Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Odra Wodzisław 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
hPS
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7658 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:00

Zgred napisał:  
W koncu przerwana zła passa.Mecz był nudny (szczególnie w pierwszej połowie) dwa karne i czerwona kartka to tyle emocji.William grał dobrze ale seryjnie marnował sytuacje.przyzwoicie Lilo z Tavaresem.Tym razem słabo Polacy.Kaźmierczaka prawie w ogóle nie było widać.a Grzelak potrzebuje jeszcze ogrania.Bardzo dobry mecz Ediego dużo mieszał i zdobył gola.Valdir po jego stracie był karny, dużo błędów. ale pózniej troche sie poprawił.Batata powoli wraca do formy po kontuzjach.oby grał będzie z niego pożytek.ogólnie dużo strzałow które ocierały się o poprzeczke.Sedzia był słaby.Karne podyktowane słusznie.kartka też.ale chocby sytuacja jak Valdri podał piłke Pilarzowi i (chyba) niechcacy założył mu siate jest klasyfikowana na żółta kartke? raczej nie.Słaby doping w pierwszej połowie, w drugiej troche lepiej.

Wszystko ok tylko zapomniałeś policzyć ludzi na stadionie...

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:12
wkońcu 3 punkty brawo Edi

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
net chóls
Kibic
Na forum od 7323 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:14
no to utrzymaliśimy ekstraklase :] mecz nudny ale widać że coś się ruszyło po przyjsciu Kurasa , zwlaszcza w akcjach ofensywnych.
Podobala mi sie gra Andersona , moze ejszcze z niego beda ludzie :)

Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:16
Mam pytanie. Co było na tym transparencie po portugalsku???

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:23
btw. pomimo tego ze mam raczej negatywny stosunek do Brazylijczykow w Pogoni, to podoba mi sie zachowanie Lilo po meczu - nie wiem czy to mozna uznac za zachowanie na pokaz czy nie, ale bardzo ladnie sie zachowuje
podobnie reszta pilkarzy ktorzy schodzili do szatni i nie przegonili kibica ktory urzadzil sobie rajd ;)

btw2. hmm i co zasluguje na duzy plus, wypowiedz trenera Odry (Fornalika) po meczu, zachowal sie jak dzentelmen, reszta by pewnie marudzila na sedziego i na caly swiat wokolo - brawo

btw3. oo i nawet Radek Biliński byl na meczu

btw4. dlaczego pilkarze wyszli w bialych koszulkach? co one soba reprezentowaly

Ostatnio edytowany przez: eF^, 29 kwietnia 2006, 21:52 [3 raz(y)]

Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:23

Kevin_007 napisał:  

007 zglos sie hihi

Obrazek gif wstawiony na forum
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:34

Kevin_007 napisał:  

Obrigado hihi

Święty
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:36

Michał51 napisał:  

Kevin_007 napisał:  

Obrigado hihi

A Ty nie bądź kurwa taki mądry.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Zbyszek
Kibic
Na forum od 7671 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:40
Trzeba jedno przyznać bez Sandała doping wogule nie istnieje(o co mi chodzi wiedzom ci co byli na młynie) . Mecz słaby ale liczy sie zwycięstwo

Jey - M
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:45
nagralem strzal Ediego z karnego :) kto chce niech sciaga :) otwierac za pomoca Real Player pozdro:) klik

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 21:53
Nareszcie trochę bardziej ofensywne ustawienie- trzech z przodu i od razu więcej okazji.
Fakt, że Odra to bardzo słaby przeciwnik.
Valdir- najsłabszy na boisku. Edi- jak zwykle najwięcej biegał i według mnie najlepszy na boisku.
Uważam, że mecz był dużo mniej nudny niż poprzednie "popisy" naszych grajków- było wiecej biegania i zaangażowania w grze. I to już jest jakiś postęp.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 22:12
wie ktoś może co sie stało z tym manym co wbiegł na boisko jak sie mecz skończył złapali go?

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 22:13
Jedyne co mi sie dzisiaj podobalo na "mlynie" to " Choć na świecie wiele klubów jest ... " - bardzo fajna ta piosenka jest, fakt faktem ze polowa jej nie zna, ale jakby sie wdrozyla w nasz staly repertuar to by bylo naprawde fajnie.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 22:13
Kolejny denny mecz, kopanina straszna a Brazylijczycy udowadniaja ze ich poziom pilkarski wcale nie jest lepszy niz innych przecietnych 1ligowcow. Cenne 3 pkty i rewelacyjnaa gra Ediego (Ptak powinien go przeprosic za to co mowil, ze nie bedzie sie w skladzie miescic bo ma lepszych). + dla Peskovicia za karnego, cieszy tez bardzo dobra zmiana Andersona.

Peskovic 8 - Tavares 5, Valdir 7, Julcimar 6, Matlak 6 - Lilo 8, Batata 5, Anderson 7, Kazmierczak 6, Grzelak 6 - Edi 9, William 6.

Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7899 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 22:14
Cenne i raczej spodziewane zwycięstwo, które dało nam gwarancję uniknięcia baraży. Ale najważniejsze jest to, że wreszcie zaczynamy tworzyć sytuacje (niewiele, ale lepsze to niż nic), a i z tyłu chyba nie było źle, skoro Odra nie zagroziła naszej bramce (nie licząc rzutu karnego). Oby Mario latem poukładał ten zespół i umiejętnie dołożył kilka klocków, bo wydaje się że w obecnej kadrze można wskazać kilkunastu graczy z niezłym potencjałem, a na kolejny zastęp kotów w workach nie możemy sobie pozwolić.
Po raz kolejny wielkie brawa dla Borisa, którego śmiało można określić jako jednego z bohaterów tego sezonu.

Randall -> nadal twierdzę, że Pilarz nie jest lepszy od Fabiniaka, nie widzę powodu do zmiany zdania po jednym meczu, którego zresztą nie widziałem. Skoro Krzysiek zagrał dobre zawody, to ja mu gratuluję i życzę szczęścia w przygodzie z Odrą Wodzisław. My mamy Peskovicia, który na chwilę obecną jest w trójce najlepszych bramkarzy ligi - i to by było na tyle...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Skajsdelimit
Kibic
Na forum od 7239 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 29/04/2006 22:21
do Michał51
nie złapali go i z tego co widziałem poszedł z pilkarzami do tunelu..ale ładnie wychujał 3 ochroniarzy..i fajnie wygladalo jak ochrona chciała go zwinąc a Lilo próbowal ich odciagnac..pozdro dla tego ziomaa

zegar
Kibic
Na forum od 8753 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 29/04/2006 22:29
no i piękni ułożyły się inne mecze... idziemy w górę tabeli, nie daleko, ale zawsze to coś

zegar
stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław - 29/04/2006 22:30
Peskovic (9) - obronił karnego i stał się bohaterem , gdyby nie on mecz mógłby wyglądać nieciekawie
Valdir (5,5)- nie był zły, wybijał piłki głową choć niezwykle nie pewny ..
Julcimar (6)- jakoś mi nie zapadł w pamięci , dobry mecz
Matlak (6) - dobry mecz , bez rewelacji
Tavares (6) - co raz lepiej , na początku rundy przeraźliwie słaby , teraz radzi sobie coraz lepiej
Lilo (7) - bdb zawodnik , waleczny , nie boji się gry 1 na 1 (przypominam tylko że Dawid P. razem z trenerem Serrao uważali go za napastnika z tego co mi wiadomo)
Batata (5) - słaby , minie jeszcze troche czasu aż będziemy oglądać jego popisowe rajdy , każdy faul na nim - nerwowość wśród kibiców że będzie pauzował kolejny rok :)
Anderson (7) - ocena tak wysoka ponieważ wszyscy chyba go skreślili natomiast Mario dał mu szanse a on pozytywnie mnie zaskoczył , świetne podania krzyżowe przez pół boiska na skrzydło , dobrze rozgrywał , pare strat miał ale to chyba każdemu się zdarza - jak się troche ogra w lidze może spokojnie wygryźć Kazia ze składu
Kaźmierczak (5) - no i wrócił ten nasz drewniak Kazek :) nie było najgorzej ale oczekuje się od nego troche więcej
Grzelak (4,5) - jemu się nie chce tu grać czy jak ???
Daniel (6) - dobry mecz , tak jak Lilo , nie boi się pojedynków 1 na 1 , walczy , nie odstawia nogi
Edi (7,5) - w końcu nie było popularnej taktyki panikowej - długa piłka na malutkiego Ediego który i tak zazwyczaj stał na spalonym . Edi grał bardziej jako rozgrywający i wychodziło mu to bdb, dobry rozgrywający choć powinien popracować nad szybkością .
William (6,5) - dużo biegał walczył , wypracował karnego , ale brakuje mu ogrania .. jego strzały takie lekkie bojaźliwe . Była sytuacja gdzie mieliśmy kontre 3 na 1 .. William prowadził piłke i zamiast wbieć w pole karne i strzelić bramke lub poczekać aż Pilarz wyjdzie i wtedy podać to on zwolinił , nie wiedział co zrobić i zagrał piłkę do Daniela - tak nie można
Mateus bez oceny - krótko grał i niczym szególnym się nie wyróżnił

Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7556 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 29/04/2006 22:35
Wkońcu sie nie bronimy cały mecz :D Nieźle grali tylko widać że po Paniku została jeszcze ta mentalność do bronienia sie.
Może mi ktoś powiedzieć po co ta flaga Polska ? Rozumiem was że chcemy Polaków a nie brazylijczyków ale wjebaliście tą flage na 11 i cały młyn sie cisnął na 12 :/ A sektor 9 prawie pusty

Bardzo dobry mecz Lilo Andersona i Matlaka
Grzelak - mniej niż zero :D Daniel dał super zmiane
Kazik - za statyczny w środku
Poprawnie Matheus i Julcimar
Valdir jak zawsze najgorszy

Michał51
*zablokowany
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 29/04/2006 22:40
które miejsce musi zająć Pogoń żeby grać w Pucharze Intertoto?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768779120 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005