Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> "Kaziu" na Anglię... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8409 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 07/10/2005 19:26
Sredni wystep Kazka, mial troche przechwytow, ale jako ze nienajlepiej u niego z dynamika to gral zbyt statycznie... zaskoczyl mnie Lewandowski, bo zagral bardzo dobrze.

Obrazek gif wstawiony na forum
x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 07/10/2005 19:28

JuStyNa napisał:  
Kurde! Kurde! Kurde!!! Spóźniłam się na ten mecz!! Oglądałam dopiero od 45 min. ... :( Jak "Kaziu" grał???

No Niestety ale slabo prawie niewidoczny dobry byl tylko poczatek Anglie zobaczy z trybun ......pozdro

Szczecińska albo Zadna
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 07/10/2005 19:33
z żalem muszę stwierdzić, że Kaziu swoich mankamentów nie poprawił.
Po pierwsze - szybkość (a raczej jej brak) po drugie psychika. Unikał jak ognia odpowiedzialności za rozegranie choćby jednej akcji
a reszta, zwłaszcza gra w powietrzu była nawet niezła.

Więc nie dziwota, że był niewidoczny, bo przy każdej okazji chował się za Islandczykami bojąc się rozegrać akcję.

Nawet takie drewno jak Lewandowski wypadł o wiele lepiej...

Jankes
Kibic
Na forum od 7481 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 07/10/2005 19:43
Podchodził do tych islandczyków jak by mu się nie chciałokwasny dziwnie grał myślałem że bedzie biegał, walczył bo takiej szansy sie nie dostaje codziennie. Ten Kaczmarek grał krótko ale juz po wejściu zrobił dwie dobre akcje a Kaziu jak przechwycił piłke to odrazu grał do Jopa albo Bąkakwasny a co do Lewandowskiego to normalnie szok w trampkachwow może nie grał olśniewająco ale w porównaniu do jego normy meczowej to z jakieś dwa poziomy wyżej:D Ebi mistrzostwo świataspoko Rząsa do wymiany (powinien grać na lewej Żewłakow a po prawej Baszczyński) podsumowując to raczej "Kaziu" NIE na Anglię:( a szkoda.

jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 07/10/2005 19:46
To jeszcze nie jest zawodnik na reprezentacje. Widać było dzisiaj, że bał się rozgrywać piłki a gdy naciskał go ktoryś z rywali odrazu oddawał piłkę do obrońców.
Z dynamiką podobnie jak z psychiką - cieżko było . Na plus gra w powietrzu.

M.
Kibic
Na forum od 7845 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 07/10/2005 21:54
dokladnie jak mowisz ''Kaziu''bal sie wziasc gre na siebie gdy tylko dostal pilke to oddawal ja w wiekszosci przypadkow do tylu.jego poruszanie sie po boisku wygladalo jak by sie bal pilki wogule nie wychodzil do zagran tylko sie krecil w srodku a za nim ciagle przeciwnik po prostu brak dynamiki. :( szkoda bo mial szanse

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Plus
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 07/10/2005 23:37
ja tam Kazia nie widze w meczu z Anglikami...

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 08/10/2005 10:29
Nie wiem czym była spowodowana jego gra, moze chciał pokazac duzo a czesto tak jest ze wychodzi na odwrot, mysle jednak ze na ławcena Na Angli usiadze...:)

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Pazur
Kibic
Na forum od 7973 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 08/10/2005 10:30
Odrazu wiedziałem że tak zagra, nasza kadra gdy niema Szymkowiaka gra tylko skrzydłami, niestey tacy są nasi piłkarze gdy nie jest ich ziomem to mu nie grają (to sie nazywa brak profesjonalizmu). W Barcelonie jak wpuścili ostatnio tego uzdolnionego małolata to odrazu mu grali.

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 08/10/2005 10:42
Dla mnie to On poprostu przeszedł sobie po raz kolekny obok meczu. Mieć taką szansę i jej nie wykorzystać to ..... można tylko tłumaczyć, że się "spalił" psychicznie.Z tego co On sam mówił, to miał się nie "spalić" ale cóż.... Nie wierze, żeby wyszedł w pierwszej "11" na meczu z Anglikami(stratę drugiej bramki można przypisać ..... Kaźmierczakowi)

Co do Kaczmarka to się nie wypowiem, bo nie oglądałem drugiej połowy:)

Ps. Zaskoczyła mnie postawa Islandczyków, oczywiście pozytywnie(w I połowie) ale może to jest spowodowane tym, że my tacy słabi byliśmy:)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
RUDY 20
Kibic
Na forum od 7826 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 08/10/2005 10:56
watpie zeby wystapil przeciwko Anglikom :( bo to co wczoraj zaprezentowal to bylo dno:( jedyne co bylo dobre to ten strzal w 2 czy 3 minucie, ale potem to kaszana:/, on po prostu chodzil po tym boisku a nie biegal:(
chociaz mam taka nadzieje ze wystapi przeciwko Anglikom:)

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
Bzyku
Kibic
Na forum od 7889 dni

*

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 08/10/2005 13:36
ja nie widze szans by Kaziu zagrał chociaż minutę z Anglią

bo jeśli piłkarz w meczu sparringowym, gdzie nie ma wielkiej presji społeczeństwa wśród kilku tysięcy kibiców nie jest odpowiednio nastawiony psychicznie do wymienienia choćby 3 podań z kolegami, to co będzie na Old Trafford?

