zarzadowi kto tu jest pragnieniem a kto Sprite`m ale pomozmy pilkarzom, ktorzy prosza o doping. Protestujcie bo to potrzebne ale ni w ten sposob.

Na szacunek trzeba sobie zasluzyc, a czym oni zasluzyli ? Ze graja w Pogoni ? Za to niemale pienadze dostaja, a nawet nie przykladaja sie via Lodz. Taki D.Cruz jedyne co umie to czerwone kartki dostawac, zreszta inni wcale nie lepsi.

www.sectorshop.net
christoph
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Protest kibiców - 26/08/2006 17:31
Myślicie, że ten protest na prawdę interesuje Ptaka czy kogoś z władz ? Póki chodzicie na mecze i płacicie za bilet, mają gdzieś to czy dopingujecie czy nie. Chcecie zaprotestować to nie idźcie na mecz. Zostańcie pod bramą jak kiedyś zrobili w Warszawie. Mi to zwisa, bo i tak nie uważałem nigdy tego czegoś za Pogoń ale moim zdaniem protestowanie w ten sposób jest bez sensu.
Wcześniej ktoś skarżył się, że nie piszą o proteście. Piszą, tyle że raczej już w negatywnym znaczeniu, że odwracacie się od drużyny i to im szkodzicie. W ten sposób ten protest obróci się przeciwko wam, a jeszcze bardziej jak będą powtarzane akcje z racami lub tym podobne.

Dziękuję :)
ficiu
Kibic
Na forum od 8733 dni

Odp: Protest kibiców - 26/08/2006 17:44
A ja bede spiewac 100 lat, sto lat, bo moj fumfel z dzielni ma urodziny.
Tyle w temacie leszcze

w żyłach...
Stary
Kibic
Na forum od 8866 dni

**

Odp: Protest kibiców - 26/08/2006 17:48

Czarny napisał:  

vicente napisał:  

Czarny napisał:  

vicente napisał:  

Na szacunek trzeba sobie zasluzyc, a czym oni zasluzyli ? Ze graja w Pogoni ? Za to niemale pienadze dostaja, a nawet nie przykladaja sie via Lodz. Taki D.Cruz jedyne co umie to czerwone kartki dostawac, zreszta inni wcale nie lepsi.

W przeszlosci tez graly w Pogoni przerozne cymbaly, ktore mogloby sie wydawac nie zasluzyly na doping i szacunek a jednak nikomu to nie przeszkadzalo dopingowac. Poza tym za jednego Cruza nie mozna karac calego zespolu a z cala pewnoscia sa w nim ludzie, ktorych dopingowac warto.

Tak wiec Twoj argument to najzwyklejsze dorabianie filozofii do nieuzasadnionych czynow.

Helmut
Moderator*
Na forum od 8279 dni

Odp: Protest kibiców - 26/08/2006 18:11

Szołn napisał:  

P. napisał:  
Kurde...co jakis czas pojawiaja sie pytania o hajs, o rozliczenia(najczesciej u osob ktore nic sie do tego typu sparw nie dokladaja)...Na Pogonce pieniadze, ktore sie pojawiaja nie sa wydawane przez jedna osobe, tylko w miare mozliwosci rozliczane w wiekszym gronie...Na internecie latwo jest kogos zbesztac, wysuwajac jakies tam dziwne historie...Od czasow zlotowki i machlojek Pawlaka raczej sie nie zdarzylo wydanie pieniedzy niezgodnie ze zdaniem szrszego grona osob decyzyjnych.Osoby ktore trzymaja fundusze(np. Mlode Wilki) zazwyczaj dokaldaja do tego jeszcze.Race na Arce, byly zakupione z prywatnych pieniedzy

Nieprzypadkowo wspomniałem o 2 celach, na które pieniądze powinny były zostać wydane. Coś mi się wydaje, że nikt nie załapał o co chodzi, zatem podpowiadam:
Podpowiedź 1
Podpowiedź 2
Nikogo nie besztam, tylko pytam - nie widziałem po prostu informacji, że jakakolwiek część zysków ze sprzedaży poszła na którykolwiek z tych celi...

