Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Derby Pomorza Pogoń - Arka << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dzm
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7820 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 22:38
hmmm... cos mi tam spiewal dzisiaj ale ciezko mi ta melodie przytoczyc :] na moje uszy to niezbyt dobrze brzmialo :P postaram sie na jutro zarzucic ja... moze forumowicze maja jakies pomysly ? :]

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
sledz
Kibic
Na forum od 7827 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 23:54

Randall McMurphy napisał:  

Bator napisał:  

Zbylu napisał:  
EDIT: Mam taka mysl moze by tak wywiesic ta mala flage Brazylii? na meczu ze śledziami? na jakims wyjezdzie byla obecna bo widac ze naszym grajka nie za bardzo chce sie zapierd....MEcz z ODRA poprostu Tragedia moze to co niektorych zmotywuje. Albo moze zly pomysl wiem co niektorzy jakie maja podejscie do tego
nasze grajki sami wiedze ze graja w Polsce dla naszej Pogoni wiec mysle ze flaga bedzie zbedna.A co do dopingu przy oprawie musimy spiewac "BO fantazja ...."

Na meczu z Odrą wisiała ta flaga i jak widać niewiele to dało.

Spoko tak tylko zaproponowalem

Flaga może i nie wiele dała w Wodzisławiu, bo gra była taka, jaka była, ale gest bardzo przedni, myślę, że fajnie byłoby ja wywiesić ponownie.

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
Arkowiec
Kibic
Na forum od 7385 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 08:20
Mam nadzieje ze odpowiednio przywitacie Nicinskiego i Moskalewiza ale nie tk jak wroga tylko chocby tak jak w Gdyni Dymka - pamietacie ??

Roert Dymkowski najlepszy napastnik polski.

www.tylko.arka.prv.pl

Prawdziwe Śledzie to MY ! ! !
tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 09:04
ho ho ho... no nie pogadasz... lol

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 10:11

Arkowiec napisał:  
Mam nadzieje ze odpowiednio przywitacie Nicinskiego i Moskalewiza ale nie tk jak wroga tylko chocby tak jak w Gdyni Dymka - pamietacie ??

www.tylko.arka.prv.pl

Sprawa Moskalewicza-Dymkowskiego a Nicinskiego to 2 rozne przywitania:] Olo i Dymek zasluguja na Szacunek i Nicinski tez zasluguje na cos:]:]:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Macias
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 10:25

DzeM napisał:  
hmmm... cos mi tam spiewal dzisiaj ale ciezko mi ta melodie przytoczyc :] na moje uszy to niezbyt dobrze brzmialo :P postaram sie na jutro zarzucic ja... moze forumowicze maja jakies pomysly ? :]

Cięzko jest jakąś melodię do tego dopasować, a mi się to trochę upodabnia do ''tańcowały dwa Michaly'' ;)

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 12:55

Arkowiec napisał:  

www.tylko.arka.prv.pl

Sprawa Moskalewicza-Dymkowskiego a Nicinskiego to 2 rozne przywitania:] Olo i Dymek zasluguja na Szacunek i Nicinski tez zasluguje na cos:]:]:]

a wedlug Ciebie na co zasluzyl Nicinski ?! Pamietasz okolicznosci w jakich odchodzil do Wisly K. ?!?!

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 13:23

malolat_ps napisał:  

Arkowiec napisał:  

www.tylko.arka.prv.pl

a wedlug Ciebie na co zasluzyl Nicinski ?! Pamietasz okolicznosci w jakich odchodzil do Wisly K. ?!?!

poprostu go nielubie i nigdy nie lubilem

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 14:53

a co twoje osobiste urazy maja do stwierdzenia " Nitka tez zasluguje na cos " ... ?!

zapewne nawet nie pamietasz czasow jak On strzelal bramki dla naszego klubu ....

