Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mem
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7820 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 12/08/2006 14:06

Mick napisał:  

mem napisał:  
Mi się udało spokojnie kupić koszulke. W sumie byłem na Turzynie koło 10:20... Z czystej ciekawości: można wiedzieć ile mniej więcej takich koszulek było przygotowanych (czyli ilu osób w nich można się dzisiaj spodziewać na stadionie)?;)

Przemo czytaj ze zrozumieniem :P 100 sztuk było ;] a tak btw. musielismy sie minac na Turzynie :P bo ja tez kolo tej godziny bylem =]

Czytam kolego i o tym, że było 100 doczytałem się dopiero po moim pytaniu ;) Ale to w sumie nie ważne...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 12/08/2006 15:05

Rosa napisał:  

Randall McMurphy napisał:  

-HL napisał:  
Koszulki i najlejki od jutra beda w sprzedazy na stoisku targowiska Turzyn od godz. 10 rano

Cos malo tych koszulek,gosciu mowil ze tylko 100 dostal,bylem przed 12.00 i ludzi pelno koszulek brak,dalibyscie 1000 i by w 2 dni zeszly.....

byłem po 13 i jeszcze dostałem koszulke więc jakoś dziwne że po 12 nie dostaliście

bo ok 12 dowieziono 25sztuk. reszta koszulek bedzie w przyszlym tygodniu - prodcent sie nie wyrabia.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Ramzes_
Kibic
Na forum od 7168 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 12/08/2006 23:12
mi koles kupił XXXL:/ mozna jakos wymienic?:>

.Mejdys
Kibic
Na forum od 7106 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 13/08/2006 00:19

Ramzes_ napisał:  

Po odejściu od stoiska reklamacji nie uwzględnia się...:) dlatego się kupuje samemu...

Nigdy nie oddamy naszych miast
Nigdy nie oddamy naszych ulic
Nigdy !
Obrazek jpg wstawiony na forum
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 13/08/2006 00:39

Ramzes_ napisał:  

ja chce ja, :) odezwij sie na gg - mam na wymiane

FCS 1948
Kibic
Na forum od 7179 dni

*

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 13/08/2006 01:03
kupie koszulke xxl

Tylko Pogoń !
Ramzes_
Kibic
Na forum od 7168 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 13/08/2006 11:32

JuN napisał:  

Ramzes_ napisał:  

ja chce ja, :) odezwij sie na gg - mam na wymiane

oki:)

seeedzik
Kibic
Na forum od 8086 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 13/08/2006 20:24
Ja przyszlosciowo spytam czy bedzie mozliwosc wysylkowego kupna koszulki ?? bo nie wiem czy bede jeszcze w najblizszym czasie w Szczecinie ...

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
YAKIN
Kibic
Na forum od 7632 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 13/08/2006 21:27
nie fart akurat z rańca w pracy byłem a później lipa... mam nadzieje że się kto trzeba postara szybko o reedycje. pozdro!!!

POGOŃ 100% SZCZECIN
Mick
Kibic
Na forum od 8118 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 14/08/2006 11:35

seeedzik napisał:  
Ja przyszlosciowo spytam czy bedzie mozliwosc wysylkowego kupna koszulki ?? bo nie wiem czy bede jeszcze w najblizszym czasie w Szczecinie ...

a nie masz w razie czego jakiegos kumpla co by Ci wysłał ją ;]? bo tak myśle iż kolejna partia koszulek rozejdzie sie równie szybko i sprzedarz wysyłkowa nie bedzie potrzebna :P

Obrazek jpg wstawiony na forum
Góral
Kibic
Na forum od 7209 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 15/08/2006 11:09
Następna partia koszulek ma trafić na stoisko z tego co słyszałem w czwartek :)

Szczecin-Warszawa wspó(L)na sprawa :)
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 15/08/2006 13:55

Góral napisał:  

pojedziemy, zobaczymy ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7234 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 16/08/2006 00:16
A ja mam prośbe..jak kto bedzie wiedział dokładnie keidy bedą kolejne koszulki na stoisku niech da znać...! Z góry thx:)

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 16/08/2006 09:07

Ibdzia15 napisał:  
A ja mam prośbe..jak kto bedzie wiedział dokładnie keidy bedą kolejne koszulki na stoisku niech da znać...! Z góry thx:)

Góral napisał:  

i tak sie stanie ;) Rowniez chyba od 10 i ponoc ma byc ich wiecej? ;P

Góral
Kibic
Na forum od 7209 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 16/08/2006 16:02
Rychło się obudzili z tymi koszulkami , miały być w czwartek :P Mam nadzieje że jutro sie załapie jeszcze :D

Szczecin-Warszawa wspó(L)na sprawa :)
Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7234 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 16/08/2006 19:15
Ja tez...:( a jak jutro ktos nie da rady zakupić.. to beda jeszcze na dniach znowu:D?

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
Zalayeta
Kibic
Na forum od 7543 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 16/08/2006 19:39

Ibdzia15 napisał:  
Ja tez...:( a jak jutro ktos nie da rady zakupić.. to beda jeszcze na dniach znowu:D?

Następna partia dostępna będzie także w piątek. :]

PS do końca życia !
FCS 1948
Kibic
Na forum od 7179 dni

*

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 16/08/2006 20:08
niech ktos napisze czy zostaly jeszcze koszulki.... na jutro bo nie wiem czy ze Stargardu mam przyjechac...

Tylko Pogoń !
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 16/08/2006 20:49
btw mozna iwedziec o ktorej beda ''rzucone'' te koszulki w Piatek ? z rana czy raczej popoludniu? bo na 13 do lekarza i nie wiem czy wybrac sie przed czy po ..

@Cobra_S
dzieki

Ostatnio edytowany przez: Safe, 16 sierpnia 2006, 22:22 [1 raz(y)]

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Akcja "Pogoń szczecińska albo żadna" - koszulki i naklejki - 16/08/2006 21:09

KloceK napisał:  
btw mozna iwedziec o ktorej beda ''rzucone'' te koszulki w Piatek ? z rana czy raczej popoludniu? bo na 13 do lekarza i nie wiem czy wybrac sie przed czy po ..

dzisiejsza partia miała byc kolo 14 juz w sprzedazy, o godzinie piatkowej dostawy nie otrzymalem zadnej informacji, jak taka bedzie info bedzie wisiec na stronie

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784089 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005