Janas na pewno nie zaryzykuje wystawienia zawodnika, który ani nie starał się pomóc kolegom w rozegraniu akcji (gdyby Sobol tak nie zapierdzielał, to środka pola nie byłoby wogóle) , ale w obronie najczęściej przyglądał się rywalom zamiast przeszkadzać. Przecież jak ktoś będzie stał 3 metry od Beckhama i się patrzał, to Becks 3 asysty ma murowane.

berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 08/10/2005 19:45

Bzyku napisał:  
ja nie widze szans by Kaziu zagrał chociaż minutę z Anglią

bo jeśli piłkarz w meczu sparringowym, gdzie nie ma wielkiej presji społeczeństwa wśród kilku tysięcy kibiców nie jest odpowiednio nastawiony psychicznie do wymienienia choćby 3 podań z kolegami, to co będzie na Old Trafford?

Janas na pewno nie zaryzykuje wystawienia zawodnika, który ani nie starał się pomóc kolegom w rozegraniu akcji (gdyby Sobol tak nie zapierdzielał, to środka pola nie byłoby wogóle) , ale w obronie najczęściej przyglądał się rywalom zamiast przeszkadzać. Przecież jak ktoś będzie stał 3 metry od Beckhama i się patrzał, to Becks 3 asysty ma murowane.

Niestety Becks nie będzie miał 3 asyst; bo z Polką wogóle nie zagra. W meczu z Austrią w ciągu kilkadziesięciu sekund dostał dwie żółte kartki; a w efekcie czerwoną.

-PaveL-
Kibic
Na forum od 7737 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 10/10/2005 14:27
"Następca Mirosława Szymkowiaka?
Wg jednego z trenerów kadry, Kaźmierczak potencjałem nie ustępuje Szymkowiakowi..."

Ciekawy artykul o "Kaziu"
link

To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Baru195
Kibic
Na forum od 7412 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 10/10/2005 21:22
no tu sie nie zgodze ze Kaziu nie ustepuje Szymkowi a przynajmniej tego nie widac..przyklad mecze kadry kompletnie nic nie pokazuje za mało ruchu ..ale moze Janosik tak go ustawił ..ze ma byc cofnietym pomocniekiem nie wiem nie gral tego do czego nas przyzwyczail na Pogonce...mysle ze Kazik powinien sie jeszcze sporo ogrywac. by stac sie nastepca Szymka! Mowie w kadrze ciekawie sie nie prezentuje.za mało dlugich pilek powinien sie bardzo starac na tej kadrze. dostal szanse z Islandia ktora nie jest mocarzem w Europie i kicha.komleptnie nic.Na Pogoni owszem bardzo dobrzre ale klasa reprezenracyjna nie..ale zyczy mu najlepszego KAZIK PODBIJ ANGLE:) bedzie jeszcze czas na niego!!

Ostatnio edytowany przez: Baru195, 10 października 2005, 21:35 [1 raz(y)]

Bo Moja Jedyna Miłość to Pogoń Szczecin..
jarooo
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 11/10/2005 20:17
Oj za cienki tez nasz Kaziu jeszcze sporo roboty przed nim....

Baru195
Kibic
Na forum od 7412 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 11/10/2005 20:36
moze za cienki to on nie jest ale powinien sie ogrywac:)

Bo Moja Jedyna Miłość to Pogoń Szczecin..
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 11/10/2005 21:18
K...a piszą że Listkiewicz dla utrzymania kondycji trenował dzisiaj z reprezentacją w Menchesterze.Po co ta "pała" sprzedawczyk tam się pcha? Mam zdjęcia jego i Kazia jak trenują tylko nie mogę ich wstawić na forum. Może komuś bym je przesłał meilem a on by wstawił? pozdro

SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 11/10/2005 21:26

Mario74 napisał:  
K...a piszą że Listkiewicz dla utrzymania kondycji trenował dzisiaj z reprezentacją w Menchesterze.Po co ta "pała" sprzedawczyk tam się pcha? Mam zdjęcia jego i Kazia jak trenują tylko nie mogę ich wstawić na forum. Może komuś bym je przesłał meilem a on by wstawił? pozdro

Obrazek jpg wstawiony na forum

O to ci chodzi? :D

berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: "Kaziu" na Anglię... - 11/10/2005 21:27

Pa.S napisał:  

Mario74 napisał:  

Obrazek jpg wstawiony na forum

O to ci chodzi? :D

Dokładnie i wrzuć jeszcze jak ćwiczy prawie w szpagacie. Pozdro

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768793435 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005