Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 04/11/2005 22:38
hmmm... cos mi tam spiewal dzisiaj ale ciezko mi ta melodie przytoczyc na moje uszy to niezbyt dobrze brzmialo postaram sie na jutro zarzucic ja... moze forumowicze maja jakies pomysly ?
hmmm... cos mi tam spiewal dzisiaj ale ciezko mi ta melodie przytoczyc na moje uszy to niezbyt dobrze brzmialo postaram sie na jutro zarzucic ja... moze forumowicze maja jakies pomysly ?
Cięzko jest jakąś melodię do tego dopasować, a mi się to trochę upodabnia do ''tańcowały dwa Michaly''
Kolega prosil mnie o zamieszczenie tej "piesni" na forum Pogoni :
"Dostalismy dzis przeslanie
z kazdej strony tego swiata
w tym przeslaniu napisane
arka gdynia kurwa szmata
jej najwieksi przyjaciele
to mordercy i smierdziele
kazdy jebie w dupe arke
tak w przeslaniu tym zawarte"
by ELVIS
jezeli sie podoba to wrzuccie to na meczu z arka jezeli nie to do kosza...
pozdro
heheh...calkiem fajne.....ale moze melodie by podal (i nie chodzi o nutki )
Pasowalaby melodia "A ja kocham tanie wina..."
Piosenka fajna. Tylko że bez słownika ciężko bedzie żeby cały sektor(nie mówiąc już o stadionie) się jej nauczył, jest długa i cięzko bedzie zapamiętać słowa, a mecz z Arką to chyba nie najlepszy czas na uczenie się piosenek (co będzie oznaczało praktycznie cisze w Piekiełku).
Całe życie na MELANŻU!!!! POGOŃ SZCZECIN & LEGIA WARSZAWA
a co twoje osobiste urazy maja do stwierdzenia " Nitka tez zasluguje na cos " ... ?!
zapewne nawet nie pamietasz czasow jak On strzelal bramki dla naszego klubu ....
Sluchaj po 1 jestem w twoim wieku jezeli ja nie pamietam to ty pamietasz? dobrze pamietam co dla nas strzelal jak gral...tylko poprostu go nielubie tak samo jak nie kazdy lubil Dymka,Drumlaka,``scigacza`` Rycaka czy tam Fornalaka. A to sa moje czasy, poczatki chodzenia na Pogon,moze nawet troche wczesniej,niekazdego ``zasluzonego`` pilkarza musze dazyc sympatia,wiec wyluzuj troche.Wogole nierozumiem twojego rozumowania. Ola i Dymka powinnysmy przywitac(w tym wypadku tylko OLA) ale Nicinskiego NIE(tzn wisi mi to) zreszta nie ja o tym decyduje kogo powinnismy przywitac ale takie jest moje OSOBISTE!! zdanie.POZDRO
Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 05/11/2005 17:59
Arka to z wielu wzgledów atrakcyjny przeciwnik, byli zawodmicy Pogpni którzy tam graja nigdy nie gardzili swoim byłym klubem. Taka jest dola piłkarza , dziś tu jutro tam . Na pewno ( nie jestem z młyna ) przywitamy ich sympatycznie. Jedynym piłkarzem .....dla mnie zastrzegam .....który nie zasługuje na szacunek i miano portowca To Paweł Drumlak który napluł na Pogoń i jej kibiców.
Odp: Derby Pomorza Pogoń - Arka - 06/11/2005 08:36
W dzisiejszym meczu duzo bedzie zalezec od Łabedzkiego....takze zeby nie skonczylo sie jak z Cracovia,ale jak dzis przejebiemy z ARKA to granica wytrzymalosci co niektorych kibicow sie moze wyczerpac bo ile mozna przegrywac kiedys to chociaz u siebie wygrywalismy a teraz:/: Cholera w srodku nocy trzeba wstawac (8.30) zeby na mecz isc na 14.30 co to wogole za godzina.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832038 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.