Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pawlakowi przeszkadza Kapelan!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Helmut
Moderator*
IP: zapisany
Na forum od 8280 dni

Odp: Pawlakowi przeszkadza Kapelan!!! - 30/04/2006 14:42

narodowiec napisał:  
Mnie z kolei śmieszy obsceniczny populizm w twoim wykonaniu. Sądze że lepiej już jest jak się wypowiadasz o sprawach w ktorych masz choć trochę pojęcia ( sprawy czysto kibicowskie i tylko to ).

Narodowiec ja też tak sądze ale nie moglem sie powstrzymać ;)

narodowiec napisał:  
chodzi o sam fakt tego że człowiekowi ktory byl zwiazany z Pogonią od dziecinstwa odmawia się wychodzenia na boisko z pilkarzami

jak już ktoś napisał, osób zwiazanych z Pogonią od dzieciństwa jest masa, ale wcale nie wychodzą na środek boiska, skoro jest zawziętym kibicem od dzieciaka to niech jak kibic zasiądzie na trybunach, zaglądając wczesniej do szatni zeby "dodać piłkarzom wiary" jako kapelan.

narodowiec napisał:  
Po drugie coż a logiczna niekonsekwencja (...) Twoj argument mozna odebrac w nastepujacy sposob - nie widzialem i niewiedzialem o istnieniu tego ksiedza ( tak jak wiekszosc forumowiczow ), ale moim zdaniem był tak znany ze urzadzal pokazowki w mediach i kreowal sie na gwiazde - glupszej rzeczy na forum juz od dawna nieczytalem - z calym szacunkiem do Ciebie bo wiem kim jestes i co robisz - za to slowa uznania, ale ta wypowiedz bardzo smieszy, a jej poziom tez pozostawia wiele do życzenia.

Fakt - nie widziałem i nie wiedziałem, a wynika to z tego że baardzo rzadko zwracam uwage na to co sie dzieje na boisku, natomiast Ci którzy przychodzą na mecz żeby go obejrzeć widzieli i wiedzieli doskonale, wiec bazuje na ich wypowiedziach i zdania nie zmieniam - miejsc dla kapelana jest wiele, ale napewno nie jest to murawa. A poziom mojej wypowiedzi był taki na jaki mialem w danej chwili ochote ;)

narodowiec napisał:  
Po drugie gwiazdą trybun machajaca kibicom mozesz sobie nazwac Dawidka Ptaka lub jego ojca.

i nawzałbym gdyby biegał w dresie po murawie, a tak to nazywam ich... inaczej ;)

narodowiec napisał:  
Reszty Twojej wypowiedzi niekomentuje bo niema o czym gadac i z czym dyskutowac.

i tu sie zgadzam, wiec nie odpisuj tylko przyjmij do wiadomości moje zdanie. Pzdr.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Pawlakowi przeszkadza Kapelan!!! - 30/04/2006 15:46
Ciekawe o jakim obrazaniu się ksiedza kapelana mowi Tony Montana. Po drugie co oznacza "Pogoń nigdy moherowa"i jak to się ma do sytuacji. Ok Helmut rozumiem twoje argumenty i to ze w taki sposob je przedstawiles ( tzn. rozumiem w sensie tonu wypowiedzi i nastroju ), ale mimo wszystko sie niezgadzam - to co piszesz to jest stawianie jakis smiesznych zarzutow ksiedzu ktory nigdy niezabiegal o to zeby byc na piedestale, a sam fakt pojawiania sie na boisku juz na pewno nie wynika z tego ze probowal z siebie robic gwiazde - wlasnie!!! w ogole skad ten argument "robienia z siebie gwiazdy" - chcialbym wysluchac od Ciebie rzeczowych argumentow - pytales sie tego ksiedza czy jak?? nawet sie nietrzeba pytac skoro tak malo osob o nim slyszalo, to o jakim gwiazdorstwie mowimy i komu to przeszkadzalo skoro sie to wszystko dzialo w sposob - nazwijmy to - "zakulisowy, cichy". Zrozumiale ze duzo ludzi chodzi od dziecinstwa na mecze i moze faktycznie malo trafny argument, ale pytanie ilu juz ludzi prawdziwie przywiazanych do Pogoni jest w tym klubie - bardziej chodzlo mi o zasygnalizowanie tego wlasnie argumentu, bo ja tez chodze od dziecinstwa na mecze i tez oczywiscie niewyobrazam sobie zebym wchodzil na plyte boiska, ale ksiadz ktorego chca pilkarze to co innego. Moze juz sie powtarzam w niektorych kwestiach, ale gdyby to odemnie zalezalo to bym podtrzymal ta tradycje - heh tylko ze gowno odemnie zalezy tak jak i malo zalezy od wiekszosci kibicow - nasz glos sie malo liczy, a jak widac w temacie jest kilka glosow przeciwnych - czyli zdania sa podzielone ( chociaz wiekszosc i tak bedzie za ). I na koniec moge powiedziec ze prawie zaden z argumentow tych ktorzy sa przeciwni tej "rzeczy" nie odnosi sie w sposob powazny do calej sytuacji - ot taki mariaż zdan o gwiazdorstwie, zasciankowosci, śmieszności ktory za wiele nie wnosi do dyskusji poza pseudointeligentnym bełkotem.

P. Mimo wszystko chetnie wyslucham argumentu Helmuta. W koncu poto jest ten temat zeby dyskutowac ( chociaz ja zawsze bylem i jestem zwolennikiem tezy ktora mowi "mniej gadac a wiecej robic" ). Acha i sprytnie sie tutaj tak nieodcinaj ze moge juz z toba niedyskutowac co napisales na koncu komentujac moje zdanie ktore tylko i wylacznie odnosilo sie do konkretnej wypowiedzi.moze mnie przekonasz?

Ostatnio edytowany przez: IS, 30 kwietnia 2006, 16:03 [2 raz(y)]

hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pawlakowi przeszkadza Kapelan!!! - 30/04/2006 16:57
To ze ksiądz wychodzi razem z piłkarzami Pogonii na murawe według mnie jest oryginalne bo zaden klub w Polsce tak nie robi, a samym piłkarzom to nie przeszkadza wiec w czym problem ? Co jest w tym śmiesznego ? Moim zdaniem smieszny to jest zarzad wraz z jego polityką na czele a nie kapelan, ktory w jakis sposob pomaga kopaczom. pawlak frajer nie ma sie juz o co przypierdalać wiec probuje zabłysnąc w oczach kibiców ktorzy niby są przeniwni temu wydarzeniu - bzdura jak ich mało!!!! Rozumiem gdyby były jakies konflikty miedzy ksiedzem, a piłkarzami lub w jakis tam sposob by ich deprymował, ale jesli stosunki są conajmniej dobre to ja nie rozumiem celu działania pAWLAKA. Nigdy nikomu nie przeszkadzało ale nale zaczeło tylko jednej osobie... PARANOJA !!

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Pawlakowi przeszkadza Kapelan!!! - 30/04/2006 20:02
Problem z ksiedzem to typowa sytuacja gdzie wina lezy po srodku a wybiorcza zachowala sie tak jak zachowuje sie hieny dziennikarskie szukajace sensacji. Potraktowali wybiorczo wypowiedz Pawlaka i zrobili z tego wielka afere teraz bo nie miali juz o czym pisac, a tak naprawde kaplan juz od poczatku rundy nie wychodzil z pilkarzami. Barzdziej jest tutaj winny zarzad, ale ksiadz kapelan takze pragnie byc w blasku fleszy...

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 1 maja 2006, 17:06 [1 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768802755 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005