Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 21/10/2005 23:57
No ja pierdole kurwa mac!!!!Sedzia jebany kutas, Cabaj tez i ta cala cracovia!!!Kurwa dawno po meczu nie bylem tak wkurwiony. Gra Pogoni slaba, czyzby grali znowu na remisWogole w pierwszej polowie malo akcji, malo ambicji. A trzeba przyznac, ze cracovia nie pokazala dzisiaj nic szczegolnego. A jesli juz kogos wyrozniac to Elokana!!!!A no i jak zawsze po przegranym meczu polowa druzyny odrazu do szatni
Oprawa ZAJEBISTA!!!Doping srednio-dobry, miejscami bardzo dobry
Nic więcej nie powiem na temat tego meczu, gdyż w czwartek jestem wezwany na wydział dyscypliny za Grodzisk , dlatego nie będę komentował dalszych wydarzeń na boisku. Mogę tylko jeszcze dodać, że to są dorośli ludzie, a siedzą teraz tam w szatni i płaczą. Część z nich ma porozbijane głowy, nosy bo walczyli – a teraz czują się jak mali chłopcy, którym ktoś zabrał cukierek....
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 00:04
Oprawa = MOC ! ! ! Sędzia chuj, Drumlak też, za poźny przyjazd kibiców Cracovi...Po za tym było dobrze szkoda tylko że Pogoń Zagrała Słabo...Nie to samo co w Grodzisku... Muszą sie chłopaki Postarać w srode Wygrana ma być...// CHWDP
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 00:17
sędzia borski to skur....n i tyle w tym temacie.
Brawo chłopaki za grę - wiem, że daliście z siebie wszystko, ale czasem to za mało - szczególnie, gdy sędzia jest 12 zawodnikiem przeciwników!
Dokładnie... nawet wypowiedź Panika mowi wszystko ze chłopaki płaczą w szatni jak dzieci . Starali sie ale nie zawsze jest tak jakby sie chciało . Brawa za walke . Jesteśmy z Wami Portowcy... Według mnie najlepszy na boisku Milar ktory nie krył łez po meczu . O kibicach nie bede mowic bo jak zawsze 1 miejsce
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 00:28
Krótka ocena subiektywnym okiem (SKALA 0-10):
Fabiniak-3-niestety czy to błędy młodości czy brak umiejętności nie wiem ale występ słaby.Błąd przy drugiej bramce ewidentny.Na przedpolu tragiczny.Peskovic jest zdecydowanie lepszy.
Matlak-5-nie najgorzej ,ale bywał w lepszej dyspozycji.
Magdoń-3-słabo, błąd przy golu Moskały.Kręcili nim jak chcieli
Tawares-4-chaotyczny ale perspektywiczny,pierwsza połowa beznadziejna ,druga lepsza ale to za mało
Julcimar-6-niezły w obronie ,środkiem nikogo nie wpuścił,jedyny bez większych zastrzeżeń.
Trałka-2-"Truchtacz leniwy" owocuje na jesieni,niesmaczny.....a może niesmaczny żart to jego obecność w podstawowym składzie.
Divecki-4-Ambicja na plus,.Pomoc to nie jest miejsce dla niego.
Grzelak-6-nieżle ,szczególnie po przerwie,strach przed oddaniem strzału na bramkę ale większość akcji z jego udziałem.
Edi-6-stata piłki..Edi goni zawodnika aż pod wlasne pole karne czyli dokładnie odwrotnie jak Kazik i "Truchtacz leniwy" w podonej sytuacji.Przykryli go dziś idealnie,pożyteczny ale ciągle pod presją dwóch obrońców nie wiele mógł zrobić.
Kazimierczak-4-chciał się pokazać ale okazało się że Giza jest lapszym kandydatem do środka pola dla Janasa.W meczach z drużynami które mają szybkich dobrych technicznie zawodnikow w drugiej lini jego miejsce(Trałki również) jest...na ławie!Po tym meczu wartość Kazia spadła o połowę.
Milar-6-ogólnie dobry występ,brawo za bramkę ale...czy nie można zmienić sposobu dogrywania mu piłki?Przecież on jest za wolny na krosowe podania!Takie piłki to do Elokana a Milarowi tylko do nogi.
-------------- zmiany-------------
Łabędzki-6-wniósł trochę do srodka agresji ,ładny strzał z pół-woleja kilka niezłych odbiorów
Elokan-8-DLACZEGO TEN GOŚĆ CIĄGLE SIEDZI NA ŁAWIE!!!!Od momentu wejścia na boisko co chwile zagrożenie pod bramką Cracovi,szybkość,technika.To jak skręcił obronę gości w 92 min.to majsterszyk(w tej akcji to on a nie Edi był faulowany w "11") Panik przejrzyj na oczy! trójkąt Edi-Milar-Elokan (Divecki na ławę) rozkleji każdą defensywe.