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
KaRoLeX
Kibic
Na forum od 7444 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 14:55

chrisxx napisał:  

Patyk napisał:  

DzeM napisał:  
Kolega prosil mnie o zamieszczenie tej "piesni" na forum Pogoni :

"Dostalismy dzis przeslanie
z kazdej strony tego swiata
w tym przeslaniu napisane
arka gdynia kurwa szmata
jej najwieksi przyjaciele
to mordercy i smierdziele
kazdy jebie w dupe arke
tak w przeslaniu tym zawarte"
by ELVIS

jezeli sie podoba to wrzuccie to na meczu z arka jezeli nie to do kosza...

pozdro

heheh...calkiem fajne.....ale moze melodie by podal (i nie chodzi o nutki :P)

Pasowalaby melodia "A ja kocham tanie wina...";)

Piosenka fajna. Tylko że bez słownika ciężko bedzie żeby cały sektor(nie mówiąc już o stadionie) się jej nauczył, jest długa i cięzko bedzie zapamiętać słowa, a mecz z Arką to chyba nie najlepszy czas na uczenie się piosenek (co będzie oznaczało praktycznie cisze w Piekiełku).

Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 15:07

malolat_ps napisał:  

a co twoje osobiste urazy maja do stwierdzenia " Nitka tez zasluguje na cos " ... ?!

zapewne nawet nie pamietasz czasow jak On strzelal bramki dla naszego klubu ....

Sluchaj po 1 jestem w twoim wieku jezeli ja nie pamietam to ty pamietasz? dobrze pamietam co dla nas strzelal jak gral...tylko poprostu go nielubie tak samo jak nie kazdy lubil Dymka,Drumlaka,``scigacza`` Rycaka czy tam Fornalaka. A to sa moje czasy, poczatki chodzenia na Pogon,moze nawet troche wczesniej,niekazdego ``zasluzonego`` pilkarza musze dazyc sympatia,wiec wyluzuj troche.Wogole nierozumiem twojego rozumowania. Ola i Dymka powinnysmy przywitac(w tym wypadku tylko OLA) ale Nicinskiego NIE(tzn wisi mi to) zreszta nie ja o tym decyduje kogo powinnismy przywitac ale takie jest moje OSOBISTE!! zdanie.POZDRO

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 5 listopada 2005, 15:18 [1 raz(y)]

jano
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 17:59
Arka to z wielu wzgledów atrakcyjny przeciwnik, byli zawodmicy Pogpni którzy tam graja nigdy nie gardzili swoim byłym klubem. Taka jest dola piłkarza , dziś tu jutro tam . Na pewno ( nie jestem z młyna ) przywitamy ich sympatycznie. Jedynym piłkarzem .....dla mnie zastrzegam .....który nie zasługuje na szacunek i miano portowca To Paweł Drumlak który napluł na Pogoń i jej kibiców.

pinki15
Kibic
Na forum od 7443 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 22:03
Ja mam pytanie czy są może bilety jeszcze?

"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
tttttt
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 22:15

pinki15 napisał:  

są...

P.1948.S
Kibic
Na forum od 7672 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 22:16

pinki15 napisał:  

litości......lol

Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 23:57
ale dzis sie redaktor w kronice jebnal:"po 23 latach kibice Arki znow zawitaja w Szczecinie". czyzby zapomnial ze w 2 lidze tutaj goscili.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
ZDR
Kibic
Na forum od 8394 dni

**

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 00:02

Luk2 napisał:  
ale dzis sie redaktor w kronice jebnal:"po 23 latach kibice Arki znow zawitaja w Szczecinie". czyzby zapomnial ze w 2 lidze tutaj goscili.

w teleexpressie powiedzili tak samo....;)

ekil
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 00:26
chyba chodz i 1 lige ;)

Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 02:51

senses napisał:  

pinki15 napisał:  

są...

Bardzo dibrze. Jestem (i kilka kolega) tam.

Witam!

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 08:36
W dzisiejszym meczu duzo bedzie zalezec od Łabedzkiego....takze zeby nie skonczylo sie jak z Cracovia,ale jak dzis przejebiemy z ARKA to granica wytrzymalosci co niektorych kibicow sie moze wyczerpac bo ile mozna przegrywac kiedys to chociaz u siebie wygrywalismy a teraz:/: Cholera w srodku nocy trzeba wstawac (8.30) zeby na mecz isc na 14.30 co to wogole za godzina.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832038 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005