Szołn jeżeli chodzi o sprawę trenera Obsta to przekazane zostaną pieniądze ze zbiórki z ostatniego meczu (dokładnie 962,17zł i 40 eurocentów). Jeżeli chodzi o reszte to wszystko napisał Patyk. Zresztą powodów do narzekań być nie powinno bo zbiórki na oprawę prowadzone są coraz rzadziej... najczęsciej przeciętny kibic 'dając' na oprawę zwyczajnie cos kupuje vide koszulki, vlepki itp., a jeśli jest zrzutka do puszki to wyniki podawane są jasno w mediach. A cele na jakie są spożytkowane od poczatku są jasne - oprawy meczowe. Takie akcje jak race na Arce nigdy nie były finansowane z pieniędzy jakie trzyma MW.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
msc.
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Protest kibiców - 27/08/2006 14:43

Helmut napisał:  

Szołn napisał:  

P. napisał:  

Podpowiedź 1
Podpowiedź 2

Szołn jeżeli chodzi o sprawę trenera Obsta to przekazane zostaną pieniądze ze zbiórki z ostatniego meczu (dokładnie 962,17zł i 40 eurocentów). Jeżeli chodzi o reszte to wszystko napisał Patyk. Zresztą powodów do narzekań być nie powinno bo zbiórki na oprawę prowadzone są coraz rzadziej... najczęsciej przeciętny kibic 'dając' na oprawę zwyczajnie cos kupuje vide koszulki, vlepki itp., a jeśli jest zrzutka do puszki to wyniki podawane są jasno w mediach. A cele na jakie są spożytkowane od poczatku są jasne - oprawy meczowe. Takie akcje jak race na Arce nigdy nie były finansowane z pieniędzy jakie trzyma MW.

A będą przeznaczone na oprawy meczowe Pogoni Szczecin czy Pogoni Nowej ??
Ogólnie protest popieram tylko dlatego żeby Pogoń wróciła do Szczecina a nie że grają w niej brazylijczycy itd.
Forma Protestu mi nieodpowiada ponieważ wolałbym abyśmy wszystcy prowadzili ZORGANIZOWANY DOPING na 12 tak jak było to zawsze. Piłkarze niczemu nie są winni a chcą grać dla nas tym bardziej że podkreślają że chcą doping więc im na tym zależy chyba. Myśle że dobrą formą protestu byłyby transparenty: Pogoń w Szczecinie !! Pogoń tylko Szczecińska !! itp
"Jesteśmy z Wami, chuj z działaczami" swego czasu spiewalismy " Brazylijska czy nie ja i tak kocham Cię" więc myśle że nikt nie zmienil swoich poglądów na ten temat i protest nie ma nic wspólnego z narodowościami. pozdro

Cinek
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: Protest kibiców - 27/08/2006 15:48

Ra55 napisał:  

(...) swego czasu spiewalismy " Brazylijska czy nie ja i tak kocham Cię" więc myśle że nikt nie zmienil swoich poglądów na ten temat i protest nie ma nic wspólnego z narodowościami. pozdro

wez tego nawet nie przypominaj, bo to byla popelina wymyslona przez Sandala... i cale szczescie pare osob szybko zareagowalo na tą bzdure

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Steryd
Kibic
Na forum od 8822 dni

**

Odp: Protest kibiców - 27/08/2006 19:02
Za duzo u nas "ludzi bez koncepcji". Nie wiem nawet po co oni na stadion przychodza. Kielbase zjesc, wyrwac dupy, pobluzgac na byle kogo. Sa tak zaslepieni, ze nie widza co sie wokol dzieje. Ptak zrobil sobie cyrk, a oni zachowuja sie jak jego malpy.

Grajki Ptaka nic nie prezentuja (2 na 10 transferow mozna uznac za trafione), zespol przebywa na kolonii karnej w Gutowie, na mecze wyjazdowe maja blizej niz na mecze u siebie. W naszej lidze z powodzeniem znajdziesz o niebo lepszych grajkow, ale Antek z Dawidem dalej twierdza, ze odkryli kopalnie talentow. To tak samo, jakby w druzynie NBA mieli grac sami Polacy. Wyobrazacie to sobie? Przeciez to jest skrajnie chore.
Kiedys mecz byl swietem, na sama mysl o nim lzej sie rano wstawalo. Co mamy teraz? Popeline, jakiej polska liga jeszcze nie widziala.

Cale szczescie, ze sa ludzie, ktorzy Pogon maja gleboko w sercu i nie zamierzaja sie temu wszystkiemu biernie przygladac.
A zadowoleni z obecnej sytuacji niech dalej przyklaskuja. Obudza sie za pozno.

