Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
hPS
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 7658 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 06/02/2006 21:45
No wiec jak juz wczesniej napisałem bedę robic projekta razem z Dejvi oraz moj kumplem :D a będzie on wyglądac tak . Głowna częśc sektorowki skupi sie na napisie POGOŃ TO MY zeby dać do zrozumienia ze nie zadne piłkarzyki czy dizałacze tylko kibice stanowią Pogoń. Przed napisem bedzie grupka ludzi w kapturach cos w stylu pana na " Lads From Szczecin " ( tyle ze bedą to postacie max 3 i bedą narysowani do ramion ) Dalej jak juz mowiłem wielki napis a za nim bedzie herb tkai jam macie na tej stronce . Wszystko w jednej liniii . Myśle ze przy tak długim płótnie bedzie sie to ładnie prezentowało .A co do kolorow to będa takie same jak Lads From SZczecin czyli białe na czarnym ;) narazie to tylko pomysł ;P pozdrawiam

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 06/02/2006 22:59
A ja z kuzynem wymyslelismy zeby mozna zrobic sektorowke ktora bedzie przedstawiac szalik.Pomysl dosc orginalny i chyba nie widzialem na innym stadionie czegos takiego(jesli sie myle to sorry).Nie mam za bardzo pojecia jak sie poruszac w tych programach graficznych.Moze cos tam sprobuje zrobic ale pomysl moze wykorzystac ktos kto na tym sie zna.Pozdro.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
V...
Kibic
Na forum od 8778 dni

*

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 06/02/2006 23:41
Oryginalnie heh:)
Sektorowka przedstawiajaca te sektory na ktorych ma byc rozciagana przed meczem czyli krzeszelka z napisem Pogon Szczecin;)

MKS
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7655 dni

**

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 07/02/2006 01:08

Zbylu napisał:  
fajny motyw by byl z Papayem ale zostawl juz wykorzystany :)

A ja myślę żeby korzystać z Papaya...zrobić z niego takie logo a'la Bart Simpson na Torcidzie Górnika

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 07/02/2006 08:24

Łysy napisał:  
No wiec jak juz wczesniej napisałem bedę robic projekta razem z Dejvi oraz moj kumplem :D a będzie on wyglądac tak . Głowna częśc sektorowki skupi sie na napisie POGOŃ TO MY zeby dać do zrozumienia ze nie zadne piłkarzyki czy dizałacze tylko kibice stanowią Pogoń. Przed napisem bedzie grupka ludzi w kapturach cos w stylu pana na " Lads From Szczecin " ( tyle ze bedą to postacie max 3 i bedą narysowani do ramion ) Dalej jak juz mowiłem wielki napis a za nim bedzie herb tkai jam macie na tej stronce . Wszystko w jednej liniii . Myśle ze przy tak długim płótnie bedzie sie to ładnie prezentowało .A co do kolorow to będa takie same jak Lads From SZczecin czyli białe na czarnym ;) narazie to tylko pomysł ;P pozdrawiam

No,no fajny pomysł ;)

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 07/02/2006 12:04
wg mnie na takiej sektorowce powinny znajdowac sie motywy zwiazane z Pogonia, a nie zakapturzonymi kibicami - mamy juz jedna fajna sektorowke ' Lads From Szczecin ' i sadze ze nie ma sensu robic drugiej, szczegolnie takiej duzej ktora ma podziwiac cala Polska

Ktos wczesniej zarzucil pomyslem z panorama stadionu, nie jestem pewien czy juz gdzies takiego czegos nie widzialem ale pomysl wydaje sie naprawde fajny.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 07/02/2006 12:10

eF^ napisał:  
wg mnie na takiej sektorowce powinny znajdowac sie motywy zwiazane z Pogonia, a nie zakapturzonymi kibicami - mamy juz jedna fajna sektorowke ' Lads From Szczecin ' i sadze ze nie ma sensu robic drugiej, szczegolnie takiej duzej ktora ma podziwiac cala Polska

Ktos wczesniej zarzucil pomyslem z panorama stadionu, nie jestem pewien czy juz gdzies takiego czegos nie widzialem ale pomysl wydaje sie naprawde fajny.

a jak zbuduja nowy stadion(kiedys pewnie zbuduja) to co wtedy,bedziemy mieli pamietake w postaci sektorowki z bylym stadionem?

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 07/02/2006 12:21
W sumie troche racji masz, ale stadion przy Twardowskiego to tez swojego rodzaju historia i tradycja, nie? a co do budowy stadionu to wsyzscy dobrze wiemy ile sie juz do tego zabieraja ;)

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 07/02/2006 12:29

antyC napisał:  

Zbylu napisał:  
fajny motyw by byl z Papayem ale zostawl juz wykorzystany :)

A ja myślę żeby korzystać z Papaya...zrobić z niego takie logo a'la Bart Simpson na Torcidzie Górnika

A ja mysle, ze zrobmy to co mialo byc zrobione i za bardzo sie nie rozpisujmy....A Tobie Zbylu radzilbym sie tam nie udzielac, bo namieszales :)

Sami przeciw wszystkim!!!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 07/02/2006 18:43
wogole to kurwa niepodoba mi sie ten temat... nie po to jest napisane zeby projekty wysylac na maila zebyscie sie tutat rozpisywali co na nich bedzie i jakie macie pomysly, myslenie nie boli.

Patyk rozważ zamkniecie.

PS. i niechcialbym pod spodem zobaczyć kilku postow o tresci "no racja racja"

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Nowa Sektorowka i zwiazany z nia konkurs - 07/02/2006 18:51
Zgodnie z sugestia Helmuta temat zamykamy.
ps.Zbylu, jesli teraz nie pociagniesz "tematu" to zostanie on przejety i pozostanie Ci tylko kwestia w pamieci projekt.

Sami przeciw wszystkim!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768822925 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005