Bugaj-bez oceny.
SĘDZIA!!-2-od momentu kiedy dowiedziałem się że sędziuje Borski wiedziałem co się będzie działo.Kręci nadzwyczaj inteligentnie (nie chodzi nawet o karny na Kazimierczaku i Elokanie ale chociażby o sytuacjie Craxy z ręką jednego z ich zawodników podczas przyjęcia piłki.Czekał z gwizdnięciem przewinienia aż do momenty gdy okazało się że Fabiniak złapał piłke.Gdyby wpadła zaczelibyśmy od środka).
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 09:12
sedziowie boja sie gwizdac karnych, bo jesli gwizdna wapno ktorego nie widzial obserwator i moze byc wypaczenie wyniku to wtedy ocena idzie maksymalnie w dol i sa zawieszani, niegwizdniecie karnego to tylko ulamki oceny w dol.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
a czy nie odgwizdanie karnego to juz nie jest wypaczenie wyniku meczu?? Bo moim zdaniem to jest a tym bardziej jak sie dwóch karnych nie gwizdnie. Polskie sedziowanie jak wszyscy wiemy jest do dupy i wydaje mi sie ze długo nic w tym kierunku sie nie zmieni niestety
przyznam ze "karny" na Kazmierczaku sie nalezal, ale czy na Edim musialbym zobaczyc na powtorkach. a do Twojego pytania bym sie jeszcze odniosl tak: sedzia moze wtedy wybrac mniejsze zlo (oczywiscie dla siebie).
Z trybun troche inaczej wszystko wyglada niz z wysykosci murawy. sam wiem cos o tym. co innego ze to juz jest doswiadczony sedzia.
edit: aha i jeszcze ktos tu pisal o jakis kartkach niewiadomo za co. zawodnicy na boisku bluzgaja ale na trybunach tego nie slychac bo jest glosny doping. sedzia ma teraz prawo za kazde ostre niezadowolenie ukarac zawodnika napomnieniem (ż.k) jak i za proowkacyjne zachowanie ( jakiego dopuscil sie Cabaj po bramce na 1:2).
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 09:33
Jakos przeboleje ta porazke, bo wiedzialem, ze Borski to po prostu sedzia bez jaj i parodia wyslana z gory, ktora pilnowala wyniku. Brak slow. Co najgorsze, chuj z karnymi, Borski krzywdzil Pogon drobnymi decyzjami odnosnie fauli i kartek. Wystarczy spojrzec na statystyke pomeczowa - pinda kryjaca sie pod naziwskiem Bojarski kladl sie 9 razy na murawe. Kladl sie to dobre okreslenie bo faule na nim byly gwizdane z kosmosu. Najlepeij z naszych zaperzentowal sie Elokan, najgorzej jednak Fabiniak (wyjatkowo niepewny).
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 09:46
Ja pierdole...
BORSKI SKURWYSYNU!!!
Oprawa ZAJEBISTA.
Doping całkiem, całkiem. Pozdro dla chłopaka uderzającego w bęben - poświęcił w to wiele serca...
No i ten pierdolony bramkarz, bodajże Sabaj... - CO ZA KURWA PIES.
Ja pierdole, jak mi go szkoda
Jeszcze DZIWKO cie dojade!!!
Ostatnio edytowany przez: SISMIC, 22 października 2005, 09:55 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 10:22
Gra beznadziejna.Ani ładu ani składu.Zamiast Pogoń wziąć się od początku do roboty przycisnąć cracivie to oni nic.cracovia mieli przewage a my graliśmy słabo.Pogoń lepiej gra na wyjazdach niż u siebie.mam nadzieje że będzie lepiej.jak można przegrac w siebie.może i lepiej zimny kubeł na głowe bo myśleli że wygrali z Groclinem to sa najlepsi.Oby było lepiej. SĘDZIA CO?! TY KURWO!!!
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 10:33
kurwa nie moge, wlasnie obejrzalem powtorke meczu i nie wiem co mam napisac na temat pierdolonego ryżego skurwysyna!
Dobra zmiana Tralki na Labedzkiego. Zajebisty mecz Elokana i Milara! Brawo dla Grzesia za wypowiedziane slowa "Po raz kolejny Pan Borski pokazal ze jest nieudacznikiem!". MW piekna oprawa, oby tak dalej . Szkoda tylko ze wtedy kiedy oprawa jest na 6, gra wyglada na 3- :/. Wracajac do rudej malpy przypominam, ze w 94 min. powinien byc karny na Edim, poszla kontra i gol dla srumlakovii.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768835895 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.