1948
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7818 dni

*

Odp: Protest kibiców - 27/08/2006 20:15
A ja wczoraj byłem na meczu 1-ligowej Pogoni i nawet o zgrozo!!! kilka razy zadopingowałem.
Dzisiaj poszedłem na mecz Pogoni Nowej i również przyznaję się, też pokrzyczałem.
A najgorsze jest to, że z powodu bytności na tych dwóch meczach nie mam żadnych wyrzutów sumienia i nadal czuję się prawdziwym kibicem Pogoni. Czy to normalne? ;)

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
BS
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Protest kibiców - 27/08/2006 20:21

s_portowiec napisał:  
A ja wczoraj byłem na meczu 1-ligowej Pogoni i nawet o zgrozo!!! kilka razy zadopingowałem.
Dzisiaj poszedłem na mecz Pogoni Nowej i również przyznaję się, też pokrzyczałem.
A najgorsze jest to, że z powodu bytności na tych dwóch meczach nie mam żadnych wyrzutów sumienia i nadal czuję się prawdziwym kibicem Pogoni. Czy to normalne? ;)

Dokładnie u mnie tak samo :) Narazie Pogoń w B klasie traktuję jako swego rodzaju alternatywę , jesli wkrótce w tej pierwszoligowej nic sie nie zmieni na lepsze to wtedy bede uczeszczal raczej tylko i wyłącznie na " Nową" , i myślę że nie tylko ja...

Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Protest kibiców - 29/08/2006 00:18

don Omar napisał:  

s_portowiec napisał:  

Dokładnie u mnie tak samo :) Narazie Pogoń w B klasie traktuję jako swego rodzaju alternatywę , jesli wkrótce w tej pierwszoligowej nic sie nie zmieni na lepsze to wtedy bede uczeszczal raczej tylko i wyłącznie na " Nową" , i myślę że nie tylko ja...

oj chłopaki nie takie podejście chyba... ?

Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8555 dni

Odp: Protest kibiców - 29/08/2006 10:52
niedługo "dzieciaczki" z młyna bedą chodzić tylko na Pogoń Nowa bo bedzie tam sie cos dziać (Oprawa, Doping) i ciekawe czy dalej tak beda kochac Pogon Ptaka? Wydaje mi sie ze juz na nastepnym meczu u Siebie Pogoni Nowej bedzie kupe małolatów "tych najwierniejszych" szpanem bedzie wtedy juz inna troche Pogon.. Nie ta z 1 ligi.. pozdrawiam

Po życia kres!
BTR
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Protest kibiców - 29/08/2006 11:20
Trzeba w tym wszystkim pamiętać o jednej istotnej rzeczy. Aktualnie jesteśmy kibicami pierwszoligowej Pogoni, na nią chodzimy, na jej wyjazdy śmigamy, na niej... aktualnie protestujemy. Tylko że biorąc pod uwagę humory ptaka zawsze może on się ulotnić. Wierzcie mi, jest on tu tylko dlatego że wybory niedługo... A po wyborach wszystko będzie zależeć od władz miasta. Albo ptak zostanie albo odleci. Może on w drugim wypadku zabrać też i rezerwy więc zostajemy na lodzie. Dlatego powstała Pogoń Nowa. Jest to alternatywa na odejście ptaka razem z 1zespołem i rezerwami, zapewne w takim wypadku zespół ten zostanie przez OZPN przeniesiony o kilka klas wyżej jeśli będzie do tego przygotowany organizacyjnie a jak widać jest :) Druga kwestia to zatrzymanie odpływu zdolnej młodzieży ze Szczecina. Dla takich nie ma tutaj przyszłości jeśli nie mają brazylijskiego obywatelstwa. Trzeba pamiętać że NIKT nie chce w Szczecinie drugiej Bydgoszczy dlatego Pogoń Nowa nigdy nie będzie postawiona przed Pogoń pierwszoligową. A że chodzimy teraz też na mecze b-klasy... wkońcu fajna fazka i zawsze jakaś odmiana, no i dzięki temu PORTOWCY czują że grają w klubie na którym komuś zależy. No i dzięki niej wiemy że Pogoń była, jest i będzie bez względu na fochy władz i polityków, wiemy że damy radę !!!

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770553 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.09 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005