dobry temat aby go odświerzyć,gołym okiem widać że część zawodników poprostu "olewa" gre i podchodzi nieprofesjonalnie i mało ambitnie do swych obowiązków.
A po meczu można ich spotkać na baletach - jak n.p. wczoraj w Pinokio - i to zawodnicy którzy grali w podstawowej 11stce ;]
Haha Pare dni temu widzialem jak nasi pilkarze sie "zdrowo" odzywiali.... Cala taca zapelniona fast foodem z KFC...Noo i wieczorkiem balet i jak tu wygrywac :S
ktorzy
jak jak już rzucacie takie wpisy to konkretnie: którzy, kiedy, gdzie...
Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 29/09/2008 02:21
ej ja powiem tak.. po pierwsze że jak byli na baletach to musieli pić:O to co mają nie wychodzić z domu i żyć jak Ksiądz?:O to też ludzie.. a po drugie .. wszyscy dobrzy piłkarze to alko alko sorry ale tak jest może się nie ujawniają z tym ale trzeba było być chociażby na memoriale Moskalewicza.. Frankowski nie pozorny a też chłop potrafi
P.S a i jak dla mnie to mogą biegać 24h na dobe zapruci jak świnie byli grali dobrze bo jakby wygrywali mecz za meczem to nikt o to do nich pretensji by nie miał a oni sami pracuja na wlasna forme więc chill...tyle w tym temacie.
Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 29/09/2008 11:44
Ok tylko trzeba rozpatrywać to w dwojaki sposób ... Jeżeli świętują oni po meczu to ok , rozumiem , przecież to normalne . Natomiast jeżeli te pseudo gwiazdki upijają się przed meczem , dzień , dwa a potem Pogoń dostaje łomot od jakiś ogórków a na boisku nie widać zaangażowania baletmistrzów to już jest chore i ci co są tego świadkiem powinni tłumaczyć na bieżąco o co chodzi .
Swego czasu pamiętam że Lech odbył podobną rozmowę ze swoimi żelusiami co diametralnie poprawiło grę Lecha i sytuacje w tabeli
Odp: Kto w meczach Pogoni angazuje sie najmniej ?? - 29/09/2008 13:28
jak dla mnie mogą balować codziennie, do rana nawet przed meczem. mogą walić nalewki i popijać spirytusem, grać w kasynach itd. Jeśli przy tym będą mieli wyniki ,pozwalające spokojnie utrzymywać 1 miejsce w tabeli. Na razie "trochę" im do tego brakuje...
jak dla mnie mogą balować codziennie, do rana nawet przed meczem. mogą walić nalewki i popijać spirytusem, grać w kasynach itd. Jeśli przy tym będą mieli wyniki ,pozwalające spokojnie utrzymywać 1 miejsce w tabeli. Na razie "trochę" im do tego brakuje...
czyli wychodzi na to,że skoro taki tryb życie wpływa na ich kondycje i gre trzeba to pietnować. na luksusy trzeba zasłuzyć.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762016 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.