jakieś 200 osób, co do gwiazdek to jakoś niemrawie się ruszali, przynajmniej przez pierwsze 40min kiedy byłem na stadionie, sztuczek też nie pokazywali, próbowali ćwiczyć jakieś wyjście do ataku i szło im to bardzo słabo...
jakieś 200 osób, co do gwiazdek to jakoś niemrawie się ruszali, przynajmniej przez pierwsze 40min kiedy byłem na stadionie, sztuczek też nie pokazywali, próbowali ćwiczyć jakieś wyjście do ataku i szło im to bardzo słabo...
piłkarze powitani oklaskami co do treningu:z tego co mozna bylo zobaczyc grac bedziemy czterema obroncami...i rzeczywiście jakiejs finezji nie mozna bylo dostrzec..piłkarze muszą obyć sie z nasza nowa murawą
bo to pierwszy trening na tej murawie...zobaczycie że jutro będzie lepiej a na Amice już idealnie
Odp: Pogoń - Amica - 09/03/2006 19:54
Jak dla mnie to trening zbyt statyczny. Ćwiczenia w grupie siedmiu zawodników, dwóch podaje sobie piłkę a reszta stoi. Więcej chodzenia i gadania niż ćwiczeń. Przy takim treningu na pewno brazylijczycy podmarzali i zalowali chwili w ktorej podpisali kontrakty z Ptakiem. A w Brazylii ciepełko...
Odp: Pogoń - Amica - 09/03/2006 20:13
No musze przyznac ze dosyc sie wynudzilem,wiecej gadania Panika i omawiania poszczegolnych fragmentow gry niz samej gry, a widac bylo jak im sie chcialo grac, na poczatku przywitali nas oklaskami, ludzi okolo 150-200. Bardzo dobrze ze Panik trenowal stale fragmenty gry w sparingach z tych pozycji stracilismy najwiecej bramek jednak za malo troche tego bylo a za duzo gadnia,najbardziej aktywny byl odziwo....Grzelak.Nie dzwiwie sie brazylijczykom ze im zimno, skoro trening trwal 1,30h z tego ponad polowa bylo omawiana przez Panika. Oczywiscie musialy byc glupie teksty w stylu``Makumba`` czy ``uh uh uh`` nasladowanie malpy,bo przeciez inaczej niemozna...
Odp: Pogoń - Amica - 09/03/2006 20:38
hehe na treningu bylem przed chwilą..fajnie bylo.. Panik darł morde ze az milo.. no i kazde zdanie Rodrigo musial tlumaczyc ale fajnie bylo
Odp: Pogoń - Amica - 09/03/2006 20:58
Panowie taktyka jest najważniejsza więc trzeba jej poświęcić dużo czasu. A że wy sie spodziewaliście na treningu popisów piłkarzy to wasz problem...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815